• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Iyi haftasonlariniz olsun kizlar :KK68:

Nego Nego Zipzip- Zipzip- daha once yazmistim ama gozden kactiysa diye tekrar yazayim persembe cuma ve cumartesi 3 gunluk sifa orucu tutuyorum iftar ve sahurda sudan baska bir sey yiyip icmiyorum. Bu yuzden menu yazmadim. Yarin yemeye baslayinca yazicam tekrar.

Cook gecmis olsun canım :KK43:

Gecmis olsun canım :KK43:

Spor puanını hesaplamayını listeye ekleme canım herkes puanını 2 dakika hesaplasın puanlar iki taraftada yazıyor

Eline sağlık canım tablolar ve eşleşmeler cok güzel olmus 😍

75 diyelim mi 75 i görünce yeniden konusuruz 😊

Günaydın canım ❤

Günaydın canım ❤

Günaydın canım ❤

Günaydın canım ❤

Günaydın canım ❤
Sagol cnm. 75 uygun olur. 75e dusunce tekrar konusuruz o zaman 😉

Elhan Elhan vücut ölçülerim göğüs 89 bel 77 kalça 96 kuzum bu beli nasıl inceltirim senin belin kaç? Sizinkileri de merak ediyorum sakıncası yoksa boy kilonuzla beraber yazabilir misiniz arkadaşlar ? Benim vücut odun gibi dümdüz aşağı iniyor yüzüm çok zayıf olduğu için görenler bi şey mi oldu diyor bi de sizinkileri öğreneyim sorun bende mi bakalım 🤔

Iyi haftasonlariniz olsun kizlar :KK68:

Nego Nego Zipzip- Zipzip- daha once yazmistim ama gozden kactiysa diye tekrar yazayim persembe cuma ve cumartesi 3 gunluk sifa orucu tutuyorum iftar ve sahurda sudan baska bir sey yiyip icmiyorum. Bu yuzden menu yazmadim. Yarin yemeye baslayinca yazicam tekrar.

Sagol cnm. 75 uygun olur. 75e dusunce tekrar konusuruz o zaman 😉
Biliyorum canım sen daha önce yazmıstın oruc tuttugunu biz hiç yazmayanlar için demiştik 😊
Hedefinide cuma günü 75 olarak revize ediyorum 😊

Elhan Elhan vücut ölçülerim göğüs 89 bel 77 kalça 96 kuzum bu beli nasıl inceltirim senin belin kaç? Sizinkileri de merak ediyorum sakıncası yoksa boy kilonuzla beraber yazabilir misiniz arkadaşlar ? Benim vücut odun gibi dümdüz aşağı iniyor yüzüm çok zayıf olduğu için görenler bi şey mi oldu diyor bi de sizinkileri öğreneyim sorun bende mi bakalım 🤔
Uzun zamandır ölcmedim canım ölcünce yazarım 😊

:olamaz:
Menü, su, spor 🌟
Puanın : 10

Menü, su 🌟. Spor yok mu?
Spor da varsa puanın : 10, yoksa :8

Menü, su, spor 🌟

Menü, su, spor 🌟

Menü 🌟 su az, spor da az
Puanın : 7

Cuma ödüle izin var evet kilo verenlere, sende verdin 😊 ama akşam olmasın gün içinde olsun ödüller

Menü, su, spor 🌟

Su az olduğu için kırdım bir puan 😅
Puanın : 9
Aaa sonradan ekledim sporları hesaplamayı unutmuşum . Hemen hesaplıyorum .

Merhaba ben yazayım hemen boy 154 kilo 57.5
Bu ayın 9 - ölçmüşdüm bide dün ölçdüm 11 güne güzel bir fark var yazayım hemen
Göğüs 96.5 - 92.5
Bel 79 - 75
Basen 97-96

Merhaba ben yazayım hemen boy 154 kilo 57.5
Bu ayın 9 - ölçmüşdüm bide dün ölçdüm 11 güne güzel bir fark var yazayım hemen
Göğüs 96.5 - 92.5
Bel 79 - 75
Basen 97-96
Maaşallah. Kilona göre gayet iyi ölçülerin. Sen spor da yapıyorsun zaten.....
Sorun bende kesin eminim boy 1.64 kilo 58.65 ölçülerimi yazdım zaten o belin incelmesi lazım....

Yeni bacım NefesYaren NefesYaren yapıyorsun canım. :KK36: :KK200:
İyicesin inşallah. Çocuklar kaç yaşında?
Cinsiyetleri ne?
Aslen Mersinli misin?
İyiyim canım sen nasılsın
2 kızım var nefes ve yaren ismin de 10 ve 5 yaşların da
Aslen Malatyalıyım eşim de Adıyamanlı ☺️ Büyük kızım yüzme sporuyla uğraşıyor Mersin 2.si geldi kendi yaş grubunda küçük de cimnastiğe gidiyor
Okulları kursları derken ben de arkalarında koşturuyorum 😊

Aslen Malatyalıyım eşim de Adıyamanlı ☺ Büyük kızım yüzme sporuyla uğraşıyor Mersin 2.si geldi kendi yaş grubunda küçük de cimnastiğe gidiyor
Masallah onlara ne güzel sporla ugrasıyorlar 😍

Aslen Malatyalıyım eşim de Adıyamanlı ☺ Büyük kızım yüzme sporuyla uğraşıyor Mersin 2.si geldi kendi yaş grubunda küçük de cimnastiğe gidiyor
Hoşgeldin ☺️
Ben de Adıyaman'da yaşıyorum görev sebebiyle.
Benim kızım da yuzme kursuna gidiyor hatta şimdi getirdim ama tabi daha o seviyede değil. Tebrik ederim kızını 👏

Hoşgeldin ☺
Ben de Adıyaman'da yaşıyorum görev sebebiyle.
Benim kızım da yuzme kursuna gidiyor hatta şimdi getirdim ama tabi daha o seviyede değil. Tebrik ederim kızını 👏
Hoş buldum teşekkür ederim
Kızınızı tebrik ediyorum çok hızlı ilerliyorlar yeter ki düzenli gidilsin kurslara

Back
X