• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ADINIZ: Dilara
YAŞINIZ: 20
BOYUNUZ: 1.60
KİLONUZ: 60.8
HEDEF KİLONUZ: 50
MEDENİ DURUMUNUZ: Nişanlı

MESLEGINIZ: Gıda Teknikeri
ÇOCUK SAYISI: 0

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Olmadım.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Metabolizmamın hızlandığını zannetmem ve kendimi abur cubura vermem..
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: En önemlisi kendim için istiyorum. Kiloluyken mutsuzum ve etrafıma huzursuzluk veriyorum hep gergin oluyorum. Daha sonrasında ise Nişanlımın yanına yakışmak istiyorum :))
Merhaba . Aramıza hoşgeldin.

ADINIZ: gül diyelim
YAŞINIZ:35
BOYUNUZ:168
KİLONUZ:99.4
HEDEF KİLONUZ:70
MEDENİ DURUMUNUZ:evli

MESLEGINIZ:öğretmen
ÇOCUK SAYISI:3

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:+ 90 lar
KİLO ALMA NEDENİNİZ:doğumlar ve troid rahatsızlığım
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: troid sorumum var.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:yazın 76 ya düşmüştüm. Ama troid depresyon tetikliyor o da yeme yi tabi. İlâçlarım da yetmeyince aldım geri .

Ben de yazayım dedim. Beni de tanıyın.😄 yarın ketocu gül geri dönüyor.
Merhaba. Hoşgeldin..

Hoş geldin aramıza 😊 bir şey sormak istiyorum, troit olunca kilo verilmiyor mu? İlaç kullanınca bile? Biri kilo veremiyorum troit yüzünden diyet yapsam da demişti, doğru mu merak ettim, ilaç kullanıyor o da

Hoş geldin aramıza 😊
Hoşbuldum♥️

50 çok az bebeğim ya ...rüzgarlı bir yerde gezmen risk altında. Seninle aynı boydayim . Ölçekler ideal olanın 55 olduğunu söylüyor. Mutlu olacağına inandirmişsin kendini ondan bir şey dememem lazım ama ilk ve son kez de olsa tekrar düşün derim Kuzum.
Aslında bu yine iyi 45 istiyordum eskiden. Bakalım düşe düşe görücem kendimi ve belki de 52-53 de bile kalırım ♥️

Günaydın 😌🌿💜
Mutlu pazarlar ☕

05e3363b10f793dfea1e6f99171b3f58.webp

Gunaydin kizlar :KK68:
Cok sukur bugun yemeye basliyorum Allah kimseyi aclikla sinamasin :dua:
Hepinize iyi pazarlar diliyorum :KK15:

O seronun takıldıgı alet nasıl bir ses cıkarıyor yaa hastanede sabaha kadar uyutmadı beni 😂

Biz ilce hastanesindeyiz bizde o aletlerden yok goz karari ayarliyoruz gidis hizini ya da ufak bir damla ayarlayici takiyoruz 😂

Bende bakıyordum ama görmedim nasılsa ışık hızı ile geldi gitti.😄😄

Bende goremedim yaa icime dert oldu 😀

Misafirlikten geliyoruz herkesin çok zayıflamışsın nasıl zayıfladın övgülerini duymak bambaşkaydı kıyafetlerin üzerime olması♥ ve bi yerlerden pörtlememem ✌

Cok guzel bir duygu di mi. Beni gorenlerde oyle dedikce öv beni öv beni motivasyonum artsin diyorum (tabi yakindan tanidiklarima) 😂😂

ADINIZ: Dilara
YAŞINIZ: 20
BOYUNUZ: 1.60
KİLONUZ: 60.8
HEDEF KİLONUZ: 50
MEDENİ DURUMUNUZ: Nişanlı

MESLEGINIZ: Gıda Teknikeri
ÇOCUK SAYISI: 0

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Olmadım.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Metabolizmamın hızlandığını zannetmem ve kendimi abur cubura vermem..
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: En önemlisi kendim için istiyorum. Kiloluyken mutsuzum ve etrafıma huzursuzluk veriyorum hep gergin oluyorum. Daha sonrasında ise Nişanlımın yanına yakışmak istiyorum :))

Hosgeldin cnm

hosgeldin canim

:KK70::KK70:
Ay ne guldum
Bak evini gormeye gelcez ben fincanimda o kurdeleyi gormezsem icemem haberin olsun😂
Kahve yanina da senin hatrin icin cikolata yerim yani israr edeceksin ya😂

O cikolatayi koydugu kucuk kabin susu de onumli tabi 😉

Cnm oğlum çıktı cumq öğlen şükür.. bende cuma sabah gidicektim ama gidemedim.. Bende akdeniz anemisi var galiba.. bi doktor öyle demişti tekrar test yaptırıcam.. pazartesiye erteledim mecbur gidicem.. diyeti bıraksam mı diye bende düşündüm ama bak diyete rağmen artıyım bak aylardır uğraşıyorım gitmiyo.. normalde ben bu kdr dilkat etmeye 3 kilo vermiştim.. bıraksam 76yı görürüm.. bu baş dönmelerim olmasa spor yapıcam ama evin işini zor yapıyorum.. uff uzun hikaye..

Gecmis olsun cnm Allah sifa versin

Ayip ettin kendi ellerimle pembe fare seklinde cikolatalar yaptim fincanlara kurdeleler bagladim yemezseniz ayip olur 😜
Ha bide instagramda durum paylasmam lazm kocisimle kahve keydi diye onu da yaparsam yeni gelinlik gorevimi zerresiyle yerine getirmis olcam😜😂😂

Aaa tabi instagram olmazsa olmaz 😂

ADINIZ: gül diyelim
YAŞINIZ:35
BOYUNUZ:168
KİLONUZ:99.4
HEDEF KİLONUZ:70
MEDENİ DURUMUNUZ:evli

MESLEGINIZ:öğretmen
ÇOCUK SAYISI:3

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:+ 90 lar
KİLO ALMA NEDENİNİZ:doğumlar ve troid rahatsızlığım
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: troid sorumum var.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:yazın 76 ya düşmüştüm. Ama troid depresyon tetikliyor o da yeme yi tabi. İlâçlarım da yetmeyince aldım geri .

Ben de yazayım dedim. Beni de tanıyın.😄 yarın ketocu gül geri dönüyor.

Tekrar hosgeldin o zaman cnm ❤

Yapalım, ben 4 yıl kadar karatay yaptın, leptin çalıştırmaya alışkınım 🙈 sadece ifin menüleri hakkında pek bilgim yok, karatayla benzer mi ekmek vs var mı? Ben diyetisyen listesine de devam edeceğim ayni zamanda, sadece ara öğünleri çıkarayım diyorum.

Eşimden dolayı 😁

Cok iyi olur, kalabalık olursak birbirimizi motive ederiz.

Hep beraber pazartesi başlayalım o zaman 👍
ifte ne yediğin değil saati önemli tabi dikkat etmek gerekiyor, tamamen sana kalmış ne yediğin ve kac öğün oldugu

Gunaydin kizlar :KK68:
Cok sukur bugun yemeye basliyorum Allah kimseyi aclikla sinamasin :dua:
Hepinize iyi pazarlar diliyorum :KK15:

Biz ilce hastanesindeyiz bizde o aletlerden yok goz karari ayarliyoruz gidis hizini ya da ufak bir damla ayarlayici takiyoruz 😂

Bende goremedim yaa icime dert oldu 😀

Cok guzel bir duygu di mi. Beni gorenlerde oyle dedikce öv beni öv beni motivasyonum artsin diyorum (tabi yakindan tanidiklarima) 😂😂

Hosgeldin cnm

O cikolatayi koydugu kucuk kabin susu de onumli tabi 😉

Gecmis olsun cnm Allah sifa versin

Aaa tabi instagram olmazsa olmaz 😂

Tekrar hosgeldin o zaman cnm ❤
Sağol canım
Günaydın herkese

Back
X