- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
filmlerden söz edilmisken bende birşeyler diyeyim.Sen gecen sene gorcektin ne oyunlar konusuldu burda
Ben film konusmuyorum kibenimkiler anime
Muge apla, benimle alay eden koynegimi giysin,ataslarda yansin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
filmlerden söz edilmisken bende birşeyler diyeyim.Sen gecen sene gorcektin ne oyunlar konusuldu burda
Ben film konusmuyorum kibenimkiler anime
Bi manyak dahaniye yav bende 170im 55 olmak istiyom![]()
filmlerden söz edilmisken bende birşeyler diyeyim.
Muge apla, benimle alay eden koynegimi giysin,ataslarda yansinnedense film deyince meşhur Zeynep Ergul aklıma geldi.
Kaçırmışım gül gibi programı yaaAslinda 29 subatta bitecekti ama ben seviye 6 yi 2 hafta uzatmak zorunda kaldim. Orjinal takvim su sekildeydi
Eki Görüntüle 2575046
60 lığa dönüp bakmaz bile çoocuklar.çok eski sezon onlar.yeni seri 200-300 arasıNe bebekmiş arkadaş internetten baktım 60 lira
Üstelik saçları besleme gibi kırpıkkizim barbi bebekleri çok sever hemen her çeşidi vardı.lik bebek ilk defa duyuyorum.ınş kizim hiç bilmez yoksa aylar gecsede unutmaz illa dediğini yaptırır.abim yegenime cicobella 450tl almıştı görünüşte tek bi bebek üstelik sisman![]()
çocuk giyimi ve oyuncaklar aşırı pahalı.özellikle e-bebek resmen kazik bi yer ya.yeni doğan alt üst 200tl ve üzeri..geçen oğluma bi yelek baktım 150tl ya!60 lığa dönüp bakmaz bile çoocuklar.çok eski sezon onlar.yeni seri 200-300 arasıçıkan da parmak kadar bebek
![]()
O yüzden doğurmuyom bendeçocuk giyimi ve oyuncaklar aşırı pahalı.özellikle e-bebek resmen kazik bi yer ya.yeni doğan alt üst 200tl ve üzeri..geçen oğluma bi yelek baktım 150tl ya!
Bu sene izlemedim halamla görümcem anlattı internetten baktım bendekiz buraya alıntı yapmasını berecemedim.alemsin![]()
Sende kac çocuk var?O yüzden doğurmuyom bende![]()
![]()
bak bi bahanem daha oldu
![]()
Benim 1 kızım var eşimin 1 oğlu ortak çocuk yokSende kac çocuk var?
Allah bağışlasın, sağlıklı uzun ömürleri olsun ınşBenim 1 kızım var eşimin 1 oğlu ortak çocuk yok
Sagol canım amin inş Allah cümlemizim evlatlarınınAllah bağışlasın, sağlıklı uzun ömürleri olsun ınş❤
evet insanlar biraz yede kilo al desin cok zayıfsin desin, o hissi yaşamak istiyorumBi manyak daha
Ben böyle 55 olayım kemiklerm sayılsın,millet bana acıyarak baksın istiyorum![]()
evet insanlar biraz yede kilo al desin cok zayıfsin desin, o hissi yaşamak istiyorum![]()
ceset mi olacan başımızaBende Bendeevet insanlar biraz yede kilo al desin cok zayıfsin desin, o hissi yaşamak istiyorum![]()