• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: yataktan mutfa kaçtım elimi agzıma basarak
Ben napayim de hele😂😂😂😂mutfakta cay iciyolar😂😂😂
Akdeniz aksamlariiiiiiiii bir baska oluyoruuuuu dur o buraya gitmez :KK70: heh buldum. Adana urfa kebap benim gönlüm pek rahat kilo benim degilmi kimin bu kabahat looo looo looo :)
:D:D
Bu sogukta akdeniz aksami mi olurdu😂😂

sen siirle devam et sarkiyi beceremiyosun😂

Tebrik ederim canım. Haftaya daha güzel bir eksi göreceğiz bence 😊

Stres, uykusuzluk ben de kilo yapıyor ya sen nasıl bu kadar eksi çıktın. Pzt tartı bildirimini merak ediyorum etiketler misin 🤩
i
Süper ödemleri attın Nihayet 😁👏

Cok iyi tebrikler 🤩

Düzenli eksilerlerle geliyorsun Büşra ama hep 200-300 civarlarında mı bana mı öyle geliyor. Tebrik ederim yine de tabi eksi eskidir.

Cok güzel eksi tebrik ederim canım. Cok geçmiş olsun bu arada. Paşaya da sana da acil şifalar..
Şimdi sidelyacım stres ve uykusuzluk olmadık atıştırmaları beraberinde getirip kilo aldırıyor normalde ben de öyleyim
Ama çok çok üzülürsem iştahım gidiyor tamamen. Pazartesi 57 li kilolarda olurum gibi geliyor çünkü ben son günlerde su da içemedim vücudum su kaybetti galiba... tabi inşallah 56 larda kalmışımdır ben yanılırım

Back
X