• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bi gelip bi gittim cevap veren olduysa görmedim valla kusuruma bakmayın :KK68:

İşlerim hafifledi menülerime odaklanıcam inş.

Oğlum dr gitti nerdeyse aynı kilomuz aynı sorunlar var onun listesini yapıcam bende.

Hem onun için hem kendim için umutluyum.
Kontrolü takibi olucak sonucuda inşallah

Oğlum dr gitti nerdeyse aynı kilomuz aynı sorunlar var onun listesini yapıcam bende.

İnşallah her şey çok güzel gider.

Sizde demi kilo ırsi tugcede bana çekmiş oğlun kaç yaşında kız yazık bu çocuklara valla şimdiden önlemini al yeri geliyor ben ekmeği elinden alıyorum napim şimdi üzülür ama sonradan pişman olacağına yemesin daha iyi

Hepsi bitti canım eşimin odası hariç oda benlik değil kendi yapacak diğer ev yarın temizlemeye gidicem bişey kalmadı orda hepsi geldi doğalgazı acmaya gelecekler bugün evden çıkmamam lazımmış gidemesim yine ufak tefek şeyler bırakmıştım temizlerken lazım olacak diye birde merdivenin altında mangal semaver falan vardı onlar gelecek ama koymaya yer yok burda merdiven altını kullanmaya izin vermiyorlar bakalım nolacak
Oh ellerine sağlık, inşallah onlara da yer bulur yerleştirirsin❤️

Bugün daha iyiyim. Vücut spora alışık değil napsin tepki veriyor. Aslında yaparken yorulduğumu çok hissetmedim ama. Çok kas yapmışım ondan heralde :KK45:
Bende ayni durumdayim suan biliyormusun ham vucut aynen spora alisik degil birden kesiliyor bugun spor yapamadim mesela zor oturup kalkıyorum

Back
X