• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Maşallah bir elyitin içinse bu hazıtlık seviyorsun cnm eltini o zmn
Yani nötrüm iki eltime de 😂 misafir başım üstüne dediğim için hazırlığım tam olsun istiyorum
Kim iş yaptırıyo sana söyle hemen:sopa:
Oyy malim yarın eltim gelecek
Hazırlık yapacaklara kolay gelsin birmuhendisanne birmuhendisanne senin de başın sağolsun... benim de işyerinde canım sıkıldı biraz bir hata yapmışım müşteriye para iadesi yapmak zorunda kaldık aslında tam olarak benim suçum da değil ama başkasının yazdığı sayıları iyi kontrol edemediğim için saçma bir şekilde suçluyum...çalışmam da lazım Kızlar dualarınızı beklerim iş hayatı kaygan zemin valla. Kapının önüne konulurum diye tedirginim 😟....Hayırlısı inşallah.....
Allah ferahlık versin canım sıkma canını ❤️
Eve yeni geldim daha.iş çıkışı lazerciye uğradım yarına randevu aldım.trafik de çok anca eve geldim:110:
Oo lazer demek 😎
Afiyet olsun canım özellikle sabah düzgün şeyler yiyememissin. İş yuzuden çok düzenin olmuyor galiba.

Afiyet olsun canım güzel menü, adımlar da iyi. Suyu az içmişsin.

Afiyet olsun canım, bayağı az yemişsin gibi geldi bana.

Afiyet olsun canım güzel menü.

Afiyet olsun canım güzel menü, suyu az içmişsin
Yeniden diyete alışmaya çalışıyorum canım
Senin menü de çok güzelmiş canım afiyet olsun ellerine sağlık. Benim doğum günü planı iptal oldu gibi.
Evet canım çok güzel denk gelmişti ama eşim şehir dışına çıkacak o sabah.
Canım gelince yaparsınız ☺️
Hergün diyorum ki bugün düzgün yemeye devam ediyim sonra işin gücün arasında ne varsa onu koyup yemek kolay geliyo.

Bir arpa yol gidemiyorum tabiki.
Yaparız be Bonus :KK19:

Afiyet olsun canım özellikle sabah düzgün şeyler yiyememissin. İş yuzuden çok düzenin olmuyor galiba.

Afiyet olsun canım güzel menü, adımlar da iyi. Suyu az içmişsin.

Afiyet olsun canım, bayağı az yemişsin gibi geldi bana.

Afiyet olsun canım güzel menü.

Afiyet olsun canım güzel menü, suyu az içmişsin
Su yine aklıma gelmiyo işten güçten havalar sogudu su hiç içesim gelmiyo yaa

Hazırlık yapacaklara kolay gelsin birmuhendisanne birmuhendisanne senin de başın sağolsun... benim de işyerinde canım sıkıldı biraz bir hata yapmışım müşteriye para iadesi yapmak zorunda kaldık aslında tam olarak benim suçum da değil ama başkasının yazdığı sayıları iyi kontrol edemediğim için saçma bir şekilde suçluyum...çalışmam da lazım Kızlar dualarınızı beklerim iş hayatı kaygan zemin valla. Kapının önüne konulurum diye tedirginim 😟....Hayırlısı inşallah.....
Allah korusun canım korktuğun olmaz inşallah.Senin gibi yetişmiş elemanı kolay mı gözden çıkarmak ...endişelenme tatlım...
Evet abla, varsa kabak havuç peynir de koyuyorum, bu sefer kavak yerine pırasa koyucam, çok lezzetli oluyor
Ölçülü yendiği takdirde güzel bir atıştırmalık. Hafta sonları kahvaltısında sıcak sıcak ne güzel gider. Ellerine sağlık güzel bir gün geçirirsiniz inşallah tatlım...

Yani nötrüm iki eltime de 😂 misafir başım üstüne dediğim için hazırlığım tam olsun istiyorum

Oyy malim yarın eltim gelecek

Allah ferahlık versin canım sıkma canını ❤

Oo lazer demek 😎

Yeniden diyete alışmaya çalışıyorum canım

Canım gelince yaparsınız ☺

Yaparız be Bonus :KK19:
Krallara layık hazırlık yapsan gene kusur bulurlar boşver akışına bırak :KK45:

Back
X