Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar abim gitti sabahhh((((((( çok kötüyüm ders yapamıorm yaırn sınavlar başlıyo off offffffff
günaydın kızlar günaydın nazlıcım
bende lahana soğan suyuna başladım allah nasipederse
daha kahvaltı etmedim yumurta haşliimde oğlumla kahvaltı yapiim bızdık daha uyanmadı
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM DAHA NİCE SENELERE MUTLULUKLARLA........:1hug:bugün benim doğum günümdükaydirigubbakcemile3 bi yş daha yaşlandım,dün eltim bugün görümceler kayınvaldemler bana süpris parti ettilerkaydirigubbakcemile3 anacım uzakta bi mesaj atmış sabah sabah oturdum ağladım:çok üzgünüm: üstüne bide aradı zaten hasretim sabah zırlayarak geçti vallasenağlama,bugün çok yoruldum ben ya,fuarda modeko fuarı açılmış oraya gttik arkadaşla diktiğimiz perdeleri gördük hepside süperdi,acayip mobilyalar vardı öle baktık baktık geldikkaydirigubbakcemile3
perdelerin resimlerini çektim sizede göstereyim bakın güzel olmuşlarmıkaydirigubbakcemile
ImageShack - Image Hosting :: image737.jpg
ImageShack - Image Hosting :: image738.jpg
ImageShack - Image Hosting :: image739.jpg
günaydınlar 6. takımın fıstıkları.
GÜNAYDINLAR NAZLIM.....
sabah iş yerine gelir gelmez 5. bir yerde çayımı yapıp içtim. daha sonrada kahvaltımı yaptım
2 dilim kızarmış çavdar ekmeği
1 adet haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu kadar beyaz beynir
yarım domates
1 adet salatalık.
GÜNAYDINLAR MAYTAPÇIM OĞLİŞİ KALKINCA ÖP BENİM İÇİN....kaydirigubbakcemile3günaydın kızlar günaydın nazlıcım
bende lahana soğan suyuna başladım Allah nasipederse
daha kahvaltı etmedim yumurta haşliimde oğlumla kahvaltı yapiim bızdık daha uyanmadı
kaydirigubbakcemile3:teytey:günaydın maytapcığım.
canlarıım bi kaç gündür gelemiyorum pek kusura bakmayın ama inanın ders yapmaya bile vaktim yok yatılı misafirler vardı şimdi de çıkıp sınava gidicem bana bol bol dua edin pek çalışamadım çünkü bugünkü yine çok zor dfegil ama yarınki sınavım acayip zorrr ve hiç çalışamadım akşam eve gelmem 6yı buluyor yarın sabah da sınav9 da nasıl çalşcam bilemiyorum dua edin bana(((((((
canlarıım bi kaç gündür gelemiyorum pek kusura bakmayın ama inanın ders yapmaya bile vaktim yok yatılı misafirler vardı şimdi de çıkıp sınava gidicem bana bol bol dua edin pek çalışamadım çünkü bugünkü yine çok zor dfegil ama yarınki sınavım acayip zorrr ve hiç çalışamadım akşam eve gelmem 6yı buluyor yarın sabah da sınav9 da nasıl çalşcam bilemiyorum dua edin bana(((((((
günaydın kızlar günaydın nazlıcım
bende lahana soğan suyuna başladım Allah nasipederse
günaydın kızlar nasılsınız?
Sabah sabah sinir oldum adamın burnu akıyo eve gitçem diyo
ben burda burnum kıpkırmızı, gözümden yaş akarken çalıştığımı bilirim
biz mi çok safız, millet mi çok uyanık anlamıyorum
öksüren, hapşuran eve gitmeye kalkıyo
günaydın elseciğim sende benim gibisin ben ölsemde gebersemde kalkıp işe geliyorum. Bence bu tamamen bizim iyi niyetimizden kaynaklanıyor canım. Bizim burdada öyle başı ağrıyan işe gelmiyor.

nazlıcım sanada günaydın
bu beşi bir yerde çayın faydasını görüyo musun?
Aktarda karışık olarak satılıyodu öyle mi aldın yoksa kendin mi karıştırdın?
şuan varya bütün vücudum ağrıyo, sabah felç olmuş gibi uyandım
ama işe gitmiyim diye bişey düşünmedim hiç
varya hasta gibi durmuyo bile sadece burnu akıyomuş var mı böyle bişey ya
Gerçi banane patronu düşünsün ama haksızlığa kızıyorum işte
kızlar yaaa ben 2-3 cm inceldim ama tartının oynamaması beni sinir ediyor..biliyorum duraklama dönemi olabilir,yada direnme dönemi,tabiii yılmayacağım ama?sinir oluyorum,2-3 güne tıkır tıkır vermeliyim artık,yoksa pes edicem..offff.of. Kilşom az olsa hadi artık zor veririm diyecemde 81.5 az mı?benim şimdi tıkır tıkır vermem lazım,hanidir veremedim ki..kütom allah nazarlardan saklasın çok iyi veriyorsun,tüyo ver bana..hamurişi cısss diyeceksin tabiki..biri gelip benim şu kör boğazımı tutsun yahu.....
Yaaa ben çok aşırı yemiyorum ki....sporumuda düzenli yapıyorum,kremimide sürüyorum,hamurişi yiyorum tamam ama kalorisi de abartı değil yani.. Vermem lazım yaaaaaaa........akşam sade meyve yiyorum,sabah kızarmış ekmekle kahvaltı yapıyorum,kalorili şeylerden 1 lokma alıp nefis körlüyorum...eeeeeee niye veremedim ben şimdi?*???