Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İnşaAllah devam 4. Haftam diyete başlayalı 1 ay bitiyor dönüp baktığımda çok bişey gitmedi gibi geliyor..
Birde her köye gittiğimde köydekiler tığ olmuşsun diye dalga geçiyor vermemişsin demek istiyorlar.. boşver ye can boğazdan gelir diyorlar 🤬🤬🤬🤬🤬
İnsanları fiziksel özelliklerine göre eleştirenlerden nefret ediyorum boşver canım sen onları...

H hasbeenandgone ortim bu hafta doğru düzgün yemedin ama çok çalışıp aç kalıyorsun diye korkuyorum yine de kilona bayıldım seninle gurur duyuyorum arkadaşım❤
Zipzip- Zipzip- sağol kaptanım❤
sportie sportie ve @EliffEylull ikiniz de bu duruma o kdr yakınsınız ki tüm çabanızla azminizle bayılıyorum ikinize de❤
Canım ortim tatilde sana layık olmaya çalışıcam. Pazartesi söylerim kilomu....

Günaydın kizlar güzel bir hafta olmasi dileğiyle :KK68: :KK68: :KK68:
8gun önce gelen regl şaştım kaldim bugün tartilmasam iyi olur Zipzip- Zipzip- 3gundurde wcye cikmadim aksam 2tane hap ictim mesela banamisin demedi:KK14::KK14::KK14: ciksaydim regl onemli degildi benim için
Ben bu tarz problem yaşadığımda acı çehre yutuyorum çok iyi geliyor. Yarım saat sonra etkisini gösteriyor. Ama ilaç gibi bitkisel şeylerin etkisinde kişiye göre değiştiği için onersem mı bilemedim 🙄

Irsi olan ailenin yemek kültürü, bunu da anne belirler, evde ne pişer ne yenilirse ona göre olur

Mesela çocukken ekmeksiz yeme derler ya, bizde denmez, ben oğluma alıştırmamaya çalışıyorum ne yemek olursa olsun ekmek vermem, ama eşim daha sever
Mesela bende hiç çorba kültürü yoktur, ama eşimin ailesi çorbasız oturmaz
Vücut tiplerimiz değil yeme kültürümüz ırsi bence
Birebir katiliyorum annem biz küçükken ekmegi cok yumurtayi az alin derdi aman aman bir yokluk cekmedik ama demekki cok cokda iyi degilmisiz biz ekmegi yemekten fazla yiyerek buyuduk suanda ekmekle kurdugum iliski ve bagi anlatabildimmi aramizda yillarin aski var😂😂

Valla cnm bende sastim bu kadar hizli ama sporum cok etkisi var ciddi anlamda belki yalan gibi gelir kilo verisim ama resim yükleyemiyorum ben buraya nedendir yoksa tarti fotosuda aticam
Olurmu canim vermediğin kiloyu niye yazasin mutlaka vermissindir masaAllah cok iyi yaa

Bu sabahki kilocum
Eksi 200 gr

Eklentiler

• 20200622_084301.webp
    20200622_084301.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 24
İstediklerini desinler, hiç sesini çıkarma sen son sözünü , yeni bedeninle söyleyeceksin. Senin çok kilo vermediğin tabi belli olmaz, çünkü bol giyiyosun, hatların belli olmuyo , o yüzden de hemen anlaşılmaması normal
Ama 1 ay daha geçsin o zaman ben görücem bi 70 in altına inde bakalım görecekler mi
Görmeyecekler mi
Çokda umurumda değil söyledikleri aslında 😘 biraz rahatsız oluyorum sadece 🥴 düşülecek o 70in altına inilecek 67 ilk hedef koymuştuk👍🏻 sonrada Allahın izniyle 60ın altına düşülecek :spor: hadi bakalım Allah kuvvet versin bizlere istediğimiz kiloya inelim 🤲

Çokda umurumda değil söyledikleri aslında 😘 biraz rahatsız oluyorum sadece 🥴 düşülecek o 70in altına inilecek 67 ilk hedef koymuştuk👍🏻 sonrada Allahın izniyle 60ın altına düşülecek :spor: hadi bakalım Allah kuvvet versin bizlere istediğimiz kiloya inelim 🤲
Aminn kuzucumm😍

Pazartesi bildirimi
Cuma
76.7
Pazartesi
76.6
Fark
-0.100 gr
Bugünden itibaren 3 öğün beslenmeye geçiyorum deneye yanıla gidiyorum biraz yavaş gidiyor ama gidiyor elhamdülillah
sportie sportie günün sporunu veriyormusun bugün etiketlersen çok sevinirim
Zipzip- Zipzip- bildirim burda komşucum 🥰 bu hafta Cuma inşaAllah ölçülerimide yazayım 🤗

İnsanları fiziksel özelliklerine göre eleştirenlerden nefret ediyorum boşver canım sen onları...
Ben kilonun genetik olduğunu düşünüyorum benim ablam annem hep kilolu bende keza öyleyim.. eşimin genetiğide başta kendisi olmak üzere gayet zayıf o yüzden herşeyi yerler hiçde almazlar 🤬:53:

Back
X