• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Az önce bdv de Muzaffer Kuşhan in 15 günde 10 kilo diyetini gördüm konu 2012 de açılmış sizce nasıl bana fazla geldi 15 günde 10 kilo:işsiz: siz ne diyosunuz
Yanlış hatırlamıyorsam onun zayıflama kampında ölüm olmuştu.genç bir kız kalp krizi geçirmişti.hem ağır diyet hem ağır spor yaptırıyordu.klinik kapatılmıştı bi ara ama sonra noldu bilmem.

Kızlar ben geldim, geccmisi pek okuyamadım. Herkesi verdiği kilolar için tebrik ediyorum. Ben bu sabah 64.3 idim. Reglimin ilk günleri, antibiyotik bugün bitti. Bikac gün sonra daha net görürüm ama kilo almışım. Biri benle rakip olsun yarış yapalım hem kilo hem spor olarak. Taliplerimi bekliyorum.
Hoşgeldin canım 🤗

Yanlış hatırlamıyorsam onun zayıflama kampında ölüm olmuştu.genç bir kız kalp krizi geçirmişti.hem ağır diyet hem ağır spor yaptırıyordu.klinik kapatılmıştı bi ara ama sonra noldu bilmem.
Evet hatırladım şimdi genç kızın ölümüne sebep oldu haberlerde falan çıkmıştı

Kızlar ben geldim, geccmisi pek okuyamadım. Herkesi verdiği kilolar için tebrik ediyorum. Ben bu sabah 64.3 idim. Reglimin ilk günleri, antibiyotik bugün bitti. Bikac gün sonra daha net görürüm ama kilo almışım. Biri benle rakip olsun yarış yapalım hem kilo hem spor olarak. Taliplerimi bekliyorum.
Canım geçmiş olsun çok. Sağlık olsun.. o gözlerin, incecik belin yeter güzelliğine....Seni çok seviyorum biliyorsun tabii ki ama spor yapamadığım için talip değil dost olurum seve seve.....

Canım geçmiş olsun çok. Sağlık olsun.. o gözlerin, incecik belin yeter güzelliğine....Seni çok seviyorum biliyorsun tabii ki ama spor yapamadığım için talip değil dost olurum seve seve.....
Oyyy canım benim ben de seni çok seviyorum. Senin desteğin yeter zaten güzelim benim 😘😘

:KK200:Günaydın herkese:KK200:

Tartildim haftaici daha guzel sayilar gormustum ama daha iyi olur insallah ne diyelim

Gecen cuma 79.2
Bugn 78.4
Fark 0.8
Yuzde 1.01

Zipzip- Zipzip- işe gidiyorum bu saatte tartilmak zorundayim kaptanim opuyorum sizi 💜💙💛
Tebrikler canim.
Kızçelerim günaydınnn ❤

Geçen cuma: 59,8 kg
Bu cuma: 57,5 kg
Fark:2,3 kilo
%: 3,85
Çok güzel kilo vermişsin. Keşke seninle beraber yuruyebilseydim.😪
Geçen hafta: 74.0
Bu hafta: 72.5
Fark: 1.5 :KK73:

Zipzip- Zipzip-
Arkadaş hem gülüyor hem zayıflıyor bu da bana dert oldu sanma ha 😅 sevindim tabi ki...
Kilo bildirimim
Geçen hafta 72.5
Bu hafta 71.6
Fark 0.9
Yüzde %1.24
Bu alıntıları saatler önce almıştım yazmazsam olmaz. Tebrik ederim canım.
Gelelim bildirimime
Gecen hafta veremedigim kiloyla beraber bu haftaki kilolarimda gitti. Tabi oruc gunlerini degistirmemde etkili oldu.
Zipzip- Zipzip- kaptanim ben yuzde hesapladim ama dogrumu bilemedim sen de hesaplarsin

Gecen hafta 79.4
Bu hafta 74.5
Fark -4.9
Yuzde 6.17

Simdi siz beni taniyorsunuz zaten ama diger takimlardan kontrole gelip acaba fake bildirim mi diye kontrol etmek isteyenler icin tartimin uygulamasinin resmini atiyorum :63:
Eki Görüntüle 2574863 Eki Görüntüle 2574864
Allah nazarlardan korusun Asibem. Bu hafta hatta bu gece Nas, Kevser, Ayetel Kürsi oku. Gören herkes çok imrenecek profiline mesajlarına bakacaktır. Geçen sene Aylin42 diye bir hatun vardı senin kadar olmasa da iki üç kilo verirdi o da...uzaktan uzağa bakar maşallah derdim herkes maşallah demez ama... Tebrikler kuzum.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Eksi olman guzel canim haftaya daha guzel eksiler bekliyorum
Hedefini 57 olarak guncelleyelim mi

Tebrik ederim ablacım eksi gelmen super ,
Izne ayiriyorum 😘

Az sonra hesapliyorum bakalim kac olacak 😍

Dogum gunu kutlu olsun babanin ,kucuk bir dilim yiyebilirsin cuma ödülü olarak🥰

Bildirimi yapmissin 😍😍😍

Canim yeni tarti alma imkannn var mi haftaya bildirim yaparsın

Bu nasil bir kilo farki tebrik ediyorum canım süpersin 😍😍😍
Kural geregi en fazla yuzde 4 olarak yaziyoruz ama o bile super 🥰
Hayırlısı olsun izinliyim artık.
Salgın olduğunu burayı okuyunca anladım. Çok enteresan bi hastalık ne olduğumu şaşırdım. Hala da geçmedi. Teşekkür ederim.

Sağol canım. 1 kilo kaldı mezun olmak için😍 Ama ben bu şekilde devam edeceğim. Bırakmıycam burayı. Bir iki daha vermek istiyorum üzerine.

Evet öyleşmiş. Geçmiş olsun canım.

Yaa bu mikrobik bişey. Benim pazar akşamı başladı, üç gün mahfoldum wc’den çıkamadım. Karın ağrısı, ishal oldu. Besin zehirlenmesi sandım. Sonra mide bulantısı da eklendi. Karın ağrısı devam. Ayakta duramıyorum. Bu gün sabah okula diye kalktım, wc’de fenalaştım. Salonda yere yığıldım kalkamadım. Sonra eşimi çağırdım, beni yatır çocukları hazırlayamıycam dedim . Çocuklar da okula gidemedi 😔bi de alması da var çünki. Hala midem bulanıyor, bişey yemek istemiyorum ama açlıktan bir iki lokma yiyiyorum.

Mutlu sağlıklı yaşları olsun maşallah🙏

Hayatım kilo az olunca vermesi de zorlaşıyor. Ben 700 gr verdim bu hafta, o da geçen hafta artı idim ondan. Çok da sıkma canını 58 çok güzel👏
Pastel bacım çok geçmiş olsun. Tez zamanda iyilesmeni dilerim canım.
Son kilolar gerçekten zormuş😝 Sen de kendini kilolu hissediyo musun hala. Sanki o kadar kiloyu veren ben değilim, çok kilo vermem gerek gibi hissediyorum🤭
Gerçekten dediğin doğru. Gözümüzün pikseli de küçülüyor sanırım. Hala şişko hissediyorum.
Ahahahahahha gitti 3 kilo senden.o lol bebek kaç para biliyon mu :KK70:
Taş gibi büyükanneyim diyosun yani 😍
Taşliktan meteorluga doğru yol alıyorum Allah'ın izniyle. Lol bebek hem ufak bir şey hem pahalı gerçekten kocaman kutusu var ama yumurta gibi bebek...Siz yaşlanincaya kadar ne loller çıkacak mecbur alacaksınız ben o günlerden yırttım en azından.😁
Bilmiyorum canim dedigim gibi salgini varnis

Hahahhj:KK70: o LOL bebeklerin fiyatini kizlardesim sagolsun cok iyi biliyoruz biz:KK70::KK70:
Elhan Elhan ablam seni alistiralim gorunce cok sasirma
İlk duyduğumda baktım canım o şoku atlattım sanki biraz :eek:

İlk duyduğumda baktım canım o şoku atlattım sanki biraz :eek:
Su an 4-10 yas arasi kizlarda cok populer abla
Simdiki cocuklara bakiyosun boy bacak kdar ama neler biliyolar😂😂bizim zamanimizda lol mu vardi
En fazla barbie😂😂

Su an 4-10 yas arasi kizlarda cok populer abla
Simdiki cocuklara bakiyosun boy bacak kdar ama neler biliyolar😂😂bizim zamanimizda lol mu vardi
En fazla barbie😂😂
Benim zamanımda da çoraplari keser içine pamuk doldururduk kendi bebegimizi kendimiz yapardık canım. Alamanci bir komşumuz bana tatile geldiklerinde harika bir bebek getirmişlerdi rahmetli anam onu büfenin üstüne koydu orada kaldı bazen düğünlerde komşular ister gelin arabasının önünü suslerdi. Hayran hayran uzaktan sevdim bebeğimi . :KK61::KK61:Yonaaaaa ne çok konuştum giz gene...keşke çocuk olsak :KK33:

Hosgeldin canım ❤
Bir kac gun sonra gercek kilonu görürsün sporada baslarsan izin kilona hizli düşersin 😘

Back
X