• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu arkadaş buraya kilo almayamı gelmiş :KK70::KK70::KK70:34 ne gııı
sesli güldüm ya :D
Kizlar ya sizde de oluyor mu böyle. Bugün hep birseyler yemek istiyorum. Mercimek çorbası yaparken mercimek köftesi yapmak istefim🙈 delirciimm 😂
regl zamanı bende kuru kayısı ya sen baklavasın diyip öyle yiyordum önceden :D regl zamanı ben :D aynı oluyorum :D
Kızlar eve geldik ablamın durumu iyi müsait olunca gelirim yine 😘
geçmiş olsun kaptanım 🙏

Yaa harika, az önce aklımdan geçtin acaba sabah tartıldı mı diye düşündüm 😁

Canım öğün saatlerini yazar mısın, meyve miktarı çok geldi bana

O zaman diyetisyen listene tam uyman lazım 😊
Bugün yapma diyordum ama düne göre -500 görünce yapmamak ne mümkün. Sabah olsa da tartilsam diye bekledim, yarın sabah için de heyecanlıyım canım.

Elimden geldiğince uymaya çalışıyorum, kırmızı et pek sevmedigimden, tavuga da pek guvenemedigimden cok sık yemiyorum, peynir ve yumurtayla destekliyorum, daha da arttiracagim artık mecbur
Ben çok etçil bir insanım çok severim. Peynir ve yumurta onların yerine tutuyor mu peki canım.

Ben çok etçil bir insanım çok severim. Peynir ve yumurta onların yerine tutuyor mu peki canım.
Yumurya peynir kuru baklagiller et yerine geçiyor canım diyetisyen et olmadığı zamanlar bunlardan birini ye demişti listenin arka sayfasında miktarlarıda yazıyor

Unutmadan şuraya menümü bırakayım
Sabah 9:00
Çift yumurtalı peynirli omlet,çeri domtis,maydanoz

Akşam 17:00
Karnıbahar graten
Yoğurt

Su 1.5 lt ama arttırmam lazım🥤
Spor: 1 saat kadar yürüyüş🚶
Nego Nego negocum balım 😘
Afiyet olsun canım güzel menü ve spor.

Yumurya peynir kuru baklagiller et yerine geçiyor canım diyetisyen et olmadığı zamanlar bunlardan birini ye demişti listenin arka sayfasında miktarlarıda yazıyor
Ben tekrar diyetisyene gidip bir liste alayım en iyisi. Bazen neyin yerine ne koyabilirim diye şaşırıyorum, bana yol gösterir.

Haydi kızlar spora diyorum ve yürüme bandina cikiyorum.
Nego Nego canım kabak detoksunda spor önerilmez diyordu ama ben yapıyorum daha çok faydası olur mu sence. Seni de iyice detoksçubaşı ilan ettim 😂

aypare ackerman aypare ackerman sen napiyosun bakalım, hadi biraz spor yapalım.
tamamdır bende bos boş oturuyordum pilates yapayım 😍😍😍

Back
X