• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın hayırlı cumalar ........

ceylin kuzum . kısa dönemmiş üzülmeyim bütün vatan bizim... rabbım bütün evlatlarımızı korusun iaşallah ......

kızlar liste hazırlayan yokmu nazlı nerde.

herkese günaydın hayırlı cumalar fıstıklar öptüm sizi,
nazlım bozma moralini takımlarda ilk kez biri kilo almıyo olabiliyo bazen böle şeyler,
madem o tartı gösterdi seni +++ olarak bu sana ders olsun bebem deki hadi nazl ne yaptın sen toparlan bakem bi,
hafta başı itibariyle yeniden 0 dan diyete başlar gibi sık bi hadi gülüm yapar benim nazlım,
derdim seni gaza getirmek değil yaparsın isteyince yapıyorsun biliyorum ondan sölüyorum gülüm ,
bende hafta sonu salcam hafta başı bi sene önce başladığım gibi 0 dan başlıyorum resetliyorum diyeti...

sağol hayalciğim. canım benim çok teşekkür ediyorum. bugünden itibaren başladım kendimi sıkmaya. sabah inanılmaz moralim bozoldu.

ceylincim abine hayırlı teskereler Allah kazasız belasız gidip gelmeyi nasip etsin inşallah....
cümlesinin evladı ile birlikte ....
kızlar benim kilo72,9

şişlikten böyle oldum kesinlikle yoksa daha çok veriyordum lapayla

aebenim lapayı çok yapmıyorum ki aylaaarrrr sonra ilk kez yaptım sabah 2 tne form bisküvi vardı papatya çayı ile onu yedim kahvaltı için yanıma bir dilim ekmek peynir domates ve biber getirdim onu daha sonra yerim artık buralardayım öptüm.....

kızlar benim moralim çok bozuk dün gece abimin askerde nereye gideceği belli oldu askerlik için... BALLI 5'İNCİ J. SNR. TB. K.LIĞI ULUDERE ŞIRNAK üstelik jandarma :((((((annem ağlayıp duruyo babam daha iyi gibi ama o da kötü aslında biz kardeşimle iyi görünmeye çalışıyoruz,kısa dönem diye teselli etmeye çalışıyoruz ama nafilee.......dua edin kızlar bizim içinn:((((((
bu arada kilom 60.8 ama buna bile sevinemedim....

ceylinim ozmayın moralinizi kısa dönemmiş hem yüce rabbim sağ salim gidip gelmek nasip etsin canım.

günaydın kızlar benim moralim çok bozuk ya sinirlerim bozuldu valla benim tartı beni 61 gösterdi ya bu yazarken bile çok utanıyorum. neden böyle oldu ya. regli olucam ondanmıdır acaba ve kaç gündür gaz topu halindeyim. acayip şişkinlik ver bende çok özür dilerim kızlar.
:1hug:nazlım üzülme bu seni kamçılasın . bak arada hepimiz öyle oluyoruz .....:teselli:

kızlar benim moralim çok bozuk dün gece abimin askerde nereye gideceği belli oldu askerlik için... BALLI 5'İNCİ J. SNR. TB. K.LIĞI ULUDERE ŞIRNAK üstelik jandarma :((((((annem ağlayıp duruyo babam daha iyi gibi ama o da kötü aslında biz kardeşimle iyi görünmeye çalışıyoruz,kısa dönem diye teselli etmeye çalışıyoruz ama nafilee.......dua edin kızlar bizim içinn:((((((
bu arada kilom 60.8 ama buna bile sevinemedim....

Allah sağ sağlim yapıp gelmeyi nasip etsin cnım bütün askerlerimize güç kuvvet versin korusun inşallah
bende de 2 tane var askere yollanacak şimdiden geliyolar soldan soldan valla saklasam yavrularımı diyorum ama gidenlerin canı yokmu valla zor Allah kolaylıklar versin
:Saruboceq:

sabah sabah yeşil zeytin çoğunlukta olmak üzere zeytin domates biber ekmek yedim valla inşaatta çalışanlar ağız tadını biliyo doyamadım vallla olsa gene yerim ama kendime dur dedimm

aebenim ben hesaplamalara başladım. sen bu hafta izinliydin değilmi kilonu aynı yazacağım.
evet nazlım aynı yaz haftaya bildirim yaparım ....

üzülma bak ben dün kaç geliyodum biliyomusun 67.4 valla . neyseki inmiş 66 dın sabah ..:sm_confused: ama ben pis bogaz herşeyden yadim tam diyet dışı hatta diyetde yadigim şeylerin hiç birini yemedim ....:mymeka: tam saldım yani hastayken yemek yiyemedim ama tek lokma yerine baklava yedim iyimi :mymeka::1ninca:
sabah yürüyüşe gideyim dedim canım istemiyo ya . bende böyle bir durum olustu kızlar spor yapmayı canım istemiyo nasıl dönücem ben ya ....:a015:

sabah sabah yeşil zeytin çoğunlukta olmak üzere zeytin domates biber ekmek yedim valla inşaatta çalışanlar ağız tadını biliyo doyamadım vallla olsa gene yerim ama kendime dur dedimm
delikafadulden:nazar: takımızın mezunu yakında sen olacan maytap beni geçtin maşalah .....

çok istik rarlısın bacım :nazar::hooray: emzirmenmi etkili yoksa varmı diyet sırların aç bakıyım .....:dilcikar::dilcikar: ogluşada hayırlı yarım yaşlar ....:emir_bebek:

benbi 5. takıma gidip geleyim orayada ugramıyorum epeydir .....

size bide kötü haberim var benim herüf . lokal işine sıcak bakmadı . yok çok uzakmış nasıl gidecekmişim falan fistan asıl derdini biliyomya neyse . galiba o iş yattı ....bunların hepsinin kıskançlık damarını aldırmak lazım ...kötükedihüso

püsküütten mesaj .....................

Arkadaşlar, bu hafta takımların analizi başlıyor.
Analiz yaparken uygulayacağım yöntemleri, takım kaptan ve yardımcılarının sorumluluklarını içeren mesajı lütfen okuyun.. Sonradan kimse "görmedim/duymadım/haberim yok" demesin..

http://www.kadinlarkulubu.com/3587444-mesaj1.html

bende excel yok pcde open office diye bişey var onuda beceremedim ofice 2000 yüklensin bende yaparım hesaplamaları

size bide kötü haberim var benim herüf . lokal işine sıcak bakmadı . yok çok uzakmış nasıl gidecekmişim falan fistan asıl derdini biliyomya neyse . galiba o iş yattı ....bunların hepsinin kıskançlık damarını aldırmak lazım ...kötükedihüso

aebenim benim nişanlımda öyle. paltese yazılırken bir sürü dil döktüm. hemen ilk sorduğu soru. karmamı oldu.

ya iyi güzel ya iyi güzelde ben 79 dan kurtulamıyom ne etiysem zayıflayamadım takıldım kaldım 5 dogum yaptım başta 53 tüm son dogumda 96 oldum şimdi bebegim 1 yaşında ben 79 kg yim diyetisyen bi yere kadar insan bıkıyor sporda kallıcı rahatsızlık bıraktı bi yardım edin ya bu yaz rahat denize girmek istiyom utanmadan güneşlenmek denizin tadını çıkarmak istiyom hadi fikirlerinizi bekliyom canlar

aeben bende mithatpaşada spor salonu var oraya gidecedim herif olmaz didi neymi salonlşar kadın irkek karışık oloyormuş :roflol:
yürüyerek zayıflıyomuşum ben istersem orası olmadanda yaparmışım hahaha...

özge arkadaşın kimse kısım gitte söle takıma be 4 kişi ayrılıyoruz bugün...

Back
X