Görde ilham algittin geldin bana çektin
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görde ilham algittin geldin bana çektin
![]()
Canım o üç gün sadece su içti ondan, sağlık orucu tutuyor ya. 1 kilosu falan yemeye geçince geri geliyor sanırım, öyle demişti3 günde kız 2 kilo vermiş vay be
![]()
Sayfadakiler ne orucu tutuyorlarCanım o üç gün sadece su içti ondan, sağlık orucu tutuyor ya. 1 kilosu falan yemeye geçince geri geliyor sanırım, öyle demiştiBulamiyorum
Canım sağolasın. Oğlum iğne ile ayakta duruyor. Bugün biraz daha iyi. İlaçlara devam. Telefon elime alıyorum hemen anneeeee diye bir ses geliyor . Ben de sakladım telefonu. Akşam da erken yatıyoruz. Diyetim e yarın tekrardan başlıyorum. Biraz saldım. +1 kilodayım. Cumaya bildirim yaparım. Size yazmayı özledim. İnşallah herşey yoluna girecek yine geleceğim zıpzıp im . Beraber inceleceğiz gerçi sen incesin de ben inceleyim siz bakınrishrose nasilsin canım yoksun 2 gündür oğlun nasıl oldu
Diğer kızlar borç oruçları tutuyor, bende tutacaktım güya ama öksürük geçmedi dahaSayfadakiler ne orucu tutuyorlar
Geçmiş olsun canımCanım sağolasın. Oğlum iğne ile ayakta duruyor. Bugün biraz daha iyi. İlaçlara devam. Telefon elime alıyorum hemen anneeeee diye bir ses geliyor . Ben de sakladım telefonu. Akşam da erken yatıyoruz. Diyetim e yarın tekrardan başlıyorum. Biraz saldım. +1 kilodayım. Cumaya bildirim yaparım. Size yazmayı özledim. İnşallah herşey yoluna girecek yine geleceğim zıpzıp im . Beraber inceleceğiz gerçi sen incesin de ben inceleyim siz bakın
@nefesyaren @ elhan @ schonerduftretro_hippo
Gulumse24
Bonus
Bulamiyorum öptüm sizi kızlar.
Ben de bebekle çıkamıyorum. Bizim gibiler için en güzeli Leslie hatunSpor yuruyus disinda yapamiyorum canim
Hava soguk oldugu icin disari da cikamiyorum bu ara spor yok![]()
Cook geçmiş olsun canım iyileşir inşallah ilaçları iyi gelirCanım sağolasın. Oğlum iğne ile ayakta duruyor. Bugün biraz daha iyi. İlaçlara devam. Telefon elime alıyorum hemen anneeeee diye bir ses geliyor . Ben de sakladım telefonu. Akşam da erken yatıyoruz. Diyetim e yarın tekrardan başlıyorum. Biraz saldım. +1 kilodayım. Cumaya bildirim yaparım. Size yazmayı özledim. İnşallah herşey yoluna girecek yine geleceğim zıpzıp im . Beraber inceleceğiz gerçi sen incesin de ben inceleyim siz bakın
@nefesyaren @ elhan @ schonerduftretro_hippo
Gulumse24
Bonus
Bulamiyorum öptüm sizi kızlar.
bende gelmek istiyommm 59 lardaaaa :))
Hadi inşaallahbende gelmek istiyommm 59 lardaaaa :))
benim icin varmi tahmininnn :)?Hadi inşaallahöyle içimden geçti birden yazdım
![]()
Yok canımbenim icin varmi tahmininnn :)?
Hoşgeldin canım yenidenZipzip- cnim eğer kabul edersen tekrar gruba katılmak istiyorum
Bilmiyorum canım İnsallah dediğin gibi cikar
Adim; Özlem, 29 yaşındayım,2 çocuk annesiyim ev hanımıyım. Izmir'de yaşıyorum.son diyetimde 7kg vermiştim.Hoşgeldin canım yeniden❤
Kendini tanıt istersen tanımayanlar için, yarından itibaren menülerini düzenli bekliyorum