- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
Bu hafta spor hocamız ablam yandın haberin olsun 250 puan altı kabul Dell günlükVermedim değil veremedim lütfen ikisi farklı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu hafta spor hocamız ablam yandın haberin olsun 250 puan altı kabul Dell günlükVermedim değil veremedim lütfen ikisi farklı![]()
Vermedin, çünkü diyetine sadık kalmadın canısıVermedim değil veremedim lütfen ikisi farklı![]()
Bu hafta spor hocamız ablam yandın haberin olsun 250 puan altı kabul Dell günlük![]()
![]()
![]()
Vermedin, çünkü diyetine sadık kalmadın canısı
Ama seni bu yarış motive edecek ve böyle kilo vereceksen her türlü desteklerim seni
Amaaaa bizim takım kazanıcak![]()
Belki de kırılma noktan bu haftadırSadakatsizlik değil abla :)
Hep karşıma çıkıyor yapamadıklarım malesef.
Ben sadece önüme bakmak istiyorum.
Kiz ne az kalmış zaten yeni başladım
..
Ama tehlikeli sularda yüzüğum doğrudur...
Boğa burcu ve diyet dünyanın en zor ikilisi
Irsi olan ailenin yemek kültürü, bunu da anne belirler, evde ne pişer ne yenilirse ona göre olur
Mesela çocukken ekmeksiz yeme derler ya, bizde denmez, ben oğluma alıştırmamaya çalışıyorum ne yemek olursa olsun ekmek vermem, ama eşim daha sever
Mesela bende hiç çorba kültürü yoktur, ama eşimin ailesi çorbasız oturmaz
Vücut tiplerimiz değil yeme kültürümüz ırsi bence
Ben varım kaptanim ins iyi olan kazansın@Eliff Eylull
@Youlost16
@Findikfaresi123
@fattylamb94
sportie
madamhd
@Elalis
retro_hippo
@Nidsalii
@Evvab
@Zeynolin44
@Canfeb
Gulumse24
@Lili 38
@Zeyneb38
@leydii18
@snglmlk
@medusares
Queen mom
Thinkerwoman
@selensu82
@hasbeenandgone
@Elhan
@sudem34
@Nilar
Kizlar cumaya kadar 90 lar grubu ile yaris yapiyoruz asil liste ve free listede katilmak isteyenlerle yaris yapacagiz iyi olan kazansin
90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!
KK' nın Sevgili Üyeleri, Kilonuz 90 kilo ve üzerindeyseve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz.. Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi...www.kadinlarkulubu.com
Tsk ederim kaptanımSuper eksi tebrik ederim canım ❤
Valla cnm bende sastim bu kadar hizli ama sporum cok etkisi var ciddi anlamda belki yalan gibi gelir kilo verisim ama resim yükleyemiyorum ben buraya nedendir yoksa tarti fotosuda aticamBu nasil bir kilo vermedir yaaa masAllah
Insallah kaptanım sporu tam.duzene sokunca on numara sonuc alıyorumMaşallah
Çok güzel olmuş harikasın canım , ❤❤❤
Haydi devam![]()
Tsk ederim cnm sanırsam hirs yaptim ondan kacamak yok tatli yok tuz yok abur cubur asitli içecek yok sonuc bu oluyoryeni başlayınca çok gider eyvallah da 4 kilo da nasıl gider arkadaş
Valla tebrikler![]()
Normal bir diyet listem var desem yalan olur cunku ogun ne yaptiysam onu yiyorum aslında sadece tabağımi kuculttum ve aksam 19dan sonra yemedim ve spor tabiki ve sune yiyip ne içiyorsunuz ben kafayi yicem 4 kilo nedir ya bennn 400 gr![]()
Ben de varım@Eliff Eylull
@Youlost16
@Findikfaresi123
@fattylamb94
sportie
madamhd
@Elalis
retro_hippo
@Nidsalii
@Evvab
@Zeynolin44
@Canfeb
Gulumse24
@Lili 38
@Zeyneb38
@leydii18
@snglmlk
@medusares
Queen mom
Thinkerwoman
@selensu82
@hasbeenandgone
@Elhan
@sudem34
@Nilar
Kizlar cumaya kadar 90 lar grubu ile yaris yapiyoruz asil liste ve free listede katilmak isteyenlerle yaris yapacagiz iyi olan kazansin
90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!
KK' nın Sevgili Üyeleri, Kilonuz 90 kilo ve üzerindeyseve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz.. Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi...www.kadinlarkulubu.com