• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aebenciğim biz keliz sen bizim başımıza sür ilaçları sen bize kızınca ipleride eline alınca çok güzel kilolar verdik ama biz gacılar daha sonra yenmeye başlayınca yine geldik bu hallere . aeben bizi motive et. AEBENCıĞıM BU KADAR STRES YAPMA KENDıNE DOKTOR BAKSIN BıR SONUÇLARA BAKALIM NE DıYECEK.
haklısın nazlım .....:1ninca: önce dr. bi baksın ne diycek süre uzunda ondan telaş ettim ben 2 hafta sonraya gün attılar ya ....

ya kızlar aceba diyorum kromdan olabilirmi gerçi bırkalı çok oldu sedece 20 gün kullanmıştım ....delikafaduldenCADIARZU ama geçen sene diyete balmadan yaptırdıgım testlerdede tokluk düşük görünüyo .delikafaduldenama o zaman o salak dr. bişin yok diyet yapabirsin didiydi ....:dilcikar:

ben kaçtım kızlarrr şunlara bakım ben biri hamile biri çöp adam halı sermeye kalkıyolar Allaha şükür heybetim yerinde bi kucaklıyım şu halıları herkul gibi gelcem

hadin ızlar hep beraber AEBEN BİZİ MOTİVE ETTTTTTT AEBEN BİZİ MOTİVE ETTTT

ÖSGE BİZİ DİSKOYA GÖTÜRRRRR

REFFF BİZİ DÜĞÜNE GÖTÜRRRR

ELSE BİZİ PASTANEYE GÖTÜRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
kısçem cumartesi akşamı okan abi bizi diskoya götürdü ya izlemedin mi yoksa :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
slm herkese hüü ya refe hanım bende aldım ama 1 aydır hergün çikolata yiyorum nerdeyse baş ağrımı bi o kesiyo ilaç almak istemiyom zaten damardan bi dünya ilaç aldım yan etkileri oluyo bide ilaç almak şistemedim :(((
ama olsun bakalım beynimdeki sorun neyse dr bi disinde yeniden sıkı diyete gircem ben hıh :)

raporumu dün aldım kızlar lezyon falan dio ama içinde bi sürü tıbbi terim yazıyo anlamıyom haliyle takıma yazdım raporu bizim yellow hemşire ay bizim o ilgilencek mümkün olduğunca sağolsun bişi öğrenebilirsem sölerim sizde...
hiççç bişeyciğinnn yok bak ben sana diyorum hele sen bana bi rep ver bomba gibi olursun alimallahhh:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:
HA BU ARADAA gecen eski eteklerimi cıkarmıstı 44 beden olup vedalaştıklarımm ama olarda bol geliyo naberrr donum düşük üşük eziom giysim kalmamış çok mutluyum :))

ay bende kendime etek aldım 42 beden :teselli: ama bi bol geliyo şimdi görmeniz gerek çok sevindirik oldumbendea.sa.sa.sa.s

hayaletim güzel sonuc olsunda ay yaparsın diyet kaçmıyo canım

:1hug::asigim::asigim:
hayatı diet bu hatunun yahuu

kızlar ben kaçar çıkış saati geldi yarın görüşürüz inşallah. bugün plates var. ama biraz erken gidip yürüyeceğim önce sonra plates.

slm herkese hüü ya refe hanım bende aldım ama 1 aydır hergün çikolata yiyorum nerdeyse baş ağrımı bi o kesiyo ilaç almak istemiyom zaten damardan bi dünya ilaç aldım yan etkileri oluyo bide ilaç almak şistemedim :(((
ama olsun bakalım beynimdeki sorun neyse dr bi disinde yeniden sıkı diyete gircem ben hıh :)

raporumu dün aldım kızlar lezyon falan dio ama içinde bi sürü tıbbi terim yazıyo anlamıyom haliyle takıma yazdım raporu bizim yellow hemşire ay bizim o ilgilencek mümkün olduğunca sağolsun bişi öğrenebilirsem sölerim sizde...
:1shok: al bi test araştırmacısı daha ...lülülülülülü

hayalim nasılsın güzelim görüşemiyoruz epeydir .....Şeniz geçmiş olsun bu arada ...a.s.

aebenim nen var gülüm yav
du panikleme anladığım kadarıyla bişiye skılmışın bakamadım sayfalara gülüm
bi dr görsün sonra düşün ne var ne yok diye
kıs benm beynim hasarlı tınmıyom bile be taaa pazartesiye attılar günü rapor elimde ama bişi yapamıyom :)))
kendim araştırıyom kötü şiler çıkıyo :)))
en son raporumdan anladığım beynimde 2 tane lezyon var ben senin gibi panik ediyom mu aaaa:)
gülüm nen varsa çok geçmiş olsun inş önemli bişey yokturda bu korkun boşa çıkar Allahım şifa versin...

ozgekrd, aeben+, asi_bulut+, hayal gözlü+, kütahya+, nazli_gulec+, referans+

oy şu güzelliğe bak yaww
asimmm indirdin mi pilatesini

aeben ablam sağol inş sende de önemli bişey çıkmaz
bende çıkan ne kadar önemli ne anlamadım haliyle:))) bakcez görcez

ösge dolanda gel yeni vermişin diı
ölcemi len ben :roflol:...

Canım hayalim sen yeterki iyi ol kilo herzaman verilir canım. İnşallah ki ben inanıyorum önemli hiçbirşey yoktur.:1hug:

özge ben geldim ya o güzellik ondan cınım hıh:)...

sağol refem inş gülüm bakalım ne varsa anlımızda o be gülüm takmıyorum
ama lezyonsa eğer stres sıkıntı sinir aşırı olunca olan şeylermiş büyük olasılıklarla ondansa bu iş yeri yedi beni gülüm stres sıkıntı aman neyse boşver iyiyim ben gene ecük başım ağrıyo geçer ya 1 saat sonra ya yarın yada hemen biradan:)...

sen hele bana bi rep ver bak gözüme ne kadar güzel gözükeceksin:roflol::roflol::roflol:
ay özkem yazılarını özlemişim ....:1hug: bide pembeli bi hatun vardı o nerede ....:roflol:potron wc çıkmıyomu asü ..-tatlicadiarzu-

la veremiyom deyom ösge cadısı maynak danoş :))))
sona vereyim hatırlatta get dolaş gel deyo :) sen çok rep puanı veriyon ösgenin burnu büyüyo sık sık verme diyo :roflol:
gülüm söz veririm ama valla veremedim gı:)
sende o zaman güzel gör bari bene neydem:)

aeben ablam canım benim dedim ya ben çok takmıyorum ama işte neyse yav ii olcaz biz bişiyimiz çıkmicak
Allah kimseye dermansız dert vermesin...

yok ya ikinizde turp gibisiniz size bişey olamazzz bana olur :roflol:
hani türk filmlerinde varya o daha küçük beni alın diye o hesap sizinyerinize ben kendimi feda ediyorum :roflol:

Kütooooooooooooooo görümcem gelmez zati çağırılmazda düğüneee :)))))))) onun yerine seni götürürüm kızımmmmmmmmmm :))))))))

deli ağzından yel alsın kondurma üstüne öle mannak hatun özgeeeeeeeeeeeeeeeee
bizim bişiyimiz yok hıh :))))...

ay özkem yazılarını özlemişim ....:1hug: bide pembeli bi hatun vardı o nerede ....:roflol:potron wc çıkmıyomu asü ..-tatlicadiarzu-

ben ona dedim patron wcye gidince arkadan tekmeyi patlat üstüne de kapıyı kitle bizimle takıl diye ama yapamıyo ki o sırada ayran içmekten sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

asimmm simit mi yiyon ne yapıyon yazsana :roflol::roflol:

sona vereyim hatırlatta get dolaş gel deyo :) sen çok rep puanı veriyon ösgenin burnu büyüyo sık sık verme diyo :roflol:

aeben ablam canım benim dedim ya ben çok takmıyorum ama işte neyse yav ii olcaz biz bişiyimiz çıkmicak
:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5

yok ya ikinizde turp gibisiniz size bişey olamazzz bana olur :roflol: geçen sene daktırda böyle didiydi .:roflol::roflol::roflol:
hani türk filmlerinde varya o daha küçük beni alın diye o hesap sizinyerinize ben kendimi feda ediyorum :roflol:
:roflol::roflol::roflol:

sensin danoş çabuk dolaş ölmeden repimi ver bak bu vasiyetim ona göre :oklava::oklava:

Back
X