• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benim bu narin gözlerim neler okudu :skandal::skandal::skandal:
Herkes nasıl artı gelir :sinirli::sopa::mad:
Kilo alma takımımı burası :olamaz:
Cumaya güzel eksi gelmeyen benim dilimden kurtulamaz, sopa özlenmiş belli

Eki Görüntüle 2565715

Kız ben kendimden tiksindim artık yeminle. Kaçamak da yapmıyorum ki, tam leslie açtım misafir geldi. Belki bir işarettir dedim sonra nefes alıp sağlıklı düşünmem icin 🤔

aypare ackerman aypare ackerman ders çalışırken sakın ipin ucunu kaçırma :sus:
yok yok merak etmeyin ders calidirken kahve içme süt içme huyum vsrdir onları dengelersem sorun olmaz ama pek geçmiş okuyup yazamayacagim haberiniz olsun sadece menüleri atarım laboratuvar sınavları da olacak ayriyetten çok yoğun olucam sonra ocaktan itibaren burdayım

aypare ackerman aypare ackerman ders çalışırken sakın ipin ucunu kaçırma :sus:
yok yok merak etmeyin ders calidirken kahve içme süt içme huyum vsrdir onları dengelersem sorun olmaz ama pek geçmiş okuyup yazamayacagim haberiniz olsun sadece menüleri atarım laboratuvar sınavları da olacak ayriyetten çok yoğun olucam sonra ocaktan itibaren burdayım

Bugünkü olumsuz bildirimimden sonra öğün sayımı üçe çıkarmaya karar verdim kızlar. Sürekli iki öğün besleniyorum aç da kalmiyordum ama metabolizma azla yetinmeye başladı sanırım. Bu hafta elimden geldiğince böyle yapacağım. Cumaya kadar olur da daha fazla çıkarsam beni affedin. Denemem lazım. Yazdan kabak koymuştum buzluğa. Onunla başladım. Az önce acikmadigim halde zorlayarak yedim. Üzerine yogurt, bol pul biber, sumak koydum. Cumaya kadar kabak diyeti uygulayacağım normal kahvaltıyla beraber. Bir de peynirimi değiştireceğim bu sabah her zamanki Ezine yedim akşama diyet lor alacağım yarın için...Elhan' da durumlar böyle...

Ben de ezine yiyorum 🙈

Kız ben kendimden tiksindim artık yeminle. Kaçamak da yapmıyorum ki, tam leslie açtım misafir geldi. Belki bir işarettir dedim sonra nefes alıp sağlıklı düşünmem icin 🤔
Canım menülerin iyi senin, dur bakalım olur böyle arada, canını sıkma 😘
Tamam canım başarılar 😘

Hatırlatma yapayım, menü yorumlarını ben yapıyorum o yüzden beni etiketlemeyi unutmayın 😊

Spor puanları Bonus Bonus da, ona etiket yapmayı da unutmayın 😊

Menüleri mümkün mertebe akşam yazmış olursanız daha iyi olur, ertesi gün öğlene kadar mecbur kalmadıkça bırakmayalım 😊

Ne yenilirse yenilsin eksik menü olmasın, eksik menüye ceza var artık, spor cezası :KK53:

Gulumse24 Gulumse24
@Ytmz
sonngulen sonngulen
Canfeb Canfeb
merryangel merryangel
malipina malipina
Elhan Elhan
Nego Nego
mavitosbik07 mavitosbik07
Elalis Elalis
happy_mom_ happy_mom_
cgdmk cgdmk