• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cok degil bence 62.8 ile mezun olmustun zaten canim 🥰
Yok bacisi o sabah ben 63 300 dum sirf mezun olayim diye hatirliyorsan ohleye kadar yiyip icmedim ve spor yaptim yani 62 800 u o sayede gordum. O yuzden ben 63 300 baz aliuorum ama merak etme 62 yine hedefimde vericem yani Allah in izni ile su kosturmacalar bir bitsin

Yok bacisi o sabah ben 63 300 dum sirf mezun ayim diye hatirliyorsan ohleye kadarvyoyipnicmedim ve spor yaptim yani 62 800 u o sayede gordum. O yuzden ben 63 300 baz aliuorum ama merak etme 62 yine hedefimde vericem yani Allah in izni ile su kosturmacalar bir bitsin
Verirsin canim sen masallah sporda yapiyorsun yediklerine dikkat ediyorsun 🤗🤗🧿🧿

Dün ve bugün ki menüyü yazayım bende :KK76:
31/07
Sabah (11.00)
- 2 yumurta, 1 dilim peynir, 2 zeytin, domates, salatalık, 2 ceviz
Akşam (19.30)
- 1 tabak salata (peynir, zeytin, 2 dilim etimek katmıştım), yarım dilim karpuz
Su: 2 lt
Spor: 40 dk bölgesel
01/08
Sabah (10.30)
- 1 yumurta, 1 dilim peynir, 2 zeytin, 2 ceviz, salatalık, domates, yarım dilim ekmek
Ara (14.00)
- 1 küçük bayram çikolatası
Akşam (19.30)
- 4kaşık kavurma, 1 avuç içi kadar yufka, 2 kaşık soğan salatası, ayran
Su: 1.5 lt
Spor: 30 dk bölgesel :KK49:
Ben beğendim canım menülerini su mümkünse 2 lt gibi olsun

Sabah saat 9 da kalkıp ılık limonlu suyumu içtim

KAHVALTI;

9.30

1 tane haşlanmış yumurta yumurtanın üzerine pulbiber, karabiber, kekik döktüm, 1dometes ,1 salatalık, maydonoz, dere otu,1 kibrit kutusu kadar peynir , 2 dilim kabaklı börek , maydonoz ve kiraz sapı kaynatıp içtim,

ARA ÖĞÜN ;

Yarım kase üzüm, 5 tane tatlı kaşığı ucu boyunda çikolata ,3 dilim baklava

GÜN İÇİNDE;

,1 fincan türk kahvesi

AKŞAM YEMEĞİ;

4 tane kızartılmış köfte ( köfteler çok küçük ve elde yaptım), 1 kase salata, 1 tane orta boy patates kızartma şeklinde dilimledim yanına 1 tane biber koydum ve fırın tepsisine yağlı kağıt üzerine serdim onun üstünede ;kekik ,pulbiber, karabier, sarımsak karıştırdım ve bunu patateslerin üstüne serptimbu şekilde tüketmeyi denedim tuz yok su yok ama okadar güzel oldu ki kızartmadan daha çok sevdim tavsiye ederim ,

SPOR ;

CARDİO: 15dk = 90

MEKİK ; 30 = 6

SqUAT 30 = 6

KLASİK PLANK: 240 saniye = 80

YAN PLANK ;sağ; 60 sol;60 =40

DÜZ PLANK 180saniye; = 60

TEK BACAK HAVADA PLANK 60 saniye; = 40

BÖLGESEL ; saat (1) = 360

İP ATLAMA 100 tane =33

TOPLAM PUAN 715

6 LİTRE SU İÇTİM