Benim her kahvaltımda vardır onlarYogurt,salatalik,dereotuda ödem atiyo bilgine![]()
Dereotu, maydanoz , nane limonlu yerim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim her kahvaltımda vardır onlarYogurt,salatalik,dereotuda ödem atiyo bilgine![]()
Sabitim kaç gündür.. haftasonu vücudu şaşırtma niyetim var abartmadan.. o yüzden pazartesi dedim dur o zmn perşembe yapim.. yeşil elmam yok alim onu varsa..Tartıdan 1 veya 2 gün önce yap motive olursun perş günü öğle akşam çorba iç sabah yeşil elma arada yeşil elma
Cuma şenşensin ortalık![]()
Ben saldım yine kaçtı ipin ucu şimdi bide ailemin yanına gideceğim 1 hafta hepten kaçar
Gözümü kapattım yedim hep.. bi açtım hopp 10 kiloOlmaz tabi hep gözümüzü kapatıp yiyoz sen ne saniyosun oyuzden şişko oldukki![]()
![]()
![]()
Aslinda en kilolu olduğum zamanlardı ama hic karsima çıkmamıştı burasi o zamanlarda 22 -23 yaşındaydim :)ihtiyac olmamıştır belki . yaşla da ilgili olabilecek birşey.
Aynen bağımlılık yapıyor zaten bir süre sonra zamanında 3 gurupta birden çene yapmıştım
Birde birşey farkettim ben diyeti bırakalım baya olmuş.cunku kondisyon bisikletini bir arkadaşa hediye ettik.
Mekik aleti ni baska birine
Evde bir tek pilates topu ve lastiği var onunda geçen bazanin dolabın üstü aradım bulamadım.
Artık bol bol yürüyüş yapıcam birazdan çıkarım![]()
Neden ki :)1.ciligi unutun kızlar![]()
Free listedeki artilar etkilemiyor ki :)Aynen listede artı var çünkü
Ama geçen hafta 1. Olup bu hafta sonda olmayız
E Elif_Eylul napıcaz haftayaaç yaşasak bile kilo gitmez bi formül bulmalıyız, ananası yapalımmo ne dersin
Ya da bu lezzeti damak çatlatan çorbamızı sadece perş mi yapsak ???
Tamam canim donunce devam edebilirsin burayadaBen saldım yine kaçtı ipin ucu şimdi bide ailemin yanına gideceğim 1 hafta hepten kaçarartık bu böyle olamayacak dedim dönünce diyetisyen gitmeye karar verdim belki o ise yarar
Benim tanımadığım eski üye var artı olanAslinda en kilolu olduğum zamanlardı ama hic karsima çıkmamıştı burasi o zamanlarda 22 -23 yaşındaydim :)
Neden ki :)
Free listedeki artilar etkilemiyor ki :)
Tamam canim donunce devam edebilirsin burayada![]()
Cook yorulmusim bugun farkında degilim.izin donusu ama haftaya cok guzel yuzdesi olacaktırBenim tanımadığım eski üye var artı olan
Ablacim zehraya ulasma sansim yok hem 300 hem 700 demis 300 u aldim yanlis yazmisListede hata gördüm canim zehranin kilo yanlışYoulost16
Tamam canimAblacim zehraya ulasma sansim yok hem 300 hem 700 demis 300 u aldim yanlis yazmis
Kabak aşkına baş parmagimi kestim dograrkenyap yap kabak elma kabak elma ama yesil olandan![]()
Geçmiş olsun canimKabak aşkına baş parmagimi kestim dograrken![]()
Kırmızı dolaplar gözünü almıştırKabak aşkına baş parmagimi kestim dograrken![]()
Benimde kesildi kabaktan degilde banyoyu ovalarken kırılmış fayans varmış görmedim banyo kan içinde okadar kanadi yanii gecmis olsun cancağzimKabak aşkına baş parmagimi kestim dograrken![]()
Gecmis olsun canimBenimde kesildi kabaktan degilde banyoyu ovalarken kırılmış fayans varmış görmedim banyo kan içinde okadar kanadi yanii gecmis olsun cancağzimsanada kabaklarada dikkat et
![]()
Sağol canimGecmis olsun canim![]()