• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Izinli üyenin yeniden listeye dönebilmesi için 2 sart var
1)izin kilosunun altında ise istediği zaman listeye dönebilir
2)izin kilosundan fazla ise kilosunun %5 fazlası ise listeye girebiliyorsun ama eklenirken eksi olarak ekleniyor kilo aldıgında nasıl yüzde eksi oluyorsa aynı sekilde kilo aldıgın için yüzden eksi olacak
Kilon %5 i saglamıyorsa izin kilona düşene kadar listeye giremezsin
O zaman kiloda versem listeye zarar vermiş olurum demi?

Sadece tek seferlik canım o yüzden dün alsam güzel olacaktı haftaya normal sekilde yazılacaktı
Ama cok kötü etkilemiyor - % 0.15 olarak yazılacak az cok haftaya yeni kilona göre hesap yapacagız 😊
Hımm tamam o zaman anladım :) Tamam haftaya bende listede olacağım için güzel kilolar vereyim :)

Teşekkür ederim hanımlar. Hala iyi değilim ama doktora gidemedim halim yok. 8’de kalktım ama bişey yiyememiştim. Şimdi çorba yaptım içtim. Ama zor gidiyor boğazımdan. İnşallah şu kana karışan vücudu kaplayan enfeksiyondan değildir. Neyse en azından herkes evde , yalnız değilim🙏
8. olmuşuz baya kötüymüş Elifcim. İnşallah haftaya yine 1. yiz🙏
Aaa çok üzüldüm neden oldu ki öyle bişey. İyi misin şimdi canım.
Neyseki yanında biri varmış yabancı da olsa. İnşallah tekrar olmaz canım.
Çok geçmiş olsun canım. Kan değerleri ne durumda acaba? Bir an önce iyileşmeni diliyorum. Takımın üzerindeki kara bulutlar gitmedi bir türlü. Çok üzülüyorum olanlara. Allah yardımcimiz olsun.
Kızlar bu hafta sekizinci olduk haftaya daha güzel sonuclar bekliyorum 😊
Cnm çok geçmiş olsun 😔
Geçmiş olsun bacı çok üzüldüm :KK43:

Teşekkür ederim hanımlar. Hala iyi değilim ama doktora gidemedim halim yok. 8’de kalktım ama bişey yiyememiştim. Şimdi çorba yaptım içtim. Ama zor gidiyor boğazımdan. İnşallah şu kana karışan vücudu kaplayan enfeksiyondan değildir. Neyse en azından herkes evde , yalnız değilim🙏
8. olmuşuz baya kötüymüş Elifcim. İnşallah haftaya yine 1. yiz🙏
Cook gecmis olsun sebnemcim ihmal etme müsait olunca doktora git mutlaka insallah enfeksiyon değildir insallah 🙏

Bnmde ehliyetim vara arada kullanıyorum eşimin arabasını ben otomatik istyorum rahatlığından eşimiz galerici ama arabam 4 senedir yok😭😭😩😂😂😂
Ben evlenirken arabamı aileme bırakmıştım, zaten onlar için almıştım. 3 senedir bende alıcam inşallah 😂😂😂 ama niyetliyim işe girince otomatik vites basit bir araba alacağım hayırlısı ile.

Ben akşam kandil diye giremedim cnm, bayadır namaz kılmamıştım. Mevlid kandili hürmetine azcık dua edeyim dedim 😊
Allah kabul etsin kuzum daim olsun inş kabirde ilk sual namazdan olacaktır sakın ihmal etme dünyevi şeyler için namazı terk etmek çok yalnış kılmayan kardeşlerimin kalbine o sevgiyi versin Rabbim kılanlarada huşu ile kılmayı nasip etsin :KK68: :KK68:

Allah kabul etsin kuzum daim olsun inş kabirde ilk sual namazdan olacaktır sakın ihmal etme dünyevi şeyler için namazı terk etmek çok yalnış kılmayan kardeşlerimin kalbine o sevgiyi versin Rabbim kılanlarada huşu ile kılmayı nasip etsin :KK68: :KK68:
Haklısın cnm, annemin bana en kızdığı konudur namaz konusu. Kayınvalidemde siz çocuğunuza nasıl örnek olacaksınız diye uyarıyor sağolsun. Akşam inşallah düzenli kılmaya başlarım diye de dua ettim. Dediğin gibi boynumuzun borcu...

Back
X