• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım merhaba nasılsın. Bir süredir dikkatimi çekiyor aslında,kilona göre belin fazla kalın. Bildiğim kadarıyla boyun da öyle çok kısa degil. Senin özellikle bel ile ilgili egzersiz yapman lazım. Üst bölümde en ince yeri bel olarak kabul ediyorsun dimi. Göbek deliğinin üst bölgesi kaburganin altı yani.
Ay canım yaaa sen mi geldin bilsen nasıl özledim seni..evet canım en ince yerinden ölçüyorum boy 164 kilo 57,5 beden 42 🙈🙈🙈🙈. öyleyim ben çocukluğumdan beri.. hatırlıyorum belim yüzünden büyük yaş pantolon alırdık.. ortaokulda bile belim 70 ti...

Ay canım yaaa sen mi geldin bilsen nasıl özledim seni..evet canım en ince yerinden ölçüyorum boy 164 kilo 57,5 beden 42 🙈🙈🙈🙈. öyleyim ben çocukluğumdan beri.. hatırlıyorum belim yüzünden büyük yaş pantolon alırdık.. ortaokulda bile belim 70 ti...
Geldim canım ben de seni çok özledim 😘 genetik demek ki canım, benimde belim genelde incedir. Şu an 63 civariyim boyum da 160. Bel 67 cm. Senin boy ve kilo oranın çok güzel aslinda. Spora vakit ayiramadigini da biliyorum,belki biraz faydası olurdu.

Yarın başlarım canım menü yazmaya da. Öyle haklısın ki. Hem burdan uzak kaldım diye fazla yedim hem spor yapamadim.
Ben ayrıldım ya bi ara nasıl boşluğa düştüm anlatamam... yediğine içtiğine kimsenin karışmaması iyi bi şey değil 😂

Back
X