• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ellerine saglik canim baya heyecanli bi cekilis olmus
Bu arada rakibem mavitosbik07 mavitosbik07 iyi olan kazansin kiran kirana bi mucadelemiz olsun😁👍🏻
ya canim dun evde degildim cok dengesiz bi gundu uzun uzun anlatmak istemedim ama elimde olsa daha guzel beslenird bi dahakine odulumu erkenden yicem😋😋😋😋
ay ayyy burda sopa isteyen biri var kimsede vermemis senden sopa mi esirgicemm balimmm:sinirli:
Hehehj nihayet senden zayifim yupplliii:KK70::KK70:
Saka bi yana kac ayda 5 kilo yinede kotu sayilmaz bence canim bi cirpida verirsin sen😘

Ben hic olcmedim🙄
Ama sagol sayende ölcucem İns:)) merak ettim ya

Abovvv bir ateş bastı beni şimdi 😂 hadi bakalım 🙈 (eğer çok spor yapacaksan, yaz bana özelden 😂 bir sonra ki mesajımda geri vites yapayım )

Hosgeldin takima canim:))
Zamanla tanicaz birbirmizi bende 23 yasinda bekarim taa 75 lerden 62 lere dustum:) hep birlikte kilo vermelere
Rishrosecum Spor salonuna gitme imkanın varsa Eliptike vereceğin parayı oraya ver tatlım...özendim aldım olursa üzerinden inmem zannediyordum ama öyle olmadı. Benimki Voit marka hayvan gibi büyük... bir sürü yer kaplıyor. Satmaya da kıyamıyorum bugün negom spor yap dedi ondan gaza geldim...kilom durdu geri gitmiyor çare yolları arıyoruz...
Yaz gelse de denize gitsek yüzsek. Hem belki zayıf olup mikini de giyeriz 😂😂
Ben göbekimle mikini haram bana.üst hep açılacak mış gibi geliyor bikini ile .arkadaşımın öyle bir hatırası var😄
Valla 1.saat 45 dk nasıl geçiyor anlamıyorum hiç sıkıcı degil ikinci seansa bile katılasım var insan kendini kuş gibi hafif hissediyor ama dünden beri bacaklar keyfimi kaçırıyo o ayrı ama şimdi deseler hadi spora yine giderim :KK70: bende evde ağır yaşamları açar izlerdim eliptik yaparken
Keşke gidebilsem. Eşim de bende çalışıyoruz. Bunun için bana 2 saat lazım. 3 çocuk evde eşim bakamıyor . Belki de bakmak istemiyor. Keşke baksa da gitsem.gel git de sorun gerçi yakında yok. 40 dk yol sürse ohooo bem vazgeçtim evde yürürüm ben😄😄

Abovvv bir ateş bastı beni şimdi 😂 hadi bakalım 🙈 (eğer çok spor yapacaksan, yaz bana özelden 😂 bir sonra ki mesajımda geri vites yapayım )
Hehehhh pek kaynasamadik seninle bu vesileyle tanimis oluruz bibirimizi😂😂
Benim sporum havaya bagli hava gizelse cikar yururum degilse evde otururum kös kös😂ama rakibelerimi yenmek tek amacim ona gore

Menü, su, spor 🌟
Puanın : 10

Menü, su 🌟 spor olmadığı için
Puanın : 7

Menü, su, spor 🌟
Puanın : 10

Menü, su 🌟 spor olmadığı için
Puanın : 7
Canım neden hurma diyeti yapıyorsun? Kilo vermen iyi, menü ve sporun da iyi hep

Buraya gelin 😊
Ben hicbi zaman spor yapamicam canim malesef ya mezun olmadan once cok guzel yapardim ama simdi sinav acisindan cok zaman kaybettirir spor dus falan. yemek ev isine anca yetisiyorum zaten :( elimden geldigi kadar hareket halinde olcam ama

Ben göbekimle mikini haram bana.üst hep açılacak mış gibi geliyor bikini ile .arkadaşımın öyle bir hatırası var😄

Keşke gidebilsem. Eşim de bende çalışıyoruz. Bunun için bana 2 saat lazım. 3 çocuk evde eşim bakamıyor . Belki de bakmak istemiyor. Keşke baksa da gitsem.gel git de sorun gerçi yakında yok. 40 dk yol sürse ohooo bem vazgeçtim evde yürürüm ben😄😄
Ayyy üzüldüm arkadaşına canım, ben sapasağlam saran üstler alıyorum açılmasın diye 😂😂 bı de inşallah güccücük yaptircam onları, kolay kolay kacmasinlar 😂😂

Ziyaretcimiz cok iki gundur ama kim goremiyoruz :))
Iyiyim canim sen nasilsin😘
Gelenlere biside ikram edemiyoruz 😂 kotu ev sahibeleri
Cok sukur canim iyiyim 😘
Ocak 11 e kdar zayiflama gibi planlar yapmakla mesgulum😂

Ben hicbi zaman spor yapamicam canim malesef ya mezun olmadan once cok guzel yapardim ama simdi sinav acisindan cok zaman kaybettirir spor dus falan. yemek ev isine anca yetisiyorum zaten :KK43: elimden geldigi kadar hareket halinde olcam ama
Ne sınavına hazırlanıyorsun ? Allah zihin açıklığı versin.

Back
X