• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

arkadaşlar yeni gördüm birçoğunuz bana rep vermişsiniz çok sağolun..Elleriniz dert vucüdunuz yağ görmesin...

kızlar öğlen yediklerimle doymadım acıktım. 3 adet kuru kayısı ve 1 adet elma yedim. ve yemekten sonra bekledim ki 2 saat geçsinde öyle yiyeyim diye aferin bana

günaydın kızlar
maytapcım bizim yakışıklıya nazar mı değdi yoksa kıyamam ben ona:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:inşallah ciğerlerine inmemeştir

valla hayatımda hiç böyle karnem olmadı benimbenneyaptımki kalmışım yawwww

neyse birdahaki analize kadar bir yıldızlı beş alırız dimi yakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

oh refim geçmiş fatum gelmiş pammıkkkk ayakları hasta olmuş amanda amannnn

kızlar pınar gelmiyo ben bu duruma üzülüyorummm pınarı çok severim her zamanda söylerim :asigim::asigim:senağlamasenağlamasenağlama

ama benim özge hanım diyerek gıcık etti o ayrı:roflol::roflol::roflol::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
senin yüzünden gelmiyom özge hanımefendüüüüü delü gacı.gıccccıkkkkk..estirikli,mannnnyaaaakkkk.....:dilcikar:lülülülülülükafamçokkarıştınaniknanikdelikafadulden-tatlicadiarzu-.
kayınvalidem ağaçtan düştü şimdi bizde. omuzundan kolu kırık,kafasınıda yarmış canım benim,
ASıııı ben özgeyide seviyom senide ama özgeyi daha az.:oklava:..çünki onun ağzı karabiber istiyo..:oklava:ablalarını üzüyo:asigim:,bide kendinden 12-13 yaş büyüklere dil çıkarıyo...lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
hadi hepinizi öptüm , ben artık girmem dedim kendimi naza çektim,bakın esastan giremiycem şimdi 1 hafta 10 gün ah bana :oklava:ah bana:oklava:

Son düzenleme:
kızlar yaa farkındamısınız takımımız artık çok sesiz. eski 6. takım olsak ne güzel olur. bir birimize gaz vermiyoruz artık hiç sanki hepimiz koptuk burdan.acillll birşeyler bulalım.

senin yüzünden gelmiyom delü gacı.gıccccıkkkkk..estirikli,mannnnyaaaakkkk.....:dilcikar:lülülülülülükafamçokkarıştınaniknanikdelikafadulden-tatlicadiarzu-.
kayınvalidem ağaçtan düştü şimdi bizde. omuzundan kolu kırık,kafasınıda yarmış canım benim,
ASİİİİ ben özgeyide seviyom senide ama özgeyi daha az.:oklava:..çünki onun ağzı karabiber istiyo..:oklava:ablalarını üzüyo:asigim:,bide kendinden 12-13 yaş büyüklere dil çıkarıyo...lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
hadi hepinizi öptüm , ben artık girmem dedim kendimi naza çektim,bakın esastan giremiycem şimdi 1 hafta 10 gün ah bana :oklava:ah bana:oklava:

kaynanana çok geçmiş olsun pınarım. ne işi varmış kız ağasın üstünde.

sağolun kızlar.......
:roflol:kaynanam ağaç tepelerini sever...:roflol:
şaka bir yana durumu çok kötüydü,çok kan kaybetti,gözleri bile morardı, ağacın ucundaki dalları budayacakmışta...kızdık ama çokta üzüldük işte böyle.....

karneleri almışız..hadi ben 9 aydır asynı kiloda geziniyom sınıfta kaldım..aebenim n.iye kaldı ki?o 9 kilo verdi,eee şimdi ben bi 10 kilo versem ancamı sınıfı geçicem..uyyyy bana.

ben giremeyebilirim ya benim neden, böyle kötü bir sonuçla sınıfta kaldığımı anlatın artık siz..onu hamurişleri batırdı deyin.:roflol::roflol::roflol:.işin şakası....lülülülülülü
ben takıma 17 kilo verdikten sonra girdim...ve 9 aydırda bu verdiğim kiloları geri almadım,bunu bile büyük başarı sayıyor ve kendime 100 puan veriyorum..takımda oolmasam kesin o verdiğim,17 kiloyu ben 2 ye katlardım...9 ay kilomu korudum ve üzerinede anca 2 kilo verebildim..ama aralarda 4-5 kilo alıp onlarıda verdim, mesela bayramda....hakkımı yemeyin yanik....yani benim 9 aydır verememe nedenim zaten 17 kilo verdim ya biraz zafer sarhoşluğumda oldu demeliyim...ama mayıs ayı benim ayım...o ay 5 kilo vermezsem yuh olsun bana..şimdi 10 gün felan diet yapmayacağım ama almayıda düşünmüyorum,hepinizi öptüm püsssküüütümüzüde öptüm sevgilerimle.....

Nazlıcım çok haklısın çok sessiz ve isteksiziz ben dahil buna hatta başı çekiyorum tabi bunda aksiliklerin peşimizi bırakmamasının büyük payı var canım. Bakalım ne olacak sonumuz ben 1 kilo daha almış bile olabilirim çok korkuyorum yaz geldi ve göbeğim kötü durumda senle yarışalım mı?? fıstıkkkkkkkkkkkk

senin yüzünden gelmiyom özge hanımefendüüüüü delü gacı.gıccccıkkkkk..estirikli,mannnnyaaaakkkk.....:dilcikar:lülülülülülükafamçokkarıştınaniknanikdelikafadulden-tatlicadiarzu-.
ASİİİİ ben özgeyide seviyom senide ama özgeyi daha az.:oklava:..çünki onun ağzı karabiber istiyo..:oklava:ablalarını üzüyo:asigim:,bide kendinden 12-13 yaş büyüklere dil çıkarıyo...lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

seni seviyorum diyorumbaşka da bişey demiyorum
ama şu pilates topunu bana verirsen daha çok severim:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

Nazlıcım çok haklısın çok sessiz ve isteksiziz ben dahil buna hatta başı çekiyorum tabi bunda aksiliklerin peşimizi bırakmamasının büyük payı var canım. Bakalım ne olacak sonumuz ben 1 kilo daha almış bile olabilirim çok korkuyorum yaz geldi ve göbeğim kötü durumda senle yarışalım mı?? fıstıkkkkkkkkkkkk

tamam refimm yarışalım. bu böyle gitmez kızlar kendimize gelelim biraz iyice saldık kendimizi. değin gibi yazda geliyor. geçen pazar bir gömlek beğendim ama bana uyan bedeni yoktu sadece bakmakla yetin mi öyle ağzımın suyu aka aka .

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ama
kızım ablanın düğününü düşün oradaki çıtırları düşün elbisenden fırlayan simitlerini yağlarını düşün ve yemeğe devam et senkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

seni seviyorum diyorumbaşka da bişey demiyorum
ama şu pilates topunu bana verirsen daha çok severim:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
:roflol::roflol::roflol: maniak gacılar .......birbirinizi ve bizi üzdügünüzle kalıyosunuz ....:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:lülülülülülü

kızlar ya ben bu testlerin içine gömüldüm ya . ne ne demek 2 hafta nasıl bekliycem .......
netten bakıyom ... iyce moralim 0 oldu ya .... öf ki öf ......

Back
X