• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben de aktardan demleme şeklinde karışık bitki çayı alıyorum canım, aradaki fark çok belirgin gerçekten.
Bana yakın aktar yok ama ya meydana çıkarım yada haftaya diş doktoruna gittiğimde oralardan alırım cnm. Sizi dinlemekte fayda var ☺️

Kızlar sabahın körü çıkmak zorunda kaldım 60.00 çıktım diyeti de bıraktım sayılır korumaya çalışıyorum ama hain 50 Li rakamlar çıksaydı iyiydi. Kızlar boyum 1.64 tekrar diyete başlayıp 50 li rakamları mesela 54 ü filan mı hedeflesem hayatım yoğun ya çok uğraşmak istemiyorum bi akıl verin

Kızlar sabahın körü çıkmak zorunda kaldım 60.00 çıktım diyeti de bıraktım sayılır korumaya çalışıyorum ama hain 50 Li rakamlar çıksaydı iyiydi. Kızlar boyum 1.64 tekrar diyete başlayıp 50 li rakamları mesela 54 ü filan mı hedeflesem hayatım yoğun ya çok uğraşmak istemiyorum bi akıl verin
Günaydın canım. Benim hedefim 60, az kaldı yani. Boyum 1,57. Yeni hedef koyup 55 düşünüyorum. Ama sana 58-60 arası yeter gibi. Yine de sen nasıl iyi hissedersen o kilo olmalı.

Benimki inanılmaz yemek seçiyor cnm, hala mamada yediği için öyle oldu sanırım 😔
Benimkinin bebekligi zordu canım, hiç mama kabul etmedi. Bulamaç şeklinde yapılan hiçbir şeyi de yemedi. Süt sağıp eve bıraktığımda bıberonu da kullanmadı. Direk pütürlü ve tek gıda yedi. Birbirine karışmış yiyecekleri hep tükürdü. Hala öyledir aslinda, tabagindakiler asla birbirine değmeyecek. Nadiren iki şeyi aynı anda ağzına atar. Yemekte 3 çeşit varsa hepsini sırayla teker teker yer. Ama dediğim gibi yemediği şey de yoktur nerdeyse. Küçük yaşlarda seçmesi normal canım, büyüdükçe sağlığı için yemesi gerektiğini kabul eder hale geliyor. Yeni tatlara da açık oluyor.

Bence kendini çok kasmadan vermeye çalışabilirsin canım eğer gerçekten istiyorsan. Korumayı başarmak da çok önemli zaten. Yoğunluğun azalırsa daha düzenli bir şekilde denersin canım.

Yok canım ben baya miniğim aslında. Kemiklerim de ince, ağırlığı sırf etten alıyorum.
Bir de fotodan daha ince görünüyorum. Foto daha kalıplı çıkarıyor.
Evet ya fotolar istediğimiz gibi olmuyor. Dün ben de birkaç tane çektim ama sevmedim.
Hedef kilona geldiğinde bayağı çıtı pıtı olacaksın desene.

Back
X