• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selam arkadaşlar hepinize nasılsınız?

aebencim eskisi kadar uğramaz oldun bize bende seni sık göremiyorum nasılsın şekerim:)) tahlil sonuçların ne oldu az bilgilendir beni olmaz mı?

6. TAKIM ***99. ETAP***
asibulut ( 56.4 )
dora ( 63.5 )
aeben ( 64.5)
kütahya ( 76.0 /75.0/?)
pınarım ( 82.0 )
cceylin ( 62.0 )
fatunuz ( 84.0 )
referans ( 75.1 )
nazlıgüleç ( 57.5 / )
mmmf27 ( 65.0 )
else ( 68.7 )
yumukum ( 79.0 )
ozgekrd ( 73.2 )

6. TAKIM TOPLAM KİLO ( )

kızlar listeyi getirdim ben arkadasa gidicem kahvaltıya acarım pc bakarım ordan hesaplama kime ihale artık bilemiyorum :))

ıyi sabahlar efendim :) Ders çalışıyordum benden başka sabahın 5 de gelen deli varmı diye bakayım dedim :)))) şimdiden günaydınnnnnnnnnnnnnnnn

6. TAKIM ***99. ETAP***
asibulut ( 56.4 )
dora ( 63.5 )
aeben ( 64.5)
kütahya ( 76.0 /75.0/?)
pınarım ( 82.0 )
cceylin ( 62.0 )
fatunuz ( 84.0 )
referans ( 75.1 )
nazlıgüleç ( 57.5 / )
mmmf27 ( 65.0 /64.5 / 0.5/ 0.77% )
else ( 68.7 )
yumukum ( 79.0 )
ozgekrd ( 73.2 )

6. TAKIM TOPLAM KİLO ( )

günaydın fıstıklar
düne kadar gram oynama yoktu tartı bu sabah sürpriz yaptoı valla hoş bi sürpriz oldu
sizden ne var ne yok

günaydın,benim tartıda yine oynama yok inşallah kütonun dediği gibi lapa bikaç gün sonra etkisini gösteriyodur yoksa:oklava: yani anlıcanız bu haftada 79:enbuyukkk:

günaydın,benim tartıda yine oynama yok inşallah kütonun dediği gibi lapa bikaç gün sonra etkisini gösteriyodur yoksa:oklava: yani anlıcanız bu haftada 79:enbuyukkk:

tartınının ibresi ıhhh :dilcikar: deyipte oynamayanlardan biride benim.

0/0/00.00 sonuç kocaman bunlardan ibaretkötükedihüso

günaydın kızlar benim moralim çok bozuk ya sinirlerim bozuldu valla benim tartı beni 61 gösterdi ya bu yazarken bile çok utanıyorum. neden böyle oldu ya. regli olucam ondanmıdır acaba ve kaç gündür gaz topu halindeyim. acayip şişkinlik ver bende çok özür dilerim kızlar.

günaydın kızlar benim moralim çok bozuk ya sinirlerim bozuldu valla benim tartı beni 61 gösterdi ya bu yazarken bile çok utanıyorum. neden böyle oldu ya. regli olucam ondanmıdır acaba ve kaç gündür gaz topu halindeyim. acayip şişkinlik ver bende çok özür dilerim kızlar.

canım benim niye özür diliyorsunki :teselli: haftaya bak gör nasıl verececeksin kiloları:teytey::1hug:

kendimi çok kötü hisediyorum doram. belki benim yüzümden sonuncu olucaz. ama haftaya inşallah çok iyi bir şekilde kilo vericem söz veriyorum hepinize.

herkese günaydın hayırlı cumalar fıstıklar öptüm sizi,
nazlım bozma moralini takımlarda ilk kez biri kilo almıyo olabiliyo bazen böle şeyler,
madem o tartı gösterdi seni +++ olarak bu sana ders olsun bebem deki hadi nazl ne yaptın sen toparlan bakem bi,
hafta başı itibariyle yeniden 0 dan diyete başlar gibi sık bi hadi gülüm yapar benim nazlım,
derdim seni gaza getirmek değil yaparsın isteyince yapıyorsun biliyorum ondan sölüyorum gülüm ,
bende hafta sonu salcam hafta başı bi sene önce başladığım gibi 0 dan başlıyorum resetliyorum diyeti...

kızlar benim moralim çok bozuk dün gece abimin askerde nereye gideceği belli oldu askerlik için... BALLI 5'ıNCı J. SNR. TB. K.LIĞI ULUDERE ŞIRNAK üstelik jandarma :((((((annem ağlayıp duruyo babam daha iyi gibi ama o da kötü aslında biz kardeşimle iyi görünmeye çalışıyoruz,kısa dönem diye teselli etmeye çalışıyoruz ama nafilee.......dua edin kızlar bizim içinn:((((((
bu arada kilom 60.8 ama buna bile sevinemedim....

teprikler canım darısı bize ama bebek değil tabiiii :jeyyar: kilo verme:roflol:

teşekkürler
bebek de nasip olsun yakaydirigubbakcemile3

kızlar benim moralim çok bozuk dün gece abimin askerde nereye gideceği belli oldu askerlik için... BALLI 5'İNCİ J. SNR. TB. K.LIĞI ULUDERE ŞIRNAK üstelik jandarma :((((((annem ağlayıp duruyo babam daha iyi gibi ama o da kötü aslında biz kardeşimle iyi görünmeye çalışıyoruz,kısa dönem diye teselli etmeye çalışıyoruz ama nafilee.......dua edin kızlar bizim içinn:((((((
bu arada kilom 60.8 ama buna bile sevinemedim....

ceylincim Allah hayırlı teskereler nasip etsin inşallah abine

ceylinim gülüm Allah sağ sağlim sorunsuzca kavuşmayı nasip etsin tatlım,Allahım hayırlı teskere almayı nasip etsin
asker yolu beklemek neresi olursa olsun zor gülüm ankarada olsa zor istenbulda olsa zor şırnakta olsa zor,
tabiki doğu olunca daha zor Allahım kazasız belasız bitirip gelmeyi nasip etsin inş,
gülüm kısa dönem gidince hakkaten kolay ya masa başı oluyo işi,ya nöbetçi çavuk oluyo,diğer kuzulara göre çok rahat yapıyolar içinizi ferah tutun soğuk kanlı olun ve dua edin cümlesiyle bizimkide dönsüz sağ sağlim diye bebem...

ceylincim Allah hayırlı teskereler nasip etsin inşallah abine

sağol elsecimm Allah bütün askere gidenlere hayırlı tezkereler nasib etsin inşallahh,en çok anneme üzülüyorum abim bile bu kadar üzülmedi orası çıktı diye ama annem zaten sedef hastası şimdi daha da kötü olcak senağlama

ceylinim gülüm Allah sağ sağlim sorunsuzca kavuşmayı nasip etsin tatlım,Allahım hayırlı teskere almayı nasip etsin
asker yolu beklemek neresi olursa olsun zor gülüm ankarada olsa zor istenbulda olsa zor şırnakta olsa zor,
tabiki doğu olunca daha zor Allahım kazasız belasız bitirip gelmeyi nasip etsin inş,
gülüm kısa dönem gidince hakkaten kolay ya masa başı oluyo işi,ya nöbetçi çavuk oluyo,diğer kuzulara göre çok rahat yapıyolar içinizi ferah tutun soğuk kanlı olun ve dua edin cümlesiyle bizimkide dönsüz sağ sağlim diye bebem...

Allah razı olsun hayalim,haklısın işte ama üzlüyorsun aglıyorsun,acaba birşey olur mu korkusu yetiyor insana...melek gibidir benim abim kimseye kıyamaz Allahım herşeyi gönlümüze göre versin:((

Back
X