• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Reglin etkisidir canım haftaya daha iyi olacak

Oğlunla ilgilen canım benim yerimede öp onu 😘

Iyiyim canim sen nasılsın ❤

Bu gidisle arayacaklar beni cok az kaldı bir anda gidebilirim :)))

:KK60: :KK200:
Köşeyi dönmeden ensenden yapışırım olmadı müge anlıya çıkar buldururum seni akıllı ol:KK70::KK70:

Sanırım hepimiz dökülüyoruz ortalama yine çok kötü :KK43: sohbete eskisi gibi katılamadım temizlik bitti yarından itibaren yine burda olacağım hafta içi 2 gün davetim var onun haricinde yine burda olucam inş sanırım toparlanmaya ihtiyacımız var hepimiz şapkamızı önümüze koyup düşünmeye ihtiyacımız var yeni gelen arkadaşlar sanırım işi hafife aldınız kilo verip listeye giren kimseyi göremedim az kötek sizi kendinize getirecek eminim :KK70: ahhh ben sizin kaptanınız olacamki 3 ögün dayak 1 ögün yemek Zipzip- Zipzip- mumla aratırdım :rolleyes::rolleyes:
Ayrılma buralardan canım, sonuçta herkesin kötek kullanma hakkı var.

Kızlar ben malesef sabitim. 2 haftadır kilo veremiyorum hadi hayırlısı. Takıma zarar veriyorum kendimi kötü hissetmeye basladim.

63 kilo
Canım veremeyenler kulübü tam destek yanında. Yalnız değilsin kuzum. :eğlence: Kötü hislerin bize zararı oluyor umut lazım canım. Önümüzdeki hafta daha iyi olacağız inşallah.

Yarın sabah Afyon yollarindayim. En son Armutlu' ya termal kaplıcaya gitmiştim çok hafiflemistim. Gittiğimiz yer beş yıldızlı değil ama yorumlar fena değil. Türk hamamı ve kese bulursam bir iki kilo gitti demektir.:KK70:
Hayırlısıyla git gel canım yenilenme olacaktır sana iyi gelecek eminim....

Yarın sabah Afyon yollarindayim. En son Armutlu' ya termal kaplıcaya gitmiştim çok hafiflemistim. Gittiğimiz yer beş yıldızlı değil ama yorumlar fena değil. Türk hamamı ve kese bulursam bir iki kilo gitti demektir.:KK70:
Ayyyuy ablaaaa bizde kaplıcaya gidiyoruz havuz sonrassı hamamdaki kadınları görünce giresim gelmiyo sanki evde kese görmemişler gibi anadan dogma gibi soyunup dökülüyorlar migdem bulanıyor yaa:kusmuk:

Back
X