• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ooooo temas yok temas yok :KK70: :KK70: :KK70:

Tesekkur ederim ❤

Insallah 😉

Tesekkur ederim cnm ❤

Ben kurada olmam belki spor yapamiyorum cunku

Yuzde hesplaninca kilosunun fazla olmasinin onemi kalmiyorki

Cnm ben spor yapamadigim icin gecen eslesmedede yoktum. Simdi benimle eslesen arkadas spor yapiyorsa onun motivasyonunuda dusurmeyeyim. Ya beni eslesmeden cikar ya da benim gibi spor yapamayip sadece kilo olarak eslesmek isteyen olursa onunla eslestir 😉

Hayirli olsun cnm. Bakalim bi degerlendirmeye alsinlarda belki degistirebilirler beni seninle. Spor yapamiyorum ya seninde spor konusunda motivasyonunu dusurmek istemem.
Tamam canım bı daha bakarım duruma, geri dönüşleri bekliyorum.

Nego Nego ben senin yazılarını yorumlarını çok beğeniyorum ,geçen hafta gerçekten coook yogundum gelemedim menü yazamadım kusura bakma o yüzden ama son 2 sınavım aralıklı olduğu için daha rahatım o yüzden menü spor vermeye devam birde hedef kilo listesine beni de yine yazmaya devam ett çok motve ediyor benii 🤗🤗

Sucunu bildiğine göre haftaya güzel eksi bekliyoruz senden ve takımada daha cok gel 😊
Tamamdır kaptan.
Evet canım salı günü ketoya başladım.
Önce makrolarımı hesapladım.keto kafası var YouTube da.önce onları izle,sonra facede ketojenik dayanışma Grubu var.
Karbonhidrat sınırlı,şeker yok.
Ama şöyle yeşilliklerdeki,salçadaki karbonu bile sayıyorsun,bırak patatesi unu 🙄
Süt,yoğurt yasak,en azından başlangıçta.
Şeker içeren kök besinler,meyveler yasak
Aslında çok zor değil,başlarsan destek olurum 😘

@retro_hippo
Keto kafası videolarını izledim, gurubu da takipe diyorum ama şimdilik sadece izleyip imreniyorum diğerlerine. Senin de desteğin olursa bende bir ketocan olmak isterim :)

Netlestirelim rekabet listesinden çıkarayım. Çünkü insan motive olmak için aktif olmaya ihtiyaç duyuyor. Mesela bizim rakibemiz merry bu aralar pek gelmiyor galiba negocum.
Ben burdayım aslında canım ama senin rakibin olduğunu bilmiyordum. Ben rishrose un rakibiyim diye biliyordum.

Tamam canım şimdi gördüm yeni listeyi ben geçen haftaki listeden bahsediyorsun sanmıştım:) Bu hafta burdayım merak etme bir de ketoya başlayacağım ki zorlu bir rakip olurum size haberiniz olsun :)

Tamam canım şimdi gördüm yeni listeyi ben geçen haftaki listeden bahsediyorsun sanmıştım:) Bu hafta burdayım merak etme bir de ketoya başlayacağım ki zorlu bir rakip olurum size haberiniz olsun :)
Elalis Elalis le merryangel merryangel kertin bence ikiside ketocu baya çekişmeli olur araya fitne sokim aczık:confused::confused:

Ezme ex rakibemi karsinda beni bulursun 😂😂yandaş mandaş😁
Al beni al, ortada kaldım, bu kız beni 1 saatte 9 kere satıp 1 kere alıyor 😂
yaa kiymetimi bilmedin iste boyle zalımlara denk geldin😂😂😂ne zaman istersen cagir beni arkandayım rakibem korurum seni😁
Cnm ben spor yapamadigim icin gecen eslesmedede yoktum. Simdi benimle eslesen arkadas spor yapiyorsa onun motivasyonunuda dusurmeyeyim. Ya beni eslesmeden cikar ya da benim gibi spor yapamayip sadece kilo olarak eslesmek isteyen olursa onunla eslestir 😉
Canim neden spor yapamiyosan ozel sebebi yoksa merak ettim:)
ayy evet canım 🤗🤗
yaş 20.5 boy 170 kg 62.2 :))))
e 1.70 boya daha ne kadar zayiflayacaksin😱manken gibi fizik Masallah😍hedefin kac canim
Rakibem aktif mi burada acep?? ♥♥♥🙏🙏
Canim pek aktif degil diye biliyorum eger canli kanli bi mucadele istersen rica edelim biz 3 lu rakibe olalim bu hafta:)

Geçen hafta ben de pek yoktum canım, doğru bir şekilde takip edememiş olabilirim seni. Burda olmana çok sevindim ben de olacağım. Sen keto yap ben de listelerine bir bakayım.

Back
X