• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İnşaAllah bir iki damla dökünce iyi geldi. Ben üzüldüm bırakayım demiyorumda 1 hafta uzadı hedefime varmam koskoca 1 hafta 😔
Yaaaa deme öyle ben neler yaptimda olmadigi günler oldu 100grama bile bazen şükrettim hep beynime yanlis sinyal yolladim kizdilar bana pozitif ol eminimki pozitif olunca çokkkk guzel eksiyle geliyosun:KK19::KK60: üzülme nolurrrr arkandayiz

Gunaydin nassin bugun bebişin nasil :KK36: :KK36: :anne::anne:
Henüz uyuyor ama uyanmak uzere sanirim cnm 😁 ins dunku sorunlarla karsilasmam ben daha iyiyim sporumu yaptim bomba gibk gune basladim eksiyide görünce dunku yorgunluk gitti simdi kahvalti yapayim 🤣🤣

Yaaaa deme öyle ben neler yaptimda olmadigi günler oldu 100grama bile bazen şükrettim hep beynime yanlis sinyal yolladim kizdilar bana pozitif ol eminimki pozitif olunca çokkkk guzel eksiyle geliyosun:KK19::KK60: üzülme nolurrrr arkandayiz
Fenaa gaza geldim abla inşaAllah haftaya 2 kg daha gitmiş olacak 🏃‍♀👊🏻💪

Fenaa gaza geldim abla inşaAllah haftaya 2 kg daha gitmiş olacak 🏃‍♀️👊🏻💪
500gramin bile bendeki degerini biliyorum 2paket sanayag atmis oluyoruz dime yapicaksin pes etme sakin :KK60:

Son düzenleme:
Back
X