• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geldim canım ben de seni çok özledim 😘 genetik demek ki canım, benimde belim genelde incedir. Şu an 63 civariyim boyum da 160. Bel 67 cm. Senin boy ve kilo oranın çok güzel aslinda. Spora vakit ayiramadigini da biliyorum,belki biraz faydası olurdu.
Bende ince belli olmanın genetik olduğunu düşünüyorum 😊 tabii sporla inceltilebilir. Mesela Bende 1.60 boyundayım bu sabah 58.6 kg idim ve belim 73-74 arası. 🤦🏽‍♀️

Gecmise bakmadan once sunlara yorum yazayim firsatim olursa gecmise bakarim olmazsa aksa bakarim artik.
Nacizane kendi fikirlerimi belirtcem darilmaca gucenmece yok 😉

Menu guzel cnm saatlerini tam yazarsan daha rahat yorumlariz. Su guzel spor eksik

Koruma menusude olsa kizartmadan uzak dur tatlim tamamen kanserojen. Sabahki seker hamuruna ben de anlam veremedim. Birden sekerin mi dustu ne oldu anlayamadim

Aksami insallah vok gec yememissimdir 19da kapatmissindir. Sabah kahvaltiya yulafta ekleyip smoothie seklinde alabilirsin cok tok tutuyor

Bu guzel menuyu sporla taclandir abla 😉

Menu su spor guzel cnm

Menu su spor vok guzel cnm tebrik ederim

Menu ve su guzel cnm

Yumurta sarisi yasak mi cnm sana merak ettigim icin soruyorum. Erken kapatmissin 14ten sonra zorlamiyor mu gece

Su spor ve menu iyi cnm sabah ekmek yerine findik veya ceviz tercih edebilirdin

Spor bildirimlerinde adim sayisi gun icinde atilan adim sayisi mi yoksa spor aninda olusan adim sayisi mi. Bu sefer hem kosu bandi yada eliptik puani alinir hemde adim sayisi puani alinir ben anlayamadim o konuyu beni aydinlatir misiniz lutfen ne baz aliniyor bunda @Bonus Zipzip- Zipzip- Nego Nego

Spor yok diye yorum yapiyorsunda sen neden yapmiyorsun diye soran arkadaslarim olursa ben haftanin 3 gunu aclik aclik sonrasi tuzsuz sebze ile besleniyorum spor icin 3 gun kaliyor salon pazar gunu kapali 2 gun gidebilirim haftada 4 gun gitme hakkim oldugun ocin haklarim yanmasin diye kaydimi dondurdum. Allah nasip ederse subatta tekrar baslicam. Nego Nego sende sormustun cnm sebebini 😉
Normalde yulaf vardı ama geçen hafta icemedigimden eklemedim .
19.30 gibi yedim sanırım saatlerim standart. Spor yok suda sayamıyorum 3 lt oluyor genelde
Çok beğendim spor ve su nasıl?

Mmm afiyet olsun spor yok mu canım.....
Afiyet olsun güzel menü

Menü su spor hepsini beğendim

Süper ötesi.....

Güzel menü canım

Süper bol eksi getirsin inşallah

Karbonhidrat ve meyveler acıktırır canım iyiysen sıkıntı yok

Afiyet olsun Allah kabul etsin canım
Spor yapmıyorum her zaman en büyük eksiğim.
Su 3lt geçer ya da bulur

Gulumse24 Gulumse24 bebeğim iftarı zor actim. :KK61:
Migrenim tuttu su içmemek ve aç kalmak tetikliyor ağrıyı. Sen nasılsın canım? Her şey yolunda mı sende de migren olduğunu biliyorum ondan sordum.
Diğer oruç tutan arkadaşlar Allah kabul etsin oruclarinizi . :dua:
Abla ne acıktım ne susadım çok güzel geçti hamdolsun agrımda olmadı yarın ve perşembe sporum var inş o zamanda zorlanmam geçmiş olsun ablacım inş yarın agrımaz devam edecekmisin

Elalis kgk dediğin ne ola ki...if denilen diyet çeşidi olabilir mi bu?
Kursun geçirmez kahve demekmis abla geçen hafta öğrendim 😂
Gulumse24 Gulumse24 bebeğim iftarı zor actim. :KK61:
Migrenim tuttu su içmemek ve aç kalmak tetikliyor ağrıyı. Sen nasılsın canım? Her şey yolunda mı sende de migren olduğunu biliyorum ondan sordum.
Diğer oruç tutan arkadaşlar Allah kabul etsin oruclarinizi . :dua:
Allah kabul etsin ablacım, yarın tutma istersen okulda zorlanirsin

Nego Nego hoş geldin. Oğlunun doğum günü kutlu olsun. :KK68:
En son beni etiketlemeyin geçici olarak baktım demiştin. Menü yorumlamalari yapmışsın yanlış mı yapıyorum diye tereddüte düştüm şimdi.
Yok abla baktım etiket yapanlar var yaptım yorum, birde herkes birbirininkini yorumlasın diye konuşulmuş ya bende yorumladım

Abla ne acıktım ne susadım çok güzel geçti hamdolsun agrımda olmadı yarın ve perşembe sporum var inş o zamanda zorlanmam geçmiş olsun ablacım inş yarın agrımaz devam edecekmisin
Oruçken ağırlıklı spor kötü olmaz mı?

Nego Nego hoş geldin. Oğlunun doğum günü kutlu olsun. :KK68:
En son beni etiketlemeyin geçici olarak baktım demiştin. Menü yorumlamalari yapmışsın yanlış mı yapıyorum diye tereddüte düştüm şimdi.
Bu arada teşekkür ederim doğum günü için 😊

Back
X