• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

13 Aralık Hedefleri :

Demek ki isteyince, emek verince oluyormuş, bu hafta görmüş olduk :KK71:

Hep beraber fit olmaya devam, bahar da incecik çiçek gibi açmaya hazır mıyız :KK68:

Kaçamak yooook, tadına baktım ama şuydu buydu yooook:duduk:

Sağlık sorunu olmayanlar spora bahane yoooook :KK20:

Cuma günü eksi gelenler küçük bir ödüle hak kazanıyor, onun harici asla kaçamak görmeyeyim, yeni sopam ve ben burdayız

Eki Görüntüle 2562458

@Ytmz : 63 / Hedef = 62
sonngulen sonngulen : 61. 9/ Hedef = 61
Canfeb Canfeb : 67.3/ Hedef = 66.5
@merryangel : 71/ Hedef = 70
@malipina: 97. 7/ Hedef = 97
@Elhan : 60. 7/ Hedef = 60
@Negohatun : 70. 5/ Hedef = 69.5
@mavitosbik07 : 60. 8/ Hedef = 60
@Elalis : 78. 3/ Hedef / = 78
@_happy_mom_ : 60. 5/ Hedef = 59.5
@cgdmk : 62.4/ Hedef = 61.5
aypare ackerman aypare ackerman : 62.6 / Hedef = 61.5
@Poyraznisam : 57.8 / Hedef = 57
@HasibeG : 82.5 / Hedef = 81
Bu bir hatırlatma mesajıdır diyorsun yani :KK70:

Amin kuzum canım küçük kardeşim benim. Sen de sahalardasin farklı kulvarlarda olsak da amacımız aynı...her zaman yanındayim tatlım.:KK60:Yedigim hurmalar bakalım bu sefer beni tirmalayacak mi :KK70:
inşallah hedeflerimize geliriz ablacım 😍 bu sefer hurmalar 5leri getirsin:D

herkese günaydın
@Elhan ablam ben hurma yoğurta baslayamicam, bir yakınımın diyetisyen son sınıf kardeşi var onunla görüştük günlük menme boy yaş kiloma bakarak çok az olduğunu, dengesiz beslendiğimi metabolizmamin çalışması için daha dengeli ve miktar olarak daha fazla yemem gerektiğini söyledi. bana bir liste yolladı listeye uyandığımda da nasıl yemem gerektiğiyle ilgili 2. bir listem var. bugünden itibaren ona başlayacağım . @Negohatun ben sporu hiç sevmem her gün yapmiyom o yüzden haftada 3 :KK70:
Senin yaşında metabolizma zaten hızlıdır, bir de spor yapsan o kadar güzel etki göreceksin ki. Spor yapmak çok da sevilen bir şey olmayabilir ama şart canım. Hele de düzgün sıkı güzel bir vücut istiyorsak.

Ne cabuk işe dönmüş maşşallah. Allah nazarlardan korusun. Ben daha uzun bir iyileşme süreci bekliyordum.
2-3 gündür aksamları dısarı cıkıp kahve içmişliğimizde var hızlı toparladı canım, işide masa bası olunca gitmeye karar verdi
İzin aldıkca asistanlık süreleri uzuyormus
güncel halimi 2 dk ligina koyup.kaldiricam burda olanlar varmı:)

Masallah canım cook iyisin boyun avantajı ile kilonu hiç göstermiyorsun
Zipzip- Zipzip- sabah 300 ml bir içecek içtim alel acele, tartılmayı unuturak. sonrasında tartıldığımda 63.3 çıktım :silah: regl olmak üzeriym iki üç gün içinde. öğlen eve gidersem bir daha tartılacağım.
Reglin etkisidir canım

2-3 gündür aksamları dısarı cıkıp kahve içmişliğimizde var hızlı toparladı canım, işide masa bası olunca gitmeye karar verdi

Reglin etkisidir canım
ablanin iyi olmasına sevindim kaptanım çalışmaya başlayınca daha da iyi olacaktır :)
teşekkür ederim son 3 4 de burda veririm inşallah:)♥️

Reglin etkisidir canım
İnşallah canım, birden bu kadar kilo alınmaz zaten. Umarım cumaya da etkisi geçmiş olur.

Back
X