• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Fenaa gaza geldim abla inşaAllah haftaya 2 kg daha gitmiş olacak 🏃‍♀️👊🏻💪
Evet iste boyle hemen yukselsin moraller pazartesi bile eksi gorursun yeterki enerjini dusurme bu hafta 100 gram gider haftaya 2 kilo sen bırakma dusuncen pozitif olsun olmadi veremedm dersen olmaz bu hafta olmadi evet ama haftaya bomba gibi eksiyle gelicem de kendine 👍👍👊👊💪💪

Sarma falan ayip oluyor nenenmmm ,oyuna gelme 6.takim :KK53:
Birileri bişeyler söyledi sarmalar dolmalar börekler yapılıp yeniyomuş sende dahilmissin icine açık ol kaptan sopasiyla vururken acıtmıcak:sinirli::sinirli::sinirli::sopa::sopa::sopa::sopa:

haftasonu geldi kızlar.:)
yarin ev dök yala temizlik yapmak lazim .
bide çocuk ilgi istiyor oyun istiyor ee nabicam...
babaannesigil köye gitmezse tamam... giderse bilemem..
bu sabah banyodaki çeşmeyi açik biraıp gittiğim için kocamdan azar yedim :olamaz::olamaz::olamaz:
Hee valla be zaten temizlik bir bitmiyor yap yap ayni bide bebis var ona.ilgi 7 yasidakinin ebada odevi sonra yemek yap aksam oldu koca gelsin sofra kur kaldır 🤣🤣 amaninnn niye acik biraktin kiz.cesmeyi 😀😀

Birileri bişeyler söyledi sarmalar dolmalar börekler yapılıp yeniyomuş sende dahilmissin icine açık ol kaptan sopasiyla vururken acıtmıcak:sinirli::sinirli::sinirli::sopa::sopa::sopa::sopa:
Yok ya burda paylaşmıştım o menümü abarti birşey olsa hatırladınız:) haftanın ilk günlerinde paylaşmıştım dileyen bulup bakabilir:KK51:

Hee valla be zaten temizlik bir bitmiyor yap yap ayni bide bebis var ona.ilgi 7 yasidakinin ebada odevi sonra yemek yap aksam oldu koca gelsin sofra kur kaldır 🤣🤣 amaninnn niye acik biraktin kiz.cesmeyi 😀😀
bu kaçinci .. :KK70:
unutuyorum nabim adam benim yüzünden paranoyak olmuş.. sürekli açık birakıp gittiğim için :KK70: kontrol delisi hiç yok bende :KK70: ah migi ah :kızgın: :olamaz:

ah insta da özlem kosifi de karantinada ev hanimlarinın imtihani paylaşmış ya Ayni onun gibiyim :KK70:

Yok ya burda paylaşmıştım o menümü abarti birşey olsa hatırladınız:) haftanın ilk günlerinde paylaşmıştım dileyen bulup bakabilir:KK51:
inanıyoruz sana merak etme yediğini zaten yazardin diyilmi:KK19:

Evet iste boyle hemen yukselsin moraller pazartesi bile eksi gorursun yeterki enerjini dusurme bu hafta 100 gram gider haftaya 2 kilo sen bırakma dusuncen pozitif olsun olmadi veremedm dersen olmaz bu hafta olmadi evet ama haftaya bomba gibi eksiyle gelicem de kendine 👍👍👊👊💪💪
Dedim bile 700 ml su bitiyorr yumurtalarım haşlanıyor 🏃‍♀️

Süper takımım karın egzersizim de bitti

Bildirim

Geçen hafta 61,100
Bu hafta. 59,100. 🤩🤩🤩
Fark : 2,000
% 3,27

🥰🥰🥰
Bireysel tabelada olabilirim 😍😍😍

E Elif_Eylul Zipzip- Zipzip-
0D2678AE-9E4A-44F2-A807-8617100D515B.webp

bu kaçinci .. :KK70:
unutuyorum nabim adam benim yüzünden paranoyak olmuş.. sürekli açık birakıp gittiğim için :KK70: kontrol delisi hiç yok bende :KK70: ah migi ah :kızgın: :olamaz:

ah insta da özlem kosifi de karantinada ev hanimlarinın imtihani paylaşmış ya Ayni onun gibiyim :KK70:
:KK70:evet ya o kadını biliyorum acayip manyak bisey 🤣🤣🤣 1.sinif anneleri diye videosu vardi onu izleyince takibe almistim :KK70::KK70::KK70:

Back
X