- 22 Ocak 2012
- 14.598
- 62.710
- 798
Süper fikir canım.Zipzip- canım perşembe liste işini falan halledince özel mesaj grubuna da el atsan, takıma hiç uğramayanlar var grupta, yeni grup kursan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süper fikir canım.Zipzip- canım perşembe liste işini falan halledince özel mesaj grubuna da el atsan, takıma hiç uğramayanlar var grupta, yeni grup kursan
Olabilir canım grubu kuruyordum ki seni ekleyemedimAyarlarım mı kapalı acaba du bakim
Bekleriz vallaTamam alın ben de foto atarum en bıngılından![]()
Evet kapatmışımOlabilir canım grubu kuruyordum ki seni ekleyemedim
Tamam canımEvet kapatmışımaçtım şimdi
![]()
Hiç canım kimeeeHiç oldu mu yani niyeti bozmuş falanbugüne kadar kime hallendiğimi gördün
![]()
İyi aksamlar canım ❤Kızlar iyi akşamlar, hem çok yoruldum hem keyfim kaçtı az hem de şarjım yok, öptüm yarın görüşürüz inşaallah ❤
Hele İstanbul'da yaşayanlar için çok daha büyük eziyet. Minicik yavrular karanlıkta okula gidiyorlar, biz küçük yerde yaşıyoruz trafik sorunu cekmedigimiz için sabahın köründe yollara düşmüyoruz ama onlara çok üzülüyorum.Aynen çoluk çocuk herkes perişan oluyo sabah karanlıkta, bi de ayılamıyo insan güneşi görene kadar![]()
Benimle ilgili değil ama inşaallah iyi olurİyi aksamlar canım ❤
Keyfin düzelir insallah önemli birsey değildir umarım![]()
Seviyorum seni maliKime ne etmişim gııı
Ay ne ayııp![]()
Ben de seni badem gözlümBenimle ilgili değil ama inşaallah iyi olur ❤
Seviyorum seni mali❤
Canim niye keyfin kacti birden. Dikkat et kendine, görüşürüz. İyi dinlen.Kızlar iyi akşamlar, hem çok yoruldum hem keyfim kaçtı az hem de şarjım yok, öptüm yarın görüşürüz inşaallah ❤
Bir arkadaşım ile ilgili canım, sağolCanim niye keyfin kacti birden. Dikkat et kendine, görüşürüz. İyi dinlen.
Bazen gerçekten öylesi daha kolay geliyor ama yanlış yapıyoruz işte. Önce yemeği halletmek lazım aslında. Böylece yoldan cikmayiz belki.
Bonuscum sen kendini tanıtmıştın ama ben karmaşada aklımda tutamadım. Yaş kaç, evli misin çocuk var mı çalışıyor musun, kaç kilosun. Zahmet olmazsa ufak bir anlatır mısın canım kusuruma bakma nolur.
Yaz kız enerjin yettiği sürece sorun yok ben romanını bile seve seve okurum. Dedim sana bugün menünü yorumlayacagim diye... Sözüm söz kuzum ...kusurunu öperim ben senin ne kusuru lafı bile olmaz.Unutmusum bugünkü keyifsizliğini o halde kim olsa lahmacunu yerdi yani...ama buçuğu yemeyeydin keşke...bak bir daha böyle olursa içini salata doldur ye acayip doyurucu oluyor Şalgam, turşu türevleri şu dönemde bizim için tehlikeli.Öncelikle uzun uzun yazdığın için coookkk teşekkür ederimgeleyim açıklamalara. Lavaş dediğim marketlerde satılan ince bazlama, orta boy yuvarlak bir şey. Aslında oğluma yapmıştım. Kendime bir şey hazirlamadim, reglimin özellikle ilk iki günü facia benim için. Karın bel ve baş ağrısı, biraz ateş, biraz üşüme, bazen mide bulantısı ve aşırı kanama oluyor. Ben böyle hasta yatınca oğlum yemeğini paylaştı onu geri cevirmedim, zaten kendime bir şey hazırlayacak halim de yoktu, evde kepekli ekmek de bitmişti.
Lahmacun ise oğlum öğlen acıkınca ve ben bişey hazırlayacak halde olmayınca dışardan söyledim, onu da öyle yemiş bulundum.
Akşam yemeğini de eşim yaptı. Neyse ki akşam pek sorunlu bir menü değildi.
Salgamin ödem yapacağını hiç düşünmedim ama çok haklisin. Bugün spor yapamam, sadece okula uğrayıp geldim o adımlar var. Son iki günü çok daha güzel geçireceğim söz veriyorum.
Bı menü yorumladin, ben sana destan yazdım kusura bakma, ama ben bu etkileşimi seviyorum işte ve bana iyi gelecek dikkat etmem için. Seviyorum seni![]()
Hala bir planım yok doğum günü için İçli köfteyi çok seviyor onu yapıp üzerine mum diker ufletirim en basiti...evin değişik köşelerine kağıt yapıştırıp yonlendirmistim bir defasında, en son güzel duygu dolu bir mesajla karşılaşmıştı onu yaptığım için yapamam.hatta asansörden çıkar çıkmaz dış kapının yanından başlamıştı ...sana fikir olsun diye yazıyorum...demek yay burcu karisiyiz ... tehlikeli bir burç benimki aşırı sosyal....seninki nasıl..Aaa ne güzel tesadüf. Bizim çocuk küçük olunca (7 yaş) ve bırakacak kimse olmayınca evdeki plan daha uygun oluyor bize. O kendi kendine oyun oynuyor biz de güzel vakit geçiriyoruz, dışarda olunca sıkılıyor onu oyalamak gerekiyor. Bence benimki de mutlu oluyor kutlayinca sevmiyorum dese bile.
Aklında bir planın var mı.
Çok sevdiğim araba sarkilarimdandir malicim teşekkür ederim canım. Bonusa hediye ama ben de sahiplendim.
Amaaaaan boş ver imocisi at bebeğim hiç üzülme....keyfini kaçırmaya deger mi zor ve cevabını verdi sonra....Bir arkadaşım ile ilgili canım, sağol ❤
Maşallah canım erken yaşta anne olmuşsun. Allah bağışlasın evlatlarını. Bence gündüz diğer işlerden önce yemeğini yapıp kenara koy öyleyse. İnşallah burda tekrar ikili rakamlara düşeceksin canım.Tabi yemeğim hazır olunca onu yerim en azından önce kendi yemeğimi koyucam inş çoluk çocuk herşeyi yer ben yiyemem.
Yok ne kusuru muhabbet sekteye uğradımı aklımızdan çıkıyor tabi.
34 yaşındayım evliyim istanbuldayım.
3 çocuğum var biri lisede diğerleri ilkokul ana okulu.
108 kiloyum çok uzun zamandır 90 kilo üstündeydim son senelerde de 100 üstündeyim malesef.
Verdim aldım tabiki bende. Öyle yani :)
Tatlışım afiyet olsun. Kahvaltıda patates yemeği biraz şaşırttı beni.Olsun hadi yedin ama kepekli ekmek iyi olmamış. Onun yerine peyniri artirabilirsin. Diğerlerine diyecek bir şeyim yok. Peynir gerçekten her öğüne yakışıyor ben de çok seviyorum. Hatta peynirle yasayabilirim. Hele mevsimiyse bir de karpuzla çok güzel kilo verdiriyor. Afiyet olsun bebeğim. Sen şimdi benim tatil sonu kilomu merak ediyorsundur. Hiç iyi değil canım. Kendimi düzene koyup veririm ama19 Kasım
1 tabak patates yemeği peynir zeytin 1 dilim kepekli ekmek
Saat 12 1 çay bardağı tuzlu fıstık
Saat 16 bir kase yeşil mercimek 1.5 kk peynir
Saat 21: bir avuç fındık peynir
Turşuyu sırf bu yüzden yemiyorum zaten ama şalgam konusunu sen söyleyince aydınlanma yaşadım resmen. Sonuçta o da öyle.Yaz kız enerjin yettiği sürece sorun yok ben romanını bile seve seve okurum. Dedim sana bugün menünü yorumlayacagim diye... Sözüm söz kuzum ...kusurunu öperim ben senin ne kusuru lafı bile olmaz.Unutmusum bugünkü keyifsizliğini o halde kim olsa lahmacunu yerdi yani...ama buçuğu yemeyeydin keşke...bak bir daha böyle olursa içini salata doldur ye acayip doyurucu oluyor Şalgam, turşu türevleri şu dönemde bizim için tehlikeli.
Hala bir planım yok doğum günü için İçli köfteyi çok seviyor onu yapıp üzerine mum diker ufletirim en basiti...evin değişik köşelerine kağıt yapıştırıp yonlendirmistim bir defasında, en son güzel duygu dolu bir mesajla karşılaşmıştı onu yaptığım için yapamam.hatta asansörden çıkar çıkmaz dış kapının yanından başlamıştı ...sana fikir olsun diye yazıyorum...demek yay burcu karisiyiz ... tehlikeli bir burç benimki aşırı sosyal....seninki nasıl..
Çok sevdiğim araba sarkilarimdandir malicim teşekkür ederim canım. Bonusa hediye ama ben de sahiplendim.
Amaaaaan boş ver imocisi at bebeğim hiç üzülme....keyfini kaçırmaya deger mi zor ve cevabını verdi sonra....