Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eeee gitmemis demekki yada kekten dolayi pazartesi belli eder kendiniOlmus olmus ablacim
Gecen gunde eksi 66.9 du neden kilo vermedin
Saka saka guzel eksin var tebrik ederim canım ❤❤
Günaydın canım eksin guzel tebrik ederimGünaydın kizlar dün 77.900 çıkmıştım bu sabah 77.200 çıktım bir 76 larda kalamadim :) süt detoks işe yaramış gibi görünüyor karnım düm düz görünüyordu sabah keşke hep öğle dursa :)
Günaydın kizlar dün 77.900 çıkmıştım bu sabah 77.200 çıktım bir 76 larda kalamadim :) süt detoks işe yaramış gibi görünüyor karnım düm düz görünüyordu sabah keşke hep öğle dursa :)
Hayalim 60 karı gorebilmek zaten abla sağol ablaTebrik ederim canım , sen istikrarını bozma ne varsa gider bi bakmışın 60 lara gelmişsin ❤❤❤
Sağol canım evet güzel gitmiş bende kendimi tebrik ettim sabahGünaydın canım eksin guzel tebrik ederim![]()
Offff yeme de yanında yat...Kıjlar kilomu paylaşıyim bari bu rakamı görünce gözlerim doldu 25 yaşında mı neydim bi ara bu kilolara gelmiştim , çok kısa sürmüştü 58-60 arasıydım hep
Eki Görüntüle 2672083
2 hafta önce 57,600 olarak bırakmıştım
Bugün. 55,900
Fark : 1,700
% 2,95 /2 = 1,47
Şimdi 90 lar düşünsün bakalım![]()
Canım çok teşekkürler 3 günlük diyet bana çok iyi geldi ve bu sabahta hiç saldırmadım çok güzel yiyip hemen doydumOffff yeme de yanında yat...![]()
![]()
![]()
![]()
Tebrikler.
Yumurta diyeti guzelde Yeşilçay sut diyeti bana yaramiyoCanım çok teşekkürler 3 günlük diyet bana çok iyi geldi ve bu sabahta hiç saldırmadım çok güzel yiyip hemen doydum
Valla 2-3, kilo artış mı oldu yap hemen bunu 3 günde eski haline gel müthiş ben çok sevdim
Hele de yumurta seviyosan süper
Yumurta diyeti guzelde Yeşilçay sut diyeti bana yaramiyo![]()
Gulumsede oyle diyodu karninda davullar caliyoduuu onundaYeşilçay sütte zorlandım bende o da 1 gündü geldi geçti, yeşilçayda bütün gün karnım guruldadı valla![]()
Gulumsede oyle diyodu karninda davullar caliyoduuu onunda
Tam da benlik bir diyet. Taylan Kumeliyi takip ederim saglikli bulurum her önerisini. Yeşil çay ve yumurtayı çok severim. Zamanımı iyi ayarlamak kaldı sadece. Altınoluk tatilinde basarabilirsem yapicam. Olmazsa döndüğümde mutlaka uygulamayı düşünüyorum.Canım çok teşekkürler 3 günlük diyet bana çok iyi geldi ve bu sabahta hiç saldırmadım çok güzel yiyip hemen doydum
Valla 2-3, kilo artış mı oldu yap hemen bunu 3 günde eski haline gel müthiş ben çok sevdim
Hele de yumurta seviyosan süper
Tam da benlik bir diyet. Taylan Kumeliyi takip ederim saglikli bulurum her önerisini. Yeşil çay ve yumurtayı çok severim. Zamanımı iyi ayarlamak kaldı sadece. Altınoluk tatilinde basarabilirsem yapicam. Olmazsa döndüğümde mutlaka uygulamayı düşünüyorum.![]()
Gunaydin ablacım öncelikle 55.9 tebrik ederimGulumse24 canım sende de mi bando mızıka iş başındaydı yeşil çay süt detoksunda
Bir gün yaptım öğleden sonra susmadılar valla
Ama yumurta gününden çok memnun kaldım hiç zorlamadı, birde severim her türlüsünü
Gunaydin ablacım öncelikle 55.9 tebrik ederimevet sut detoksu bende mehter marşı gibi akşama kadar akşamdan sabaha kadar devam ediyor beni bırak evdekiler bile duyuyor düşün karnimdan gelen sesleri
![]()