• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu kısmı beğenmedim.. canım sopa istemiyor. Evet konusu açıldı konuştuk ama yemediğimizi de özellikle belirttik..
Meselenin yemek olmadığını çok iyi biliyorsun, burda okuyup insanların canı istiyor bunun farkında olamayacak biri değilsin. İstediğinizi yazın beni bağlamıyor artık

Meselenin yemek olmadığını çok iyi biliyorsun, burda okuyup insanların canı istiyor bunun farkında olamayacak biri değilsin. İstediğinizi yazın beni bağlamıyor artık
Tamam o zmn neyi sorguluyorsun anlamadım.. işime gelmedi o an beğenmedim e tıkladım.. bunun neyini sorguluyorsun ki?
Ki ben yazdım zaten açlıktan kötü kötü yazdım çıkıyorum diye..

Tamam o zmn neyi sorguluyorsun anlamadım.. işime gelmedi o an beğenmedim e tıkladım.. bunun neyini sorguluyorsun ki?
Ki ben yazdım zaten açlıktan kötü kötü yazdım çıkıyorum diye..
Hiç bir şeyini ilgilenmiyorum artık

Cnm biraz zaman geçince gidersin, geçmiş olsun. 🥰

Kuaförden çıkınca kendimi ayrıca güzel hissettim. Küçük emrahın bir filminde Oya Aydoğan yapıyordu ya ‘ben dünyanın en gözel garısıyım’ , tam o moddaydım yani 😂
Bizde görelimmi o güzel cemalini :KK9:

Rakibeeeeee nirdesin sen :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: beni geçmek için yağlarını mı aldırıyon napıyon korkuyorum senden :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Deli kiz:D:D
Evet yag kirdirip deri germe töbe töbe
:D:D
Ablamla aksamuzeri bulusup cafeye gittik yegenim zorla teyzem gelsin demis 😂😂
Ordan hep beraber eve geldik cay iciyorum su an😁

Back
X