- 22 Ocak 2012
- 14.598
- 62.710
- 798
GünaydınHerkese günaydın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GünaydınHerkese günaydın![]()
Teşekkür ederim :)Afiyet olsun canım,burçak konusu netliğe kavuşmuştu zaten.
Afiyet sun canım menü güzel, yürüyüş ve su biraz az kalmış bugün.
Afiyet olsun canım,sen zaten menüdeki hataların farkındasın, suyu da çok az içmişsin umarım sadece bugünlük böyledir.
Afiyet olsun canım, bulgur miktarı fazla mı olmuş bilemedim. Yürüyüş güzel.
Afiyet olsun canım güzel menü, su da güzel olmuş bugün. Her ictiginde beni hatirladigina eminim
Menü de spor da çok iyi canım afiyet olsun.
Afiyet olsun canım, ekmek fazla diyen olacak ama diyetisyen menüsü olunca bir şey diyemem tabi. Akşam da çok çeşitli olmuş. Senden ricam bundan sonra menü saatlerini de yazar mısın lütfen.
Geçmiş olsun acil şifalar kim hastalandı ?Hayırlı geceler kızlar acilden geldik şimdi yine baş ağrısıyla gittik 2 serum takıldı geçmedi ağız yoluyla şurup verildi sabaha kadar müşada altında kalsın sabah nöroloji görsün dedi müşade odası tıklım tık çoğu erkek rahatsız oldum kalmak istemedim eve geldim şimdi sahur yaptık inş bu sahurlar bana artı olarak geri gelmez napıcam bilmiyorum![]()
Sanada geçmiş olsun herkes hasta ya :/İyi geceler kızlar, çok hastayım gelemiycem merak etmeyin.
Boğaz vücut ağrısı çok fena, uyuyamıyorum ağrıdan. Eşim de aynı şekilde hasta.
Sabah ola hayrola
Cuma 61.7
Pazartesi 60.3
Yeni başladığım için bu kadar çok gitdi bide ödem vardı herhalde bende anlamadımkiOoo süper, valla iki gün de olur mu bu kadar diye tartımı azarlıyordumseni okuyunca mutlu oldum
![]()
Senide tebrik ederim aynı kilolardayız. Hedefin kaç ?Ben de kilomu usulüne göre yazayım, acemi olunca böyle oluyor
Cuma:61.9
Pazartesi:61.2
Maşallah yaaCuma 61.7
Pazartesi 60.3

wc sorununu da naisl çözerim bilmiyorum hiç bişey fayda etmediTebrik ederim. İki günde gayet iyi.61.9 mus canim
Diyete yeni başlayınca böyle hızlı kilo gidiyor. Tebrik ederim çok iyi kayıp.Cuma 61.7
Pazartesi 60.3
Cuma 61.7
Pazartesi 60.3
Tebrik ederim kızlarBen de kilomu usulüne göre yazayım, acemi olunca böyle oluyor
Cuma:61.9
Pazartesi:61.2
Teşekkür ederimMaşallah yaa
Günaydın kizlar pastaları yemeyip +300 geldim yesem eksi olurdum kesinwc sorununu da naisl çözerim bilmiyorum hiç bişey fayda etmedi
Teşekkürler canım . Evet yeni başladığım için böyleGünaydın herkese!
Tebrik ederim. İki günde gayet iyi.
Diyete yeni başlayınca böyle hızlı kilo gidiyor. Tebrik ederim çok iyi kayıp.
TeşekkürlerTebrik ederim kızlar![]()
Süpersin canım. Tebrik ederimCuma 61.7
Pazartesi 60.3
Sıkma canını, eksileri de göreceksin.Maşallah yaa
Günaydın kizlar pastaları yemeyip +300 geldim yesem eksi olurdum kesinwc sorununu da naisl çözerim bilmiyorum hiç bişey fayda etmedi
Günaydın canımGünaydın![]()
Günaydın canım ❤Günaydın![]()
Sabah erken tartıldıgın için artı görmüssündür canımZipzip- sabah erken tartıldım
Cuma 63.0
Pazartesi 63.2
Öğleye doğru eve gideceğim, tekrar tartilirim. Bu arada ölçüm yaptım, belim 69 cm e düşmüş, diğer bölgelerden de birkaç cm incelmisim. Spor kiloda artı yapıyor ama vücut incelmemde işe yaramış.
30 kasım
11:30
2-3 yumurtalı bol menemen
4-5 ceviz, 1 kk beyaz peynir
Salatalık, 1 küçük portakal
15:00
Hazır salep
18:30
Kıvırcık yapraklarıyla domatesli döner dürüm ölçüsü yok koyup koyup yedim
1 bardak koyu ayran
Gece 1 de sütlü neskafe
Su gün içinde az toplam 1 litre anca olur olmaz.
Biliyorum karatayda hazır yok şekerli yok leptin saati gelmeden yemek yok.
Çok tatlı bişeyler yemek istedim kahve yapıcakken salebi görünce elim gitti ondaki şeker bile nasıl iyi geldi o an.
Yemektense içmiş oldum.
Dünkü menü
1 Aralık
Kahvaltı 11:30
2-3 yumurta patatesli
Beyaz peynir, ceviz
Domates, salatalık
1 tane küçük portakal
Elim kadar pestil
Akşam 19:30
Kereviz salatası
6-7 tane kanat
Su baya az
Spor yok
Dünkü menüm
Kahvaltı 11.00
Tereyağda 1 yumurta
Peynir
10 zeytin
1 çeri domates
2 dilim tb ekmek
Öğlen 15.00
Bi servis kaşığı bulgur pilavı üstüne bi kepçe kuru fasulye
Ayran
Akşam 18.00
Bi küçük kutu yoğurt
Bi servis kaşığı bulgur pilavı
Su 2 olmadı
35 dk yürüyüş
Dünkü menüm
Kahvaltı 11.30
Tereyağında 1 yumurta
10 zeytin
Zeytin salatası
2 dilim tb ekmek
Öğlen 15.00
Bi kepçe kuru fasulye
Bi dilim tb ekmek
Ayran
Akşam 18.300
Mantar sote
Sebzeli yoğurt
1 dilim ekmek
Su az oldu
30 dk yürüyüş
Sağol canım, diğer ölçülerim de çok güzel geldi. Acayip motive oldum. Bu cuma da güzel bir eksiyle gelirsem tutmayın beni.Günaydın canım ❤
Sabah erken tartıldıgın için artı görmüssündür canım
Belindeki incelme cok güzel![]()