• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aaa kızlar benm bilgisayar sapıttı galiba ikişer ikşer yolluyo mesajları

saol nazlım hoşbulduk sen nasılsınnn??

evet elsecm işte aslıdna degişikliğe kilolarımzdan önce kafamızdan başlamalıyız insanlar neler giyiyo giyimde dogru renklrei fogru şekli seçmek acayip önemli,bir tarz yakalamk mesela... Bu yüzden kk yı çoks eviyuorum çünkü bugün ne giydin diye bir bölüm var mesela sizde takip edeiblrsiniz giyim tarznı begendigim insanlar neyle neyi giymiş renk olarak onlara diakkat ediyorum ayrıca pembe dolap die başka bir başlık var orda da kk bayanları ürünlerin resimlerini koyuyolar bazen benm dibimde satılan ama haberimin bile olmadıgı ucuz şeyleri ögreniyorum süper oluyo.

uçurtma avcısını okudun mu canım ben ondan başladım çok övdüler şimdilik çok güzel gidiyo. Yaşasn benim gibi bi kitap kurdu daha var galiba:=))

uçurtma avcısını okumadım canım . Bende kitap okumayı çok seviyorum. Bin muhteşem güneşte güzel şuanda benimde iyi gidiyor.

slm herkese cadılar nasılsınız,
ben nasılım hemen diyem iyiyim şükürler olsun gelip giden baş ağrımla yeni işimle uğraşıyrum yolunda herşey şükürler olsun,
bu akşam mr sonucunu alcam ama ancak haftaya pazartesi dr a gösterebilcem randevu o zamana izin alabildim
sizde ne var ne yok nasılsınız...

hoşgeldin hayalciğim biz iyiyiz canım. Sonuçları öğrendiğinde haber ver bize olurmu merakta bırakma bizi

slm herkese cadılar nasılsınız,
ben nasılım hemen diyem iyiyim şükürler olsun gelip giden baş ağrımla yeni işimle uğraşıyrum yolunda herşey şükürler olsun,
bu akşam mr sonucunu alcam ama ancak haftaya pazartesi dr a gösterebilcem randevu o zamana izin alabildim
sizde ne var ne yok nasılsınız...

hoşgeldin hayalimm iyi haberlrini bekliyorzz keşke pzt den önceye randevu olsaydı... ama ben inanıyorum birşey yok hayalimm moral çok öenmli.
uçurtma avcısını okumadım canım . Bende kitap okumayı çok seviyorum. Bin muhteşem güneşte güzel şuanda benimde iyi gidiyor.

uçurtma avcısı da bin muhteşem güneşin yazarının kitabı canım aklında olsun çok güzel dediler bitirnce söylerm nasıl oldugunu hemen bitrrim zaten çok kitap okudugum için bir kaç güne biter.

hoşgeldin hayalimm iyi haberlrini bekliyorzz keşke pzt den önceye randevu olsaydı... Ama ben inanıyorum birşey yok hayalimm moral çok öenmli.

uçurtma avcısı da bin muhteşem güneşin yazarının kitabı canım aklında olsun çok güzel dediler bitirnce söylerm nasıl oldugunu hemen bitrrim zaten çok kitap okudugum için bir kaç güne biter.

biliyorum canım duymuştum kitabı elimdekileri bitireyim. Onuda alıp okumayı düşünüyorum.

iyi günler kızlar .. nasılsınız ..

eşim hasta evede oyüzden açamıyorum pc .......haberiniz olsun .....sevgiler ..

selam kızlar

UÇURTMA AVCISINI ben okudumkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

hasan inanılmaz etkileyici bir karakter ve ceylincim bircümle var senin için bin tane olsa yakalardım diye oy bu cümle beni o kadar çok etkiledi ki neyse fazla konuşmayayım kitabın büyüsü kaçmasınbenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki

ben şu ara mesneviyi okuyorum annem süper kitaplar almış katarinanın hayatı var ben tarihi kitapları ve otobiyografileri çok severim şu ev koşturması bitsin hemen alacağım a.sa.sa.s

nazlım ceylin bakalım ne varmış öğrenip söz hemen ilk fırsata yazcam güzeller
siz bu kısı bu kaadr düşünürsünüzde o sizi habersiz bırakırmı heç Şeniz
ceylinim bencede bişi yoktur tatlım hastyalıkla işim olmaz benim önemsiz bişidir bu aman takmayın :),
sonuçları sorcak birini bulursam eğer pazartesiye kalmadan inş öğrencem güzeller bi o güne boş yer vardı,
aslında bide cumartesi öğlen vardı ama Allahın izniyle inş Nasip ederse kurban olduğum CANım gelcek hastaneye gitmek istemedim bende o gün :)))...

aebencim eşine çoook geçmiş olsun
hayalim dualarımız hep seninle kuşum senin güzel haberlerini alacağız biliyorum bütün kalbimle inanıyorum bebişimmm

iyi günler kızlar .. nasılsınız ..

eşim hasta evede oyüzden açamıyorum pc .......haberiniz olsun .....sevgiler ..

çok geçmiş olsun eşine aeben

nazlım ceylin bakalım ne varmış öğrenip söz hemen ilk fırsata yazcam güzeller
siz bu kısı bu kaadr düşünürsünüzde o sizi habersiz bırakırmı heç Şeniz
ceylinim bencede bişi yoktur tatlım hastyalıkla işim olmaz benim önemsiz bişidir bu aman takmayın :),
sonuçları sorcak birini bulursam eğer pazartesiye kalmadan inş öğrencem güzeller bi o güne boş yer vardı,
aslında bide cumartesi öğlen vardı ama Allahın izniyle inş Nasip ederse kurban olduğum CANım gelcek hastaneye gitmek istemedim bende o gün :)))...

inşallah önemsiz bi duruma karşılaşıcaksın hayalcim :Saruboceq:

iyi akşamlar kızlar...bu iş gadınlığını ben pek sevdimsırnaşık şeyvalla daha düzenli oldum yahu evdeyken salaldığım işleri çalışırken daah çabuk yapıyorum,çalışma hayatını unutmamışım kaydirigubbakcemile3 eskidende böyleydi evde oturunca nasılsa evdeyim diyip sallıyo bazen insan neyse sabah standart kahvaltımı ettim yazmıştım sabah yine yazayım
2 dilim light ekmek
domates
2 zeytin
haşlanmış yumurta
maydonoz
şekersiz çay

öğlen
1 yeşil elma

akşam
zeytinyağlı enginar
yoğurtlu semizotu

gecede yeşil çay içitkmi tamamdır

sizler nasılsınız?
hayalcim inşallah iyi çıkar sonuçların güzel haberlerini bekliyoruz..

aebencim eşine geçmiş olsun tez zamanda iyileşirde aramıza hemencik dönersin inş.kaydirigubbakcemile3

elsecim bende aynen bol bol alırdım eskiden artık öyle yapmıyorum farkettimki öyle daha kilolu görünüyomuşum şimdi tam üstüme göre alıyorum daha şık duruyo gerçekten,neyse kızlar ben kalkıyorum işlerimi bitireyim hepinizi öptüm iyi akşamlar...a.s.

ben geldi iyi akşamlarr

aebenım abime gecmişler olsun acil şifalar (erkeklerin hastalıgıda heccc cekilmez ama neysee)

kendime veliaht buldum elseyi naslıyı iyi oldular

ceylinim bol giymeyi asla sevmem ben gerci bol bişi bulamıyodum eskiden o ayrıda yaglar börtlemeyek darlıkta en efdalidir bende severim kitap okumayı ama hiç para verip almışlıgım yok kimde bulursam ne olursa alır okurum eniştemin osmanlı tarihlerini kjaynımın halit ertugrul kiaplarını sonra bi tolsyoy amcanın o tuglalarını onu cok seviorum ben aman nesee

ösgeee bakıyorum tam gaz devam eriyecen yakında

doram ole deyince kucagında evtelefonuyla oturuyosun gibi canlandın gözümde :)))

Son düzenleme:
benım bugun diyet gumledi kızlar sabah bay bi ekmekle kahvaltı ara 1 tane meyveli turta akşam koca tabak bulgur pilavı ayran salata e bulgurlar şişti şimdi sodayı kim napsın 1 litre kola aldım ohh buz gibi özlemişim bugunluk affedin artık halı yıkadık dunya kadar pasta yaptım kermese falan film koptu bölelikle

iyi akşamlar kızlar...bu iş gadınlığını ben pek sevdimsırnaşık şeyvalla daha düzenli oldum yahu evdeyken salaldığım işleri çalışırken daah çabuk yapıyorum,çalışma hayatını unutmamışım kaydirigubbakcemile3 eskidende böyleydi evde oturunca nasılsa evdeyim diyip sallıyo bazen insan neyse sabah standart kahvaltımı ettim yazmıştım sabah yine yazayım
2 dilim light ekmek
domates
2 zeytin
haşlanmış yumurta
maydonoz
şekersiz çay

öğlen
1 yeşil elma

akşam
zeytinyağlı enginar
yoğurtlu semizotu

gecede yeşil çay içitkmi tamamdır

sizler nasılsınız?
hayalcim inşallah iyi çıkar sonuçların güzel haberlerini bekliyoruz..

aebencim eşine geçmiş olsun tez zamanda iyileşirde aramıza hemencik dönersin inş.kaydirigubbakcemile3

elsecim bende aynen bol bol alırdım eskiden artık öyle yapmıyorum farkettimki öyle daha kilolu görünüyomuşum şimdi tam üstüme göre alıyorum daha şık duruyo gerçekten,neyse kızlar ben kalkıyorum işlerimi bitireyim hepinizi öptüm iyi akşamlar...a.s.

sen diyette sğpersin iş hayatıda tamam kim tutar artık seni kardeşin kızmı erkekmi nie merak ettiysem anlamadımda benım kocacıkta aynen siparişler ucusuyo havada yazıkya ev ortamı başka bişiyy halı özledik die gecen koltuga cıkartamadım meseladelikafadulden

benım bugun diyet gumledi kızlar sabah bay bi ekmekle kahvaltı ara 1 tane meyveli turta akşam koca tabak bulgur pilavı ayran salata e bulgurlar şişti şimdi sodayı kim napsın 1 litre kola aldım ohh buz gibi özlemişim bugunluk affedin artık halı yıkadık dunya kadar pasta yaptım kermese falan film koptu bölelikle

ooh afiyet osun bedişçim kaydirigubbakcemile3

benimde bugün yediklerim

sabah kumru

öğle 2-3 kaşık pilav

akşam fırında tavuk ve patates (2 dilim) + 1 dilim kepek ekmeği + 1 közlenmiş kırmızı biber

az önce de 2 domates yedim çok lezzetliydiler cokacimcoook

ama aranıyorum şuanda malesef ki eve aburcubur almamışım :roflol:

sen diyette sğpersin iş hayatıda tamam kim tutar artık seni kardeşin kızmı erkekmi nie merak ettiysem anlamadımda benım kocacıkta aynen siparişler ucusuyo havada yazıkya ev ortamı başka bişiyy halı özledik die gecen koltuga cıkartamadım meseladelikafadulden

kızkardeşi var bildiğim kadarıyla
resimerinde vardı yerimseniben

Back
X