• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menü verenler dikkate almasın, toplu etiket yapıyorum.

Menüler eksik, nerede menüler arkadaşlar. Yine bir boşlama var, olmuyor böyle. Rehavete kapılınca sonuç belli, eksiler az ya da sabit artı geliniyor.

Kimse yok yazılmıyor deniliyor ama işte herkes bir mesaj yazsa ortaya laf atsa muhabbet de ilerler.

Lütfen biraz enerjik olun, buraya yansıtın bunu.

Gulumse24 Gulumse24
@Ytmz
@snglmlk
@Canfeb
merryangel merryangel
malipina malipina
@Elhan
@Negohatun
mavitosbik07 mavitosbik07
@Elalis
@happy_mom_
@cgdmk
@-Artemis
@HasibeG
@s i d e l y a
@SchonerDuft
@birmuhendisanne
@Elalis
malipina malipina
@s i d e l y a
@pastel34
@retro_hippo
Haklısın canım. Benim bu hafta çok yoğun geçti ondan yazamadım kusura bakmayın.

Menü verenler dikkate almasın, toplu etiket yapıyorum.

Menüler eksik, nerede menüler arkadaşlar. Yine bir boşlama var, olmuyor böyle. Rehavete kapılınca sonuç belli, eksiler az ya da sabit artı geliniyor.

Kimse yok yazılmıyor deniliyor ama işte herkes bir mesaj yazsa ortaya laf atsa muhabbet de ilerler.

Lütfen biraz enerjik olun, buraya yansıtın bunu.

Gulumse24 Gulumse24
@Ytmz
@snglmlk
@Canfeb
merryangel merryangel
malipina malipina
@Elhan
@Negohatun
mavitosbik07 mavitosbik07
@Elalis
@happy_mom_
@cgdmk
@-Artemis
@HasibeG
@s i d e l y a
@SchonerDuft
@birmuhendisanne
@Elalis
malipina malipina
@s i d e l y a
@pastel34
@retro_hippo
Dün akşama kadar aç dolandım akşam biraz atıştırdım başım agrıyo diye bugün hastaneden 15.35 de çıktım yine aç kaldım migrenim tuttu 2 ağrı kesici içtim evde değildim bişeyler atıştırdım geçti şükür 2 gündür ortada pek bi menü yok o yüzden yazamadım dünki sporumu bile hesaplamaya vaktim olmadı :KK43:

Kizlar bugun ac karna 1 pirinc suyla yuttum bu bir ay boyunca artirilacakmis yani 2. gun 2 pirinc 3.gun 3 pirinc 30 gunden sonra yutulan pirinc azaltilacak 30 -29-28 diye yani bi faydasini gorur muyum bilmem YouTube da gordum gaza geldim:KK70: kendime yoldas ariyorum
Osmancık pirinç üretiminemi geçtin migdede 30 pirinç yutulurmu deli gızzz:eğlence:

Tek sorun basenlerde canim o yuzden vermeden bolgesel spor yapayim diyorum
Sende o günleri göreceksin insaallah canim

59.5 yetecek sanirim yeniden hesaplarım ilk basladigin kiloya yeniden bakacagim

Hosgeldin canim ozledik seni 💗
Hosbuldum kaptanim bende sizi özledimm❤ şu takima geri gelcem de iste bi dügün bi sınav erteleye erteleye bi hal oldum 😂 ne güzel hem bana yoldas oluyodunuz muhabbetimiz tatliydi hem de fittim:oops:
Bildiğin gibiyiz canım, zayıflama telaşesi. Sen neler yapıyorsun.
Bende napim sınav telaşesi onun dışında ev yemek derken gün nasil geciyo anlamiyorum agirlikla ders calisarak geciyo pek biseye vaktim kalmiyo :)
Ne kadar aldın canım çok mu. Aman dikkat et başa dönme.
Off valla aslinda spor yapmak istiyorum ama simdi ders calisman lazim o zamani spora mi harciyosun diye vicdanım cok fena rahatsiz ediyo beni ondan biraz saldim gibi. Ama bundan sonra aksamlari yememeye devam etcem aksam cok abur cubur yiyorum:oops:
ne kadar aldin de bakalim ne zorluklarla verdin o kilolari bak sakin unutma
Bizde ozledik seni canım ❤

Haklisin canim o kisimlr diyetle degil sporla anca erir
İnsallah canim😊
Aynen canim insallah dikkat etcem yeniden ya😨

Kizlar bugun ac karna 1 pirinc suyla yuttum bu bir ay boyunca artirilacakmis yani 2. gun 2 pirinc 3.gun 3 pirinc 30 gunden sonra yutulan pirinc azaltilacak 30 -29-28 diye yani bi faydasini gorur muyum bilmem YouTube da gordum gaza geldim:KK70: kendime yoldas ariyorum
Zayiflamak icin mi yapiliyomus bu? esim de ne zamandir mucize ariyo dur diyim de denesin bos bos zayiflama caylarina para yatircagina bari pirinc evde var cebimizi yakmaz:KK53::KK70:

Gulumse24 Gulumse24 bacım nerelerdesin sen, karabatak oldun bugün 🙈
Heyyttt beee canın yiyim senin evde değildim hastane çıkışı eve gelip üzerimi değiştim kına gecesine gittik validemlerin komşu kızı alamanyalara gelin gidiyo 2. Ci evliliği ona evde kına gecesi yaptık ordaydım vayki oynadım hiç sorma :KK71::KK71::rolleyes::KK75::KK39::KK73::21:

Heyyttt beee canın yiyim senin evde değildim hastane çıkışı eve gelip üzerimi değiştim kına gecesine gittik validemlerin komşu kızı alamanyalara gelin gidiyo 2. Ci evliliği ona evde kına gecesi yaptık ordaydım vayki oynadım hiç sorma :KK71::KK71::rolleyes::KK75::KK39::KK73::21:
Oo kaloriler atilmis😁

Oo kaloriler atilmis😁
He valla sabahtan spora gidicem tutmayın beni :KK73: bugün yine övgüler aldım nazar edecez sana dediler her gördügümüzde dahada zayıflamış görüyoruz dedim anam maşallah diyin :KK70: kendime zorla maşallah dedirttim senin hayat nasıl gidiyo canım alıştınmı düzenini oturttunmu kız çok kilo alma burda kilo alanı falakaya yatırıyorlar haberin olsun :KK70:

Ohhh bugün ki sporda tamam o zaman 💃🏻

Back
X