• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Offf off ramazan hoca cok tatli ya:) yalniz beyin nasil endekslendiyse direkt spora bagladin :KK70:
Vazgecme sürekli gir :KK43: napalim bizim ülkenin düzeni de böyle alt tarafi bi is istiyosun ama nerdeyse prof düzeyinde olmani bekliyolar.
Bende ramazan hocadan izliyorum videolari 1.5 kat hizli yapip çünkü uzun oldugu icin sıkılıyorum not alirken :)
Yaaa bende hızlandiriyodumm yok yok sarıcım daha istemiyorim kendimi cok yıprattim esim cocugum gerek yok

IMG_20200103_141222.webp

Kaptanim bisey sorcam ama yanlis anlama bu soruyu bana sorduklarinda sinir oluyorum ben ama onlarin niyeti fesat :kızgın:
Sen hic calistinmi ziraat muh olarak yoksa tercih mi etmedin ya da orda is mi bulamadin
Canım mezun olduğumda babam özel sektöre girmemi istemedi .biliyorsun dükkanda olunca oraya gittim.kisir döngü gibi devam etti
3 ayda çalış dediler o sene 0.2 ile atanamadım
2018 de son 1 hafta çalışma izni verdiler 1 haftayla olacak iş gibi
Iste bu sene ilk defa tam anlamıyla çalışacak vaktim var

Meraba
Bu sabah 86 ydim
İlk kilomu yazdim böylelikle 😊
Merhaba ablacım
Ben daha izne ayrıldığın kilona bakacağım cuma telaşı bitsin 😊

Canım mezun olduğumda babam özel sektöre girmemi istemedi .biliyorsun dükkanda olunca oraya gittim.kisir döngü gibi devam etti

Merhaba ablacım
0.2 ile atanamamak :olamaz: kaptanım allah kolaylik versin emekleriniz sel olsun aksın bu seneye insallah

Merhaba ablacım
Anladim kaptanim hayirlisi buymus demekki olsun 🤗

Back
X