• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

IMG_20200104_085601.jpg

Sevgili kaptanım Z zipzip bugun burdan başlıyoruz :rolleyes:gün be gün ideal kiloma ulaşirken ben cok mutluyum:KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

Tartılma saati 7.00

Günaydın kizlaaaaar :KK68: :KK200: :KK68:
Geçmiş bitti sizde uyudunuz sanırım herkese hayırlı geceler Allah rahatlık versin Elhan Elhan ablacım senin adına çok sevindim güzel kilo vermişsin seni şiddetle kınıyorummmmmm darısı başıma darısı başıma veladdallinnn aminnnnn :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Ablasının güzel bacısı :KK68:
Şiddetle teşekkür ederim. Emin adımlarla geliyorsun biliyorum o yüzden hiiiiiiiç endişe etmiyorum. :KK60:
:21:Günaydın yoldaşlar:KK68:
Biz yarışlar İçin düştük yollara 🏊🏻‍♀️
Tatlım bebeğim hadi bakalım yarişiniz mübarek olsun. Yarencim güzel başarılara kulaç atsın. Anacigi da sevinçten deliye dönsün. :KK71:

rishrose rishrose Şşşşt güzel hatuuuuuuuun:KK25::KK25::KK25:
Duydum ki muhterem anacığın bugün güzel bir prensesi dünyaya getirmiş :KK36::KK37:
İyi ki geldin dünyamıza iyi ki yolumuz kesişti burada. Allah yavrularinla eşin dostlarinla mutlu bir ömür yaşamayı nasip etsin. Okul hayatın başarılarla dolu dolu geçsin canım arkadaşım. :KK200::KK200::KK200::dua::dua::dua::KK200::KK200::KK200:
Mutluuuuuuu yaşlar :KK73::KK73::KK73::KK73:

Günaydın herkese
Zipzip- Zipzip- bu ara menü yazamıyorum doğru dürüst yazilacak kadar bisey yemiyorum o yüzden yazmıyorum sorun olmaz dimi
Zipzipim bilir...:KK43:
Bu durum senin için sorun olur tatlım ya...olsun bence, ne yersen ya da yemezsen onu görmen iyi olurdu..Menulerimizde yediklerimiz kadar yemediklerimizi eksiklerimizi de görüyoruz.

Back
X