• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın fıstık fit hanımlar ❤

Bayramı bitirdik geldik kürkçü dükkanına 😍

Geçmişe bakamadım herkes iyidir inşallah

Bayramda yaptık tabi biraz yaramazlıklar ama, 90 larla yarışa 57,600 ile başlamıştım şimdi iae 58.000 im

Taylan kümeli nin 3 günde 3 kilo diyetine başlıyorum , bakalım sonuç ne olacak

Bugün sgk ya sonra işe gidip istifamı vericem , yine pek olamam burada ,
Yarın daha fazla olurum , öpüyorum hepinizi 😘😘😘
Hayırdır emeklimi oluyorsun😊
Yoksa 3. 600 den istifa edip tazminat hakkını var sgk diyince😊

Ben bu sabah doktora gittim elim için kontrolüm vardı. Fizik tedavi verildi 1 hafta gidip gelicem. Karar verdim hastaneye yürüyerek gidip yürüyerek gelicem ☺ denicem bakalım olursa süper olcak enaz 2 km mesafe var gidiş dönüş 4 km yol yaparım 😊 inşallah
Gecmis olsun öncelikle yuruyus cok guzel olur 🥰

Hayırdır emeklimi oluyorsun😊
Yoksa 3. 600 den istifa edip tazminat hakkını var sgk diyince😊
Evet canım , maaş bağlanması için 6 ay bekliycem, 6 ay için işe dönmek istemedim .30 sene çalıştım yeter , oğlumun başında durmak istiyorum, sgk dan evrağımı aldım şirkete yarın gidicem kısmetse

Ben bu sabah doktora gittim elim için kontrolüm vardı. Fizik tedavi verildi 1 hafta gidip gelicem. Karar verdim hastaneye yürüyerek gidip yürüyerek gelicem ☺️ denicem bakalım olursa süper olcak enaz 2 km mesafe var gidiş dönüş 4 km yol yaparım 😊 inşallah

Çok geçmiş olsun, zorunlu yürüyüş 4 km hiç fena değil 😍

Kesinlikle eğer evde olsaydim yediklerimle 61-62 gelirdim :-)
kas kazanmişsindir.. tarlada çalışmak da spor gibi .. dün bende çalıştım bayadir kaldim.. soğan mısır patates nohut felan.. bide baya da yürüdük.. bi günde 200 gr vermişim :confused:

Ne guzel iste arada gitmek lazim :))
gidiyoruz valla her hafta :KK70: ama tarlada çalışmak çok iyi geldiği açık açık söyleyebilirim :) yorucu ama olsun spor lazim spor :confused: :confused:
eskiden tarlada çalışan bütün kadinlar incecikti zayıftı şimdi evde oturmaktan kilo aldilar..

Back
X