• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Buradan bekarlara sesleniyorum sakın evlenmeyin kızlarrrr:rolleyes::rolleyes:türkiyenin %90 mutsuz %10 da bizi bulmaz :KK70::KK70:
Allah iyiliğini versin bunu sen mi söylüyorsun? Hadi birinci de gençtin cahildin bilmiyordun ikinciye niye evlendin? Üstelik eşim eşim diye dilinden düşmüyor...hem daha profesör hanımı olucaz. 😂
Evlenin kızlar @gülümse25 gibi yapın.

Allah iyiliğini versin bunu sen mi söylüyorsun? Hadi birinci de gençtin cahildin bilmiyordun ikinciye niye evlendin? Üstelik eşim eşim diye dilinden düşmüyor...hem daha profesör hanımı olucaz. 😂
Evlenin kızlar @gülümse25 gibi yapın.
O zamanki yaşım şimdiki aklım olsaymış dönüpte bakarmıydım acaba :KK43: hani bi söz vardır insanı er degil ar zapdeder işte aynen öyle canım

Bu hafta idare ederiz canım menüleri haftaya yazmaya baslarsın canım da sende üzme kendini görmezden gel,eşinle konustun mu
konuştum canım yapicak bisey yok diyo ne kadar görmezden gelmeye calissamda olmuyo sürekli dip dibe sürekli duygusal duygusal konuşmalar insan bunalıyo
Valla depresyona girmem çok güzel depresyona sokarım bence seninde tepkini gösterme zamanı geldide geçiyor bile eşininde anasınında bavulunu eline ver ikisinide gönder gitsin beraber otursun ben şiştim burda valla anaç erkeklerden nefret ediyorum
Haklisin canımda yapamıyorsun ist e mesafe koymaya başladım sayılır hiç sohbet etmiyorum bisey sorarlarsa kısa cevaplar veriyorum çocuklarımla ilgilenip işlerimi yapıp geri kalan zamanda odamdayım hep anlıyorlar aslinda beni anlamazdan geliyolar bakalım sonu nereye varicak

Daha doğr

Üzüldüm canım vize dönemi mi? Hem çalışıp hem okumak stres yapınca en yakınındakinden çukarıyor stresini genelde. İnşallah toparlarsınız canım
Başlarım vizesine banamı okuyor sanki sabahtan sinyal vermişti zatın canımı sıkacagı annemlerde bugün gidiyolar kalın bile demedim babam akşam helallik aldı sonrada beyefendi zannettiki ben annemlere bişey söyledim o yüzden gidiyorlar toplanma kampımı yapsak ne yapsak herkes başını alsın oraya gelsin

Back
X