• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ders çalıştım geldim mükemmel bnir gündü kafeye gittik alt ve üst katları ders çalışılan bir kafe çok güzel ortamdı 😍😍 hemde diyeti bozmadım 🤗 bir tane zuber yedim kahveyle dersimi de çalıştım akşama da sporu yaparım ilk defa sınav zamanı cozutmuyorum hadi maşallah diyeyim
Çok iyi canım emeklerin boşa gitmeyerek 👍
Aman geçmiş geçmişte kalmalı işte eşim sağolsun çok sıktı canımı :KK43: hatasını anladı ama neye yarar
Ah bu eşler :(
Merhaba kızlar anca geldim. Kurs vardı sabah gelince pazar vs. Derken zaman geçmiş. Biraz da üşütmüşüm sanırım birşeyler yiyip yattım. Ama hala bir ezginlik var üzerimde. Sabah da bahçe nöbetcisiyim. Soğuk olacak.kat kat giyinirim yarın öğlen de yorgun gelirim.
Allah kolaylık versin

Büyük kendi yıkanıyor artık aslında, havalar soğudu diye izin vermiyorum çünkü suyun ısısını düşürüyor, girdi mi çıkmıyor babası kılıklı
Kız zaten askere kadar sen yıkarsın o çocuğu :D
Gel şurayı da çitileyeyim ne biçim yıkandın sen diye diye :D

Yok canım bunu ilk defa yapıyorum.

Bendeki listelerin hepsi diyetisyen listesi canım 3 diyetisyenim oldu hepsinin tarzı farklı . Hepsinde 3 ana 2 yada 3 ara öğün oluyor. Ilk 2 diyetisyen tüp bebek tedavisine göre liste düzenledi içinde detoks yoktu . Son diyetisyenim 2 10 günlük liste verdi detokslu . Açlığa gelince hiç bu kadar aç kalmamıştım. 20 günde 3.10 gr verdim geride almadım diyebilirim.

Bana semiz otu al :KK70: koca mersinde bulamadım :KK70:

Sanırım senin doğum günün nice mutlu sağlıklı şanslı ve fit yılların olsun
Sen mersindemi yaşıyorsun kuzum bilmiyordum

Kız zaten askere kadar sen yıkarsın o çocuğu :KK70:
Gel şurayı da çitileyeyim ne biçim yıkandın sen diye diye :KK70:
Yok be ben uzun uzun yıkamam hiç, çocuğun kirinden ne olacak 😂 10 dk da tamamm ama o kendi girince yarım saatte çıkmıyor 😂

Merhaba kızlar anca geldim. Kurs vardı sabah gelince pazar vs. Derken zaman geçmiş. Biraz da üşütmüşüm sanırım birşeyler yiyip yattım. Ama hala bir ezginlik var üzerimde. Sabah da bahçe nöbetcisiyim. Soğuk olacak.kat kat giyinirim yarın öğlen de yorgun gelirim.
Geçmiş olsun canım. Haftasonu da koşturmaca hiç bitmiyor. Ben de rapor hazırlamakla uğraşıyorum,bitse de spor yapsam. Bu aralar çok sıkı giyinmek lazım acayip soğudu havalar.

Bu arada söyledim mi bilmiyorum ama kızlar ben yoğurt kürü yapıyorum gece yatmadan önce ve deneyin derimmmmmm :eğlence: :eğlence: :eğlence: :eğlence: 2 kilo verdim 5 günde. e tabi bide yemekten 1 saat sonra evde leslie yaptım. Sizi zayıflatıcam kendim de zayıflıcammmmm :)) ❤❤ isteyen olursa yazabilirim kür tarifini
Ben istiyorum tatlım :KK73:Bildigimiz yoğurt zencefil, zerdeçal, biber, limon mu merak ettim gerçekten...

Back
X