• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

iyi akşamlar kızlar .. benim ki var yaamıyorum fazla ben gündüz bişi unuttum onu yazmadan çıkmayım içime dert oldu .. geçmişide okumadım .... ben keptanken özgem yapıyodu hesapları ya ben onu yazmayı unutmuşum uyuyup uyanınca aklıma düşdü . kacoman öperim yardımcımı .....

iyi geceler.

kaçıncı olduk .......

iyi akşamlar kızlarrr dişçiden geldim tellerimin çıkmasına az kalmışşş gün sayıyorum bi aksilik çıkmazsaaa
gamyoncuiremsu

yok kızlar yaa sinirlenmedim ne haddime?yanlızca 3 ayda bir gelecek bir görev için, öyle konuşmaları gücüme gitti,keşke benimde vaktim bol olsa ve her cuma yapabilsem.......
yardımcılık falan boşverin istemiyorum ,çünki yapamam anlayın herhafta yapamam,ama haftam gelince herişimi bırakmaya çalışırım...bizler ev hanımıyız tamam ama,bizimde sorumluluklarımız var,bizde insanız.....beni mazur görün ben 1-2 hafta izin istiyorum, kusuruma bakmayın,kırdığım arkadaşplarım varsa affola,burası çok güzel bir ortam,ama buradada demokrasi olmalı ,buna benden daha çok yüksekokul bitirenlerin duyarlı olmasını isterdim....

şunuda yazmadan geçemeyecegim ben başkan olmadan önce asim başkandı sessizce listeleri yapardı tek başına hiç seside çıkmazdı bitanemin ....o işinin arasında sonra ben devraldım bende öyle ve bizden öncekilerde . fakat bu yanlıştı . takım olarak 1 yada 2 kişi üstüne yıkmak dogru degil evet asiminde dedigi gibi o yüzdende . listeli b şekilde sırası gelen yapıcak artık . tabi musait olmayındca burda olan bir ardadaştan rice eder bizlerde elimizden geleni yaparız ...
okey.....

ben asimin yazsının altına yorum yazdım,demek istedigim tam da aebenim yazıdıgı şeydi,takıma ilk geldigimde asim ugraşır dururdu patron gelmeden yapıyım diye paniklerdi, he bu böyle ilelebet devam etmek zorunda mı elbette hayır, demek istedigim asimin emegini görmezden gelemeyiz.gelemezdim de. pınar her etabı biri yapsın dediginde de daha asim yazısını yazmamştı ve ben okula geç gitmeyi kabul ederekk ok ben varım demiştim. burda kimse kötü niyetli değil hrkes kendi açısından haklı. gerilmeye gerek yok kızlar herşey hallolurr uafk şeylere takılmayalımmm kilo verelim kilooooooooooo

iyi akşamlar kızlarrr dişçiden geldim tellerimin çıkmasına az kalmışşş gün sayıyorum bi aksilik çıkmazsaaa
gamyoncuiremsu

inş. hadi bakalım senın dişlerin gözükerek gülen fotolarını bekliyoruz agrısız sızısız hallolur inş.

ben asimin yazsının altına yorum yazdım,demek istedigim tam da aebenim yazıdıgı şeydi,takıma ilk geldigimde asim ugraşır dururdu patron gelmeden yapıyım diye paniklerdi, he bu böyle ilelebet devam etmek zorunda mı elbette hayır, demek istedigim asimin emegini görmezden gelemeyiz.gelemezdim de. pınar her etabı biri yapsın dediginde de daha asim yazısını yazmamştı ve ben okula geç gitmeyi kabul ederekk ok ben varım demiştim. burda kimse kötü niyetli değil hrkes kendi açısından haklı. gerilmeye gerek yok kızlar herşey hallolurr uafk şeylere takılmayalımmm kilo verelim kilooooooooooo

evt evt takılmayalımm bencede

bencede ben gardaşımıda biliyom asimide ... ve ikisinide anlıyom .....pınarım saman alevi gibi geçer o gelir yarın . dimi ....
asümüde biliyoz bediş asinin şirketi satın alacak demi bediş ....vel hasılı yok bişi ....

bediş benim herüf iyce kıskançlıkta sınır tanımamaya başladı valla artık onun yanında burayada giremem galiba ....

yumukum tebrikler .......
7 olmuşuz .... olsun bakalım .....

bediş listelere bakamadım kalkmışındır sen altından eline saglık ......

bencede ben gardaşımıda biliyom asimide ... ve ikisinide anlıyom .....pınarım saman alevi gibi geçer o gelir yarın . dimi ....
asümüde biliyoz bediş asinin şirketi satın alacak demi bediş ....vel hasılı yok bişi ....

bediş benim herüf iyce kıskançlıkta sınır tanımamaya başladı valla artık onun yanında burayada giremem galiba ....

evt evt evt alacam şirketi listeleride hep asi yapacak hatta başka iş vermeyecem ona bol bol takıma yazıp cuma gunu listeleri halletsin yeterdelikafadulden

pinarda otursun pc basında pazara kaynanasına ben gidecem cuma gunleri

ay milletin kocaları yaşlandıkça akıllanır bizimkiler tersine gidecek galuba demin aradı napıyosun dio hec yemekteyize bakıyorum dedim ben gelince bakmazsın dimi dio onla ilgilenilecekmiş töbe yarebbimkafamçokkarıştı

hıı kalktım kalktım bu saate kadar sorun cıkmadı dogru yaptım galiba acemi şansı

sen dediysen teyzenin söylediklerini kıskanmıştır tabi :asigim:

evt evt evt alacam şirketi listeleride hep asi yapacak hatta başka iş vermeyecem ona bol bol takıma yazıp cuma gunu listeleri halletsin yeterdelikafadulden

pinarda otursun pc basında pazara kaynanasına ben gidecem cuma gunleri

ay milletin kocaları yaşlandıkça akıllanır bizimkiler tersine gidecek galuba demin aradı napıyosun dio hec yemekteyize bakıyorum dedim ben gelince bakmazsın dimi dio onla ilgilenilecekmiş töbe yarebbimkafamçokkarıştı

napsın kociş özlemiş seni kaydirigubbakcemile3

günün menusu hatırlamıyorum tam ama

sabah kase yagsız makarna

ara elma kivi birer tane

bidaha ara nescafe leblebi

akşam közlenmiş patlıcan biber

ama hala cok acım ben yurumeyede cıkmadım bugun işte böle

benim yediklerim;

sabah yataktan son dakikada kalkıp koşarak işe gittiğim için işe yine simit yedim

öğlen karnıyarık

akşam patates salatası

bizim teyze karnıyarığı süper yapıyo ama ya :))

benim yediklerim;

sabah yataktan son dakikada kalkıp koşarak işe gittiğim için işe yine simit yedim

öğlen karnıyarık

akşam patates salatası

bizim teyze karnıyarığı süper yapıyo ama ya :))

hımmmmcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

karnıyarıgı at kenara digerlerinden canım cekti fena halde gece gece bana patates salatası yaptıracan ayrıca yedirecen simit bulamamda

sen dediysen teyzenin söylediklerini kıskanmıştır tabi :asigim:

napsın kociş özlemiş seni kaydirigubbakcemile3
yok elsen nerde öyle şeyleride söylesem iyce evdende çıkarmaz hemen ne konuştunuz der . ters ters bakar ...:1ninca: aman benimi pek aksi sormayın ...laelaelaelaelae
önceleri ben onu çok kıskanırdım . benimki işi geregi toplum içinde . baktım ben sıktıkca ters oluyo bıraktım şimdide o beni . laelaelaelaelaekötükedihüsoartık yanında burayada girmeyim bari şimdi yattıda öyle burdayım ....kafamçokkarıştı

benim menü bugün çok acaip oldu valla ....

sabah koca bardak şekerli su kimbilir kaç kl.ri . kavaltı niyetine öylen 2 koca dilim su böregi . akşamda komşum çörek yapmış . 2 tanede ondan . bu kadar ......ama hep karbonhidrat olmuş ......

sabah koca bardak şekerli su kimbilir kaç kl.ri . kavaltı niyetine öylen 2 koca dilim su böregi . akşamda komşum çörek yapmış . 2 tanede ondan . bu kadar ......ama hep karbonhidrat olmuş ......

boşver ay sonuclar güzel cıksında bişicik olmaz bni gunluk kalori bombardımanından

bugün karbonhidratçı sen olmuşsun
bedişim yazar şimdi kaydirigubbakcemile3

ya aeben bende numarası silinmiş telefon deiştirirken gidio hep sime atmamısım hayale bi mesaj settirsen sorsan aklım kaldı

Back
X