• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

GÜNAYDDDDINNN ASLINDA TÜNAYDINNN

ancak gelebildim yoğundum hala yoğunum aslında da kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yumukcum nice güzel yıllara sevdiklerinle birlikte benimde doğum günüme az kaldı :utangac::utangac:

cumartesi günün malum misafirimiz vardı gece 3 te yattık sabahta 8.30 da kalktım kahvaltıya arkadaşlar gelecekti 8 kişiydik

bir dilim tava böreği yedim birde fırında kaşarlı sucuklu ekmek yapmıştım ondan da küçük bir dilim ve peynir domates zeytin salatalıkla güzel bir kahvaltı yaptım....

akşam da mangal vardı köfte ve bol salata yedim bir lokma ekmek aldım bu sabahta çörekotlu form bisküvi yedim bu kadarck :1shok::1shok::1shok:

uykum var yorgunum mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

bi tünaydında benden olsun kızlar ....

hastaneye şu testleri tekrar yaptırmaya gittim yarında ogluşun sırası var hacettepede gelemessem haberiniz olsun .....

nasılsınız ....

bendende tünaydın kızlar. yumukcuğum perdelerin çok şık olmuşlar canım güle güle kullan. ayrıca doğum günün kutlu olsuna.s.

bu gün ben bu yarışmaya başlıyorum. dünü hiç saymayım felakettiiiiiii:utangac:

aebenciğim sanada kolay gelsin canım hastanemiiiiiiikafamçokkarıştı

ceylinimede allah kavuştursun diyorum hayırlı teskereler canım benimŞeniz

elseciğim yeni yarışmamız hayırlı olsun.
kütomada aynı şey geçerli pınarımada :jeyyar:hadin bakalım nisan yarışmacısıları dizilsinler. :1rolleyes:

kızlar yarışma nisan sonuna kadar 2 kilo verme di mi?
haftada 2 kilo olupta ben yanlış anlamış olmıyayım kaydirigubbakcemile3
özgecim napıyosun görüşmeyeli?

kızlar öğlen yemeğimide yediklerimide yazayım. beni denetim altına alın bu hafta

4 yemek kaşığı taze fasülye
yarım kepçe ezogelin çorbası
1 su bardağı yoğurt

AkŞam yemeĞı olarak
1 fıncan hazır Çorbalardan ıÇtım
akŞam 1 tanede elma yerım ve gÜnÜ kapatırım.

selamlar olsun kızlarr yumukum nice mutlu yıllara inş. torunlarınla torbalarınla güzel günler geciresin Allah saglık sıhhat eksik etmesin yuvanızdan

dişçi amcaya gittik biraz daha oydu dişimi hemde anastezi olmadan üçbuçuk attım ama neyseki çok kötü deildi carbamba bitiyo kanal tedavi olayı kurtuluş yakında

ordan cıktık 2 3 saat carsı gezdik cokk yorgunum şimdide arkadasıma geldim ev baya uzak bidaha yuruyus olsun bana die

sabah misafir vardı kahvaltıya 1 sigara böregi yarım gözleme ve diger seylerden baya bi yedim carsıdada 1 pogaca pınarım nazar etin bana :))))) akşama elma salatalık geciştiririm artık olur biter

iyi akşamlar kızlar.. doğum günümü kutlayan herkese ayrı ayrı teşekkürlera.s...bugün kesin olarak başldım kızlar çalışmaya iş saatlerim sabah 9 akşam 6 ama eşimle bir görüşme yapıp onunda fikrini alayım ozaman netleşecek..bugün çok hareketli geçti şimdilik az bi rakam önerdiler ama 2-3 hafta sonra yukarı çekeriz dediler iyicebi alış işleri öğren.. benim içinde makina koycaklar atölyeye geliştirmem için bakalım hayırlısı..
sabah
light ekmek arası peynir tost
şekersiz çay,
öğlen
2 kaşık bezelye
2 kaşık pilav
akşam
2 kaşık makarna:utangac:
biraz yoğurtlu kızartma:oklava:bugünlük bukadar acayip tempolu bi iş belki kilo vermeme faydasıda olur..

verirsin pınarım sinirlenme bozmada moralini. Ben karar verdim artık şok diyet falan yapmıycam. Bırakınca fazlasıyla geri geliyor. Baksana geçen 2 hafta içinde 3,5 kilo aldım ya inanılmaz moralim bozuldu. Bu bana ders olsun.
bencede şok dietlerin yararından çok zararı var..bende yapmıycam....
bi tünaydında benden olsun kızlar ....

Hastaneye şu testleri tekrar yaptırmaya gittim yarında ogluşun sırası var hacettepede gelemessem haberiniz olsun .....
neoldu gülüm yine mi test?oğluşada geçmiş olsun....
nasılsınız ....

bendende tünaydın kızlar. Yumukcuğum perdelerin çok şık olmuşlar canım güle güle kullan. Ayrıca doğum günün kutlu olsuna.s.

Bu gün ben bu yarışmaya başlıyorum. Dünü hiç saymayım felakettiiiiiii:utangac:

Aebenciğim sanada kolay gelsin canım hastanemiiiiiiikafamçokkarıştı

ceylinimede allah kavuştursun diyorum hayırlı teskereler canım benimşeniz

elseciğim yeni yarışmamız hayırlı olsun.
Kütomada aynı şey geçerli pınarımada :jeyyar:hadin bakalım nisan yarışmacısıları dizilsinler. :1rolleyes:
sağol hayatım,vercezde tartı bizden yana değil....
heyyyy bende varım yarışmadaaaaa ramazandaki yarışma süper gelmişti bana:)9
ok.
kızlar yarışma nisan sonuna kadar 2 kilo verme di mi?
Haftada 2 kilo olupta ben yanlış anlamış olmıyayım kaydirigubbakcemile3
özgecim napıyosun görüşmeyeli?

sabah misafir vardı kahvaltıya 1 sigara böregi yarım gözleme ve diger seylerden baya bi yedim carsıdada 1 pogaca pınarım nazar etin bana :))))) akşama elma salatalık geciştiririm artık olur biter
kız değmemiştir korkma geri aldım laflarımı....

iyi akşamlar kızlar.. Doğum günümü kutlayan herkese ayrı ayrı teşekkürlera.s...bugün kesin olarak başldım kızlar çalışmaya iş saatlerim sabah 9 akşam 6 ama eşimle bir görüşme yapıp onunda fikrini alayım ozaman netleşecek..bugün çok hareketli geçti şimdilik az bi rakam önerdiler ama 2-3 hafta sonra yukarı çekeriz dediler iyicebi alış işleri öğren.. Benim içinde makina koycaklar atölyeye geliştirmem için bakalım hayırlısı..
Sabah
light ekmek arası peynir tost
şekersiz çay,
öğlen
2 kaşık bezelye
2 kaşık pilav
akşam
2 kaşık makarna:utangac:
Biraz yoğurtlu kızartma:oklava:bugünlük bukadar acayip tempolu bi iş belki kilo vermeme faydasıda olur..
çok ta güzel olmuş....

iyi akşamlar ....

size bakayım ddim pc kilitlendi kapatamadım bile pişini çektimde öyle düzeldi şükür eger giremessem bilinki pc arıza yaptı ....

neyse . tv de babam ve oglum var epeydir bekliyodum bu filmi .... iyi aşamlar tekrar ..

kızlar gine takım sessizlige bürün müş nerdesiniz aa ben kaybolunca herkes kayboluyo ya .....

yumuk dilemiştim galiba ama . hayırlı yaşlar tekrar ....

bediş az kalmış sık dişini ay sıkma ama .. he he ..

pınarım tartı mutlaka pes edecek sen bırakma bacım ...

nazlım sende iyi gidiyosun ...

özge kuşum eskisi gibi yamıyorsun . bebişim ...işinmi çokkkk ..

asüm helesen hiç ugramıyorsun ble ......

ceylinim sınavında başarılar ....

elseyi göremedim ......

fatu saldım çayıra mevlam kayıra gene salmışın yuh ....

dr. bana gene başka tahliller verdi bu hafta sonuna kadar bakalım ....

ayyy dids bana rep vermiş..tebrik etmiş..galiba göbiş yarışında 1. felan oldum bi bakayım... sevindirik oldumda........

Back
X