• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

olsun abla yürümüş olursun
ben 2 kg bacagima ağırlık koyarak 20dklik videoyu bitirdim şimdi. bacaklarım dünde yaptım fena kaslar acıyor yürürken falan :) akşama da yapıcam .squat yerine ipsiz zipla o zaman bu spor takibi çok iyi geldi bana kim düşündüyse sağolsun ♥
Takım farkı bebeğim...:KK19:Bizim kızlar bir harika.

Allah seni 🤣 amiir khan hintli oyuncu 😁
🙈ayyy hiç tanımıyorum😄 Hintliler en ilgimi çekmeyen bana en zıt millet ve yakışıklı algımında çok çok uzağında resim olunca Allah Allah bunu niye profil yapma gereği duymuş dedim 😂 hint -Retro ve hiphop 3lüsünü de bağdaştıramadm açıkcası bir birine zıt 😂 birde zayıflama yarslarında genelde herkes bayan fotoları filan tercih ediyor ya ondan da tohaf geldi erkek resmi açıkcası 😂😂😂

IMAG2965.webp

Walk walk :KK25::KK25:

Heyoooo ben geldiiimmmm :KK9: :KK9: ara ögün yaptımhastaneye gidicem şimdi spor çok zevkli geçti imkanı olana tavsiye ederim de ben şimdi yaptığım sporların hiç birinin adını bilmiyorum nasıl hesap yapıcam :olamaz:
Spor salonunu yürüme bandı, eliptik ve bisiklet haricindekileri bölgesel egzersiz kabul edebilirsin canım. Adet olarak hesaplayabilirsin

Kızlar çok hastayım yatiyorum, iyi olursam gelirim. Öpüyorum hepinizi 😘
Noluyor anacim başka şeylere özenin birazcık. o_OAtletsiz dışarı çıktın di mi...dur dur evde patik giymeyip temizlik yaptın.Yetmedi akşamına spor yaptin saçlar ıslak uyudun ....Cok geçmiş olsun. Napacaz bu gençlerin elinden. :işsiz:Songulcum çok üzüldüm ya...Pastel hasta, sen hasta...

Gecmis olsun canım :(

Kaptanım ne zaman dönüyorsun eve. Ben geldiğim zaman sen gittin, çok meraktayım kaptan evine dönünce burası nasıl olacak🙈 gerçi kızlar hiç boş bırakmadılar 😍 ablan iyileşti mi tamamen

Cuma menüsü
Kahvaltı 11:30
1,5 haşlanmış yumurta
1 dilim TB ekmeği
1 dilim peynir

Ara 17:00
Sütlü kahve
3 küçük incir
1 avuç kuru üzüm leblebi

Akşam 19:00
1 kase çorba
6 yemek kaşığı portakallı kereviz
Bir kase yoğurtlu kabak salatası

2 lt su
Afiyet olsun canım çok güzel menü 👍 spor nerde 😃
Cuma

13:00
2 kase buğdaylı yayla çorbası

19:00
1 tane ince krep peynir
1 tabak sucuklu menemen

20:30
Çayla 2 kk kabak tatlısı
Avuç kadar pestil

Spor yok
Su az

Cuma olduğu için tatlıyı yedim normalde çok yeme isteği olmadan çayla bişey atıştırmıyorum
Afiyet olsun güzel menü, cuma kaçamağı kararında olmuş, spor neden yok?
Ya arkadaş gece gevezelik yapacağım diye asıl görevimi unutmuşum. :kızgın:
Cuma menüsü
Sabah 10.30 Tereyaginda iki yumurta, peynir, salatalık, domates, taze nane, bir dilim tb ekmeği, zeytin, ceviz, iki kayısı, çay

12.00 Sade Türk kahvesi
15.00 Bir mandalina
17.00 Yumurtasız menemen, iki kaşık et kavurma, yarım kase yoğurt
19.00 Bitki çayı ( kiraz sapı, yeşil çay, mate, funda, rezene, anason, karanfil, tarçın, tane karabiber) Üç kupa yatana kadar aralıklı
21.00 Bir elma
İki litre su,
Sporu yazmıştım
@Zipzip-
Afiyet olsun güzel menü ve su 👍 sporda var
Cuma
Kahvaltı 09:00
1 h yumurta
Peynir zeytin ceviz

öğle muz

akşam 18:00
1 kase brokoli çorbası
2 kaşık semizotu 2 kaşık makarna
1 Tavuk butu
1 kase ev yoğurdu
Afiyet olsun güzel menü 👍 spor?
13 Aralık Cuma

Saat:10.30 1 yumurta, 1 dilim ezine, 4 çeri, 4 zeytin, 2 ceviz, yeşil cay, yr dilim tam buğday

Saat:15.00 1 portakal, 2 ceviz

Saat18:30 1 kase mercimek çorbası, 4 kaşık ıspanak, 1 dilim tam buğday, yogurt

Saat:21.00 1 tane gong

Aralarda kahve, çay
Spor: Leslie 1 mil
Su: 2,5 litre

Spor puanı:45
Afiyet olsun, menü, su, spor güzel 👍
14 Aralık Cumartesi

Saat:13.00 ıspanak yemeği, yogurt

Saat:18.30-19.00 fırın poşetinde sebzeli tavuk baget, salata, 1 dlm tam buğday

Saat:21.00 1 sb yogurt

Aralarda kahve, çay

Spor: 1 saat reformer pilates, 5200 adım
Su: 2,5 litre
Spor puanı: 255
Afiyet olsun canım güzel menü spor 👍

Kaptanım ne zaman dönüyorsun eve. Ben geldiğim zaman sen gittin, çok meraktayım kaptan evine dönünce burası nasıl olacak🙈 gerçi kızlar hiç boş bırakmadılar 😍 ablan iyileşti mi tamamen
Yarın dönüyoruz sabah yola cıkacagız canım 😍
Evimde oldugumda 7-24 burda oluyorum 😂
Ablam cok iyi canım masallah işede basladı

Back
X