- 8 Mart 2019
- 7.727
- 38.601
- 548
- 40
GünaydınnnnnnnnGüüüünayyyyydıııınnnnnnnnnn ❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GünaydınnnnnnnnGüüüünayyyyydıııınnnnnnnnnn ❤
Öyle olmak için uğraşıyorum canım
Evet iyi fikir canım, öğlen yapayım.Geçmiş olsun canım. Çorba iç belki iyi gelir.
Cnm çok geçmiş olsunEvet iyi fikir canım, öğlen yapayım.
Bu hafta hepimiz bı dağıldık sanki yaa. Ben de hala artı görüyorum. İnşallah yarın eksiyle geliriz.Ben haftasonundaki bisküvi ve kahvaltı kaçamaklarından dolayı +1 kg olmuştum. Hala artıları vermeye çalışıyorum. İnşallah yarın az da olsa eksi görürüm![]()
Günaydın cnmgunaydın hanımlar![]()
Çok fazla artı değilsin canım. Bugün ödem atıcı bı içecek falan dene istersen.56.9 dum geçen cuma, bugün 57.1ya o kadar şeyle nasıl 1 kilo alınıyor hala çözemedim. Yeşil çay içmeyi deneyeceğim bende. İnşallah 55 i görürüm artık
![]()
Bu hafta takımın üstünde genel bir durgunluk ve mutsuzluk hakim haliyle tartıya yansır cnm.Bu hafta hepimiz bı dağıldık sanki yaa. Ben de hala artı görüyorum. İnşallah yarın eksiyle geliriz.
57.9 dan ancak bu kadar inebildim cnmÇok fazla artı değilsin canım. Bugün ödem atıcı bı içecek falan dene istersen.
Kuzum ya inşallah herşey hızlıca yoluna girer. DualarımdasınKızlar yarın cuma bildirim den sonra izne ayrılıcam dualarınızda beni unutmayın ailevi sorunlarım var hallede bilirsem aranıza dönücem uzun süre giremeye bilirim hakkınızı helal edin hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun
Bende senin gibi düşünüyorum cnm, birbirimizle dertleşmek çok iyi geliyor banada. Birinizi görmesem hemen merak ediyorum, hasta mı bir sıkıntı mı var diye. Allah herkesi feraha kavuştursunAkşamları misafir oluyor o yüzden çok sık gelemiyorum ben de... Yaşadığımız olumsuzluklari birlikteyken daha çabuk atlatırız uzaklasmayin nolur...
Sağol canım, dışarı gittim geldim Çorba yapıyorumCnm çok geçmiş olsun ❤
Canım hayırlısı olsun. Dualarımız seninle tabi ki , sen arada gel yine kafan dağılır.Kızlar yarın cuma bildirim den sonra izne ayrılıcam dualarınızda beni unutmayın ailevi sorunlarım var hallede bilirsem aranıza dönücem uzun süre giremeye bilirim hakkınızı helal edin hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun
Aynı fikirdeyim. Oluyor bazen sıkıntı yoğunluk . Eğer onlara kaptırıp gelmezsek bütün emekler çöp. Bizi ayakta turan burası.Akşamları misafir oluyor o yüzden çok sık gelemiyorum ben de... Yaşadığımız olumsuzluklari birlikteyken daha çabuk atlatırız uzaklasmayin nolur...
Amin canım. Tabi ki dertler sıkıntılar paylaştıkça azalır.Bende senin gibi düşünüyorum cnm, birbirimizle dertleşmek çok iyi geliyor banada. Birinizi görmesem hemen merak ediyorum, hasta mı bir sıkıntı mı var diye. Allah herkesi feraha kavuştursun![]()
Ben de pazartesi sebepsiz bi artıyla gelmiştim, meğerse adetmişBu hafta takımın üstünde genel bir durgunluk ve mutsuzluk hakim haliyle tartıya yansır cnm.
Ben hala o kadar şey nasıl 1 kilo yapar onu anlamaya çalışıyorum. 7000 kalori 1 kilo yapıyorsa ben o kaloriyi hangi ara aldım
56.9 u bile görsem sabitim diye mutlu olurum inan, şu an öyle bir ruh halindeyim![]()
Bu kilo işi çok nankör canım, keşke verirken de çok kolay olsa. Ben senin yarın eksi geleceğine inanıyorum sıkma canını, çok az artidasin.Bu hafta takımın üstünde genel bir durgunluk ve mutsuzluk hakim haliyle tartıya yansır cnm.
Ben hala o kadar şey nasıl 1 kilo yapar onu anlamaya çalışıyorum. 7000 kalori 1 kilo yapıyorsa ben o kaloriyi hangi ara aldım
56.9 u bile görsem sabitim diye mutlu olurum inan, şu an öyle bir ruh halindeyim![]()
Canım benim üzüldüm sorunlar yaşamana. Belli ki konu uzamış biraz. Hepimiz bu aralar aynı tarzlarda olumsuz şeyler yaşıyoruz, ben kendi adıma sorunu görmezden gelme yolunu tercih ettim. Kendimi üzmekten başka bir işe yaramıyor çünkü. Sen de iyi olmaya çalış lütfen. İstediğin zaman da konuşabiliriz eltimKızlar yarın cuma bildirim den sonra izne ayrılıcam dualarınızda beni unutmayın ailevi sorunlarım var hallede bilirsem aranıza dönücem uzun süre giremeye bilirim hakkınızı helal edin hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun