• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ya çok sağol canım patron çağırdığına göre olabilir de bu şirketin fiyat politikası düşük biraz. Ondan çekiniyorum hakettiğim parayı almam lazım malum parasız hiçbir şey olmuyor fazladan da oğluma para gerekiyor. Özel giderlerimiz var. Neyse Allah ne takdir ettiyse onu yaşıcaz....
Cnm olumlu düşün, hayırlısı ise olsun inşallah. Dediğin gibi neredeyse nefes almak bile paralı olmuş. Rabbim yolunu açık etsin, hakkını fazla fazla alırsın inşallah 🥰

Kızçelerim günaydın 🥰 hepimiz için hayırlı bereketli, bol eksili bir gün olsun inşallah 🙏

Geçmişi yarım yamalak okudum ama hasta olan kuzucuklara rabbim acil şifalar nasip etsin, kimseyi evlatla sınamasın inşallah...@HasibeG , H hasbeenandgone , kızlar arada atladıklarım varsa affola...

H hasbeenandgone cnm iş görüşmen çok güzel geçer inşallah, dualarımdasın.

Zipzip- Zipzip- kaptanim dun ders aralarinda 140 ip atladim bugunde arttirarak gitcem. Bide dün gece hic bisey yemedim abur cubur olarak sadece sekersiz cay ictim kendime bi alkis :deli::KK3: aldigim 5 kiloyu da böylelikle geri gondercem cuma bakalim ne kadar eksideyim.
Sen de atliyomusun ip cumaya kadar beraber yapalimmi :KK36:

Kızlarr günaydıınn, ben dün leslie yapamadım sınav çalıştım. Birde gece babam simit alıp geldi zorla çağırdı yedim bende😀 Sabah tartıldım hala aynı kilodayımm bu beni çok mutlu etti😀😀😀 Çünkü içmediğim kahve ve yemediğim bal kalmadı enerji gelsin diye 😀❤️❤️❤️

Kızlar işyerinde sıkıntılar yaşamıştım ya biraz, hayırlısı olsun diye dua ediyordum. eski patronum iş görüşmesine çağırdı beni, elemanı ayrılmış aniden... şartlar olumlu olursa orası bildiğim yer geri dönmeyi düşünüyorum...Sabah 9 da görüşmem var dua 🤲 beklerim sizden. Dua edin hayırlısı olsun....
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah guzel haberlerle gelirsin🙏
Gunaydin
Emine titriyor yine atesi cikiyor 20 dk once surup icirdim daha yeni uykuya daldi. Dra msj atmistim gece tum silahlari kullandik serum takicaz artik o zaman dedi 😔
Günaydın canım cook geçmiş olsun :(
Çok geçmiş olsun canım benim oğlum da hasta şimdi şurup içirdim gece geldi yanıma....
Cokk geçmiş olsun canım:(
Günaydın canım ❤
Kızçelerim günaydın 🥰 hepimiz için hayırlı bereketli, bol eksili bir gün olsun inşallah 🙏

Geçmişi yarım yamalak okudum ama hasta olan kuzucuklara rabbim acil şifalar nasip etsin, kimseyi evlatla sınamasın inşallah...@HasibeG , H hasbeenandgone , kızlar arada atladıklarım varsa affola...

H hasbeenandgone cnm iş görüşmen çok güzel geçer inşallah, dualarımdasın.
Günaydın canım ❤
Zipzip- Zipzip- kaptanim dun ders aralarinda 140 ip atladim bugunde arttirarak gitcem. Bide dün gece hic bisey yemedim abur cubur olarak sadece sekersiz cay ictim kendime bi alkis :deli::KK3: aldigim 5 kiloyu da böylelikle geri gondercem cuma bakalim ne kadar eksideyim.
Sen de atliyomusun ip cumaya kadar beraber yapalimmi :KK36:
Ne güzel canım hem ders çalışıyorsun hem spora devam ediyorsun:)
Ip aldim canım da babam evde ipsiz eşlik edebilirim sana ☺
Günayyydıınnnnssss ❤❤
Günaydın canım ❤
Kızlarr günaydıınn, ben dün leslie yapamadım sınav çalıştım. Birde gece babam simit alıp geldi zorla çağırdı yedim bende😀 Sabah tartıldım hala aynı kilodayımm bu beni çok mutlu etti😀😀😀 Çünkü içmediğim kahve ve yemediğim bal kalmadı enerji gelsin diye 😀❤❤❤
Günaydın canım ❤
Genç olmanin etkileri iste aynısıni biz yesek kilo alırız😂😂
Günaydın canım ❤

Abla ne acıktım ne susadım çok güzel geçti hamdolsun agrımda olmadı yarın ve perşembe sporum var inş o zamanda zorlanmam geçmiş olsun ablacım inş yarın agrımaz devam edecekmisin
Yok bebeğim dünkü halim perisandi açlık susuzluk koymadı ama agriya dayanamadım. Bugün niyetlenemedim okul olunca guvenemedim kendime sınavlarım var rapor alamam onca kağıt okunacak. Minik minik sol taraf zonkluyor oralı olmamaya çalışıyorum.

Yok bebeğim dünkü halim perisandi açlık susuzluk koymadı ama agriya dayanamadım. Bugün niyetlenemedim okul olunca guvenemedim kendime sınavlarım var rapor alamam onca kağıt okunacak. Minik minik sol taraf zonkluyor oralı olmamaya çalışıyorum.

Geçmiş olsun abla bugün tutsaydın devam etmezdi belki ama iyi yapmışsın.
Pazartesi perşembe diye düzen yapsak bile baya tutarız

Kurşun geçirmez kahve
Ketojenik beslenmenin olmazsa olmazı.aslında olmasa da olur da 😂
Mütüş enerci veriyo örtmenim.diğer diyetlilere de şiddetle tavsiye ederim.ayrıca tok da tutuyor.
İsveçli bilim adamları henüz if ile bir bağlantısını bulamadılar :KK70:
İzninizle mesajdan çıkıyorum :KK45:
Elacim özel bir tarifi var mı? Merak ettim bir kahve delisi olarak :kahve:

Back
X