Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar yeni gördüm birçoğunuz bana rep vermişsiniz çok sağolun..Elleriniz dert vucüdunuz yağ görmesin...
senin yüzünden gelmiyom özge hanımefendüüüüü delü gacı.gıccccıkkkkk..estirikli,mannnnyaaaakkkk.....:dilcikar:lülülülülülükafamçokkarıştınaniknanikdelikafadulden-tatlicadiarzu-.günaydın kızlar
maytapcım bizim yakışıklıya nazar mı değdi yoksa kıyamam ben onainşallah ciğerlerine inmemeştir
valla hayatımda hiç böyle karnem olmadı benimbenneyaptımki kalmışım yawwww
neyse birdahaki analize kadar bir yıldızlı beş alırız dimi yakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
oh refim geçmiş fatum gelmiş pammıkkkk ayakları hasta olmuş amanda amannnn
kızlar pınar gelmiyo ben bu duruma üzülüyorummm pınarı çok severim her zamanda söylerim :asigim::asigim:senağlamasenağlamasenağlama
ama benim özge hanım diyerek gıcık etti o ayrı:roflol::roflol::roflol::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
senin yüzünden gelmiyom delü gacı.gıccccıkkkkk..estirikli,mannnnyaaaakkkk.....:dilcikar:lülülülülülükafamçokkarıştınaniknanikdelikafadulden-tatlicadiarzu-.
kayınvalidem ağaçtan düştü şimdi bizde. omuzundan kolu kırık,kafasınıda yarmış canım benim,
ASİİİİ ben özgeyide seviyom senide ama özgeyi daha az.klava:..çünki onun ağzı karabiber istiyo..
klava:ablalarını üzüyo:asigim:,bide kendinden 12-13 yaş büyüklere dil çıkarıyo...lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
hadi hepinizi öptüm , ben artık girmem dedim kendimi naza çektim,bakın esastan giremiycem şimdi 1 hafta 10 gün ah banaklava:ah bana
klava:
biraz daha çenen düşerse 6-7-8 bilem olur:roflol::roflol:.bak biz çenemizi tutuyoz,3 te geziyoz:roflol::roflol:
senin yüzünden gelmiyom özge hanımefendüüüüü delü gacı.gıccccıkkkkk..estirikli,mannnnyaaaakkkk.....:dilcikar:lülülülülülükafamçokkarıştınaniknanikdelikafadulden-tatlicadiarzu-.
kayınvalidem ağaçtan düştü şimdi bizde. omuzundan kolu kırık,kafasınıda yarmış canım benim,
ASİİİİ ben özgeyide seviyom senide ama özgeyi daha az.klava:..çünki onun ağzı karabiber istiyo..
klava:ablalarını üzüyo:asigim:,bide kendinden 12-13 yaş büyüklere dil çıkarıyo...lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
seni seviyorum diyorumbaşka da bişey demiyorum
ama şu pilates topunu bana verirsen daha çok severim:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
Nazlıcım çok haklısın çok sessiz ve isteksiziz ben dahil buna hatta başı çekiyorum tabi bunda aksiliklerin peşimizi bırakmamasının büyük payı var canım. Bakalım ne olacak sonumuz ben 1 kilo daha almış bile olabilirim çok korkuyorum yaz geldi ve göbeğim kötü durumda senle yarışalım mı?? fıstıkkkkkkkkkkkk
Nazlıcım çok haklısın çok sessiz ve isteksiziz ben dahil buna hatta başı çekiyorum tabi bunda aksiliklerin peşimizi bırakmamasının büyük payı var canım. Bakalım ne olacak sonumuz ben 1 kilo daha almış bile olabilirim çok korkuyorum yaz geldi ve göbeğim kötü durumda senle yarışalım mı?? fıstıkkkkkkkkkkkk
:roflol::roflol::roflol: maniak gacılar .......birbirinizi ve bizi üzdügünüzle kalıyosunuz ....:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:lülülülülülüsenin yüzünden gelmiyom özge hanımefendüüüüü delü gacı.gıccccıkkkkk..estirikli,mannnnyaaaakkkk.....:dilcikar:lülülülülülükafamçokkarıştınaniknanikdelikafadulden-tatlicadiarzu-.
seni seviyorum diyorumbaşka da bişey demiyorum
ama şu pilates topunu bana verirsen daha çok severim:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar: