Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana ne oldu canim kizlara mi uzuldunHiç keyfim yokk![]()
İnsallah canımO zaman az yiyerek dengelersin bundan sonraki davetlerde :))
Allah iyiliğini versin bunu sen mi söylüyorsun? Hadi birinci de gençtin cahildin bilmiyordun ikinciye niye evlendin? Üstelik eşim eşim diye dilinden düşmüyor...hem daha profesör hanımı olucaz.Buradan bekarlara sesleniyorum sakın evlenmeyin kızlarrrrtürkiyenin %90 mutsuz %10 da bizi bulmaz
![]()
Allah rahatlık versin cnmIyi geceler herkese bugun erkenden uyuyacagim uzun zamandır ilk defa yarin sabah gorusuruz![]()
Cnm inşallah hastalık vs gibi bir durum yoktur?Hiç keyfim yokk![]()
Hem onlar hemde koca dırdırı akşam akşam moralimi bozduSana ne oldu canim kizlara mi uzuldun
O zamanki yaşım şimdiki aklım olsaymış dönüpte bakarmıydım acabaAllah iyiliğini versin bunu sen mi söylüyorsun? Hadi birinci de gençtin cahildin bilmiyordun ikinciye niye evlendin? Üstelik eşim eşim diye dilinden düşmüyor...hem daha profesör hanımı olucaz.
Evlenin kızlar @gülümse25 gibi yapın.
Yok bacım yok iyiyim şükür bizim kocaya arada geliyorlar böyleCnm inşallah hastalık vs gibi bir durum yoktur?
Üzüldüm canım vize dönemi mi? Hem çalışıp hem okumak stres yapınca en yakınındakinden çukarıyor stresini genelde. İnşallah toparlarsınız canımYok bacım yok iyiyim şükür bizim kocaya arada geliyorlar böyle
konuştum canım yapicak bisey yok diyo ne kadar görmezden gelmeye calissamda olmuyo sürekli dip dibe sürekli duygusal duygusal konuşmalar insan bunalıyoBu hafta idare ederiz canım menüleri haftaya yazmaya baslarsın canım da sende üzme kendini görmezden gel,eşinle konustun mu
Haklisin canımda yapamıyorsun ist e mesafe koymaya başladım sayılır hiç sohbet etmiyorum bisey sorarlarsa kısa cevaplar veriyorum çocuklarımla ilgilenip işlerimi yapıp geri kalan zamanda odamdayım hep anlıyorlar aslinda beni anlamazdan geliyolar bakalım sonu nereye varicakValla depresyona girmem çok güzel depresyona sokarım bence seninde tepkini gösterme zamanı geldide geçiyor bile eşininde anasınında bavulunu eline ver ikisinide gönder gitsin beraber otursun ben şiştim burda valla anaç erkeklerden nefret ediyorum
Başlarım vizesine banamı okuyor sanki sabahtan sinyal vermişti zatın canımı sıkacagı annemlerde bugün gidiyolar kalın bile demedim babam akşam helallik aldı sonrada beyefendi zannettiki ben annemlere bişey söyledim o yüzden gidiyorlar toplanma kampımı yapsak ne yapsak herkes başını alsın oraya gelsinDaha doğr
Üzüldüm canım vize dönemi mi? Hem çalışıp hem okumak stres yapınca en yakınındakinden çukarıyor stresini genelde. İnşallah toparlarsınız canım
Gel eltim gel bende dertliyimGeçmişi okuyup aranıza döneceğim. Hiçbir yer burası kadar iyi gelmiyor o yüzden burdan uzak kalmanın bana hiçbir faydası yok. Ayrıca iyiyim eminim merak etmissinizdir.
Kız benimkine hep geliyorlarYok bacım yok iyiyim şükür bizim kocaya arada geliyorlar böyle