- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
yeter güldürme artık weghjjhfrekhfHissediyorum çok bacaklılar sarıyor etrafımı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeter güldürme artık weghjjhfrekhfHissediyorum çok bacaklılar sarıyor etrafımı
Koreli pirinc yir zaten cibiklanben yerim sadigim ben :)
Afiyet şifa olsun canımTeşekkür ederim cnmsaat farkimiz var ya ben kahvemi iciyorum :))
sushi yidin mi hic
Ben napayim de hele![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
yataktan mutfa kaçtım elimi agzıma basarak
Akdeniz aksamlariiiiiiiii bir baska oluyoruuuuu dur o buraya gitmezheh buldum. Adana urfa kebap benim gönlüm pek rahat kilo benim degilmi kimin bu kabahat looo looo looo :)
Ben baligi ızgarada sevim anacim çiğ yimemsushi yidin mi hic![]()
Ama biz yengecler balikla da iyi anlasiriz haaHissediyorum çok bacaklılar sarıyor etrafımı
sen Koreliye layık degilsin bosol bosol bosolBen baligi ızgarada sevim anacim çiğ yimem![]()
Aleyküm selam canım yine bekleriz selametleIyi geceler 6.takimcim
Burda eskimeyen dostlar varmis
Hepsine selam olsun
Derecenizide tebrik ederim
@zipzip tatli kaptancigim sanada selamlar![]()

Aha bu kadarmış siirin tılsimi
Boş ol bos ol bos olBen napayim de helemutfakta cay iciyolar
Bu sogukta akdeniz aksami mi olurdu
sen siirle devam et sarkiyi beceremiyosun![]()
Hahahahah bende az önce koreliye yazdim bos ol diyesen Koreliye layık degilsin bosol bosol bosol
bende kaçıyoreee iyi geceler herkeseŞarjım bitti iyi geceler hepinize![]()
Şimdi sidelyacım stres ve uykusuzluk olmadık atıştırmaları beraberinde getirip kilo aldırıyor normalde ben de öyleyimTebrik ederim canım. Haftaya daha güzel bir eksi göreceğiz bence
Stres, uykusuzluk ben de kilo yapıyor ya sen nasıl bu kadar eksi çıktın. Pzt tartı bildirimini merak ediyorum etiketler misin
i
Süper ödemleri attın Nihayet
Cok iyi tebrikler
Düzenli eksilerlerle geliyorsun Büşra ama hep 200-300 civarlarında mı bana mı öyle geliyor. Tebrik ederim yine de tabi eksi eskidir.
Cok güzel eksi tebrik ederim canım. Cok geçmiş olsun bu arada. Paşaya da sana da acil şifalar..
sen kesin aslan burcusunHahahahah bende az önce koreliye yazdim bos ol diyekalbimiz birmis senlen heheheh
Simdi hocam sooooyle sooyyliiimmmİlişkideki sorun ne bi anlasak![]()
Bilmem miiibi sair var sevdiğine ne siirler yazmissss takdire sayan
ama karisi bir oluyo
sen sair hemen git baskasini bul
buda o hesapp yaaaaniiiYonahime
Zinggg yanlış ikizler canım :)sen kesin aslan burcusun![]()
aslan belirtileri var yükselenin aslan olmali dghhfdZinggg yanlış ikizler canım :)
Giz aglama yaaa... Offf dayanamiyomda oylr yapinca zalımın gızıSimdi hocam sooooyle sooyyliiimmm
Guven problemi var guvenemiyorum
Ama beni gulduruyor
napmaliyim
Bilmem miii
Hep gozu disardaydi zaten![]()