• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın kizlar dün 77.900 çıkmıştım bu sabah 77.200 çıktım bir 76 larda kalamadim :) süt detoks işe yaramış gibi görünüyor karnım düm düz görünüyordu sabah keşke hep öğle dursa :)

Tebrik ederim canım , sen istikrarını bozma ne varsa gider bi bakmışın 60 lara gelmişsin ❤️❤️❤️

Kıjlar kilomu paylaşıyim bari bu rakamı görünce gözlerim doldu 25 yaşında mı neydim bi ara bu kilolara gelmiştim , çok kısa sürmüştü 58-60 arasıydım hep

Eki Görüntüle 2672083

2 hafta önce 57,600 olarak bırakmıştım
Bugün. 55,900
Fark : 1,700
% 2,95 /2 = 1,47 😍😍😍

Şimdi 90 lar düşünsün bakalım 🤩🤩🤩
Offff yeme de yanında yat... :halay: :halay: :halay: :halay:
Tebrikler.

Offff yeme de yanında yat... :halay: :halay: :halay: :halay:
Tebrikler.
Canım çok teşekkürler 3 günlük diyet bana çok iyi geldi ve bu sabahta hiç saldırmadım çok güzel yiyip hemen doydum 😍

Valla 2-3, kilo artış mı oldu yap hemen bunu 3 günde eski haline gel müthiş ben çok sevdim
Hele de yumurta seviyosan süper

Canım çok teşekkürler 3 günlük diyet bana çok iyi geldi ve bu sabahta hiç saldırmadım çok güzel yiyip hemen doydum 😍

Valla 2-3, kilo artış mı oldu yap hemen bunu 3 günde eski haline gel müthiş ben çok sevdim
Yumurta diyeti guzelde Yeşilçay sut diyeti bana yaramiyo 😀😀

Gulumsede oyle diyodu karninda davullar caliyoduuu onunda

Gulumse24 Gulumse24 canım sende de mi bando mızıka iş başındaydı yeşil çay süt detoksunda 😅

Bir gün yaptım öğleden sonra susmadılar valla 😅
Ama yumurta gününden çok memnun kaldım hiç zorlamadı, birde severim her türlüsünü

Tam da benlik bir diyet. Taylan Kumeliyi takip ederim saglikli bulurum her önerisini. Yeşil çay ve yumurtayı çok severim. Zamanımı iyi ayarlamak kaldı sadece. Altınoluk tatilinde basarabilirsem yapicam. Olmazsa döndüğümde mutlaka uygulamayı düşünüyorum. :KK68:

Screenshot_2020-08-05-12-59-07-291_com.instagram.android.webp

Hayırlı cumalar. :KK200: :KK68: :KK200:

Tam da benlik bir diyet. Taylan Kumeliyi takip ederim saglikli bulurum her önerisini. Yeşil çay ve yumurtayı çok severim. Zamanımı iyi ayarlamak kaldı sadece. Altınoluk tatilinde basarabilirsem yapicam. Olmazsa döndüğümde mutlaka uygulamayı düşünüyorum. :KK68:

Süpersin 🤩🤩🤩
Tatil dönüşü yap en güzeli hooop gider 3 kilo valla , tatilini ne bozucan

Artık dengelemeyi öğrendikçe insanın içi daha rahat ediyor, bende iyice oturmaya başladı bu durum , şimdi derdim 55 i vücuduma benimsetmek , habire yukarı kaçmaya çalışacak biliyorum, biraz didişicez ama ben galip gelicem biliyorum formül bende 😍

Gulumse24 Gulumse24 canım sende de mi bando mızıka iş başındaydı yeşil çay süt detoksunda 😅

Bir gün yaptım öğleden sonra susmadılar valla 😅
Ama yumurta gününden çok memnun kaldım hiç zorlamadı, birde severim her türlüsünü
Gunaydin ablacım öncelikle 55.9 tebrik ederim :KK9::KK9::KK9:evet sut detoksu bende mehter marşı gibi akşama kadar akşamdan sabaha kadar devam ediyor beni bırak evdekiler bile duyuyor düşün karnimdan gelen sesleri :rolleyes:

Gunaydin ablacım öncelikle 55.9 tebrik ederim :KK9::KK9::KK9:evet sut detoksu bende mehter marşı gibi akşama kadar akşamdan sabaha kadar devam ediyor beni bırak evdekiler bile duyuyor düşün karnimdan gelen sesleri :rolleyes:

Çok sağol bitanem, aynen tabi aynı odadakiler net duyuyor yani 🤣🤣🤣🤣
250 gram vercez diye girdiğimiz durumlara bak yaaa 🤣🤣🤣

Back
X