- 25 Temmuz 2019
- 3.833
- 10.845
- 158
Tamamdır inşallah ben de unutmam. Ama unutmam heralde yaTamam canim yeniden hatirlat cuma gunu hedefini 60 olarak yazalim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamdır inşallah ben de unutmam. Ama unutmam heralde yaTamam canim yeniden hatirlat cuma gunu hedefini 60 olarak yazalim
Tebrik ediyorum. Demiştim ben sana. Açık havada ister istemez hareket fazla oluyor. Çoook sevindimGeldim eve kizlar ilk isim tartilmak oldu
37 gun once 57.5 ile gitmistim koye geldigimde 57.4 kilo geldim 100 gram vermisim
H hasbeenandgone
E Elif_Eylul
Teşekkür ederim canımTebrik ediyorum. Demiştim ben sana. Açık havada ister istemez hareket fazla oluyor. Çoook sevindim
Hayırdır emeklimi oluyorsunGünaydın fıstık fit hanımlar ❤
Bayramı bitirdik geldik kürkçü dükkanına
Geçmişe bakamadım herkes iyidir inşallah
Bayramda yaptık tabi biraz yaramazlıklar ama, 90 larla yarışa 57,600 ile başlamıştım şimdi iae 58.000 im
Taylan kümeli nin 3 günde 3 kilo diyetine başlıyorum , bakalım sonuç ne olacak
Bugün sgk ya sonra işe gidip istifamı vericem , yine pek olamam burada ,
Yarın daha fazla olurum , öpüyorum hepinizi![]()
Geçmiş olsumselamlar
Bayramda 4 gün boyunca yemek yapmadim.. kaynanamda annemde.. bide köyde geçirdim..
çok yoğun geçti..
bayramdan sonra rahatsizlandim sirt agrisi çekiyorum
fena bi durumdayimama güzel geçti ..:)
bugün güncel kilo: 86,0![]()
Gecmis olsun öncelikle yuruyus cok guzel olurBen bu sabah doktora gittim elim için kontrolüm vardı. Fizik tedavi verildi 1 hafta gidip gelicem. Karar verdim hastaneye yürüyerek gidip yürüyerek gelicem ☺ denicem bakalım olursa süper olcak enaz 2 km mesafe var gidiş dönüş 4 km yol yaparıminşallah
Cumaya eksi çıkmazsam yicem bende sonra artı çıkarsam suçu atarım artıkın beni cıslara alıştırdı diye
Evet canım , maaş bağlanması için 6 ay bekliycem, 6 ay için işe dönmek istemedim .30 sene çalıştım yeter , oğlumun başında durmak istiyorum, sgk dan evrağımı aldım şirkete yarın gidicem kısmetseHayırdır emeklimi oluyorsun
Yoksa 3. 600 den istifa edip tazminat hakkını var sgk diyince![]()
Ben bu sabah doktora gittim elim için kontrolüm vardı. Fizik tedavi verildi 1 hafta gidip gelicem. Karar verdim hastaneye yürüyerek gidip yürüyerek gelicemdenicem bakalım olursa süper olcak enaz 2 km mesafe var gidiş dönüş 4 km yol yaparım
inşallah
Geldim eve kizlar ilk isim tartilmak oldu
37 gun once 57.5 ile gitmistim koye geldigimde 57.4 kilo geldim 100 gram vermisim
H hasbeenandgone
E Elif_Eylul
Tesekkur ederim ablacimValla tebrik ederim 1 aydan fazladır kilonu çok güzel koruyosun
Ama biz 55 in altı isteriz![]()
Haftaya gelecek canimFelicio Yokmu daha
kas kazanmişsindir.. tarlada çalışmak da spor gibi .. dün bende çalıştım bayadir kaldim.. soğan mısır patates nohut felan.. bide baya da yürüdük.. bi günde 200 gr vermişimKesinlikle eğer evde olsaydim yediklerimle 61-62 gelirdim![]()
Ne guzel iste arada gitmek lazim :))kas kazanmişsindir.. tarlada çalışmak da spor gibi .. dün bende çalıştım bayadir kaldim.. soğan mısır patates nohut felan.. bide baya da yürüdük.. bi günde 200 gr vermişim![]()
gidiyoruz valla her haftaNe guzel iste arada gitmek lazim :))
Kabak yollarsan sevinirimbi kaç hafta sonrada kabaklari toplayacagiz bide karpuz kavun da var. :) çok şükür herşey organik :)