- 8 Eylül 2016
- 103.558
- 438.796
- 898
- 36
Ne guzel tatilini gecirmissin abla en guzeli olmusTatlışım afiyet olsun. Kahvaltıda patates yemeği biraz şaşırttı beni.Olsun hadi yedin ama kepekli ekmek iyi olmamış. Onun yerine peyniri artirabilirsin. Diğerlerine diyecek bir şeyim yok. Peynir gerçekten her öğüne yakışıyor ben de çok seviyorum. Hatta peynirle yasayabilirim. Hele mevsimiyse bir de karpuzla çok güzel kilo verdiriyor. Afiyet olsun bebeğim. Sen şimdi benim tatil sonu kilomu merak ediyorsundur. Hiç iyi değil canım. Kendimi düzene koyup veririm amaZipzip- canım biraz daha zaman isteyeceğim senden. Yemek saatleri istediğim gibi olmadı eşim de müsaade etmedi diyetime yemedigim zaman alınganlık etti. Evde istediğini yapabilirsin ama burada yapma dedi...ben yemedigim zaman keyfi kaciyormus. Hep salata türü yemeye çalışiyordum etle....bahanelerin arkasına saklanmayı hiç sevmem ama ben de aynısını yaptim. Gerçekten çok güzel bir tatil yaptık...gerginlik olmadan her konuda geçsin istedim....Sadece bir hafta istiyorum.....Takimimdan çok özür diliyorum.
Haftaya aliriz listeye senide